The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 9:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 2:16 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Inainte de a-ti sustine afirmatia, gandestete putin, ca pe acest forum s-a discutat de multe ori despre comp44 si DH3. Nu esti singurul posesor de Dynacord D15-3 si comp44. Pana si DNA a remarcat DH3 ca fiind un tweeter bun, un model mai rar ca sunet. Sunt useri cu experienta vasta in domeniu care le lauda pentru calitatea sunetului (DNA, Leco pot sustine ce am spus). Pe langa faptul ca se compara mere cu pere(tweeter cu driver), nu se poate compara calitatea acestui tweeter de la EV cu, Comp44 chiar daca are numai 20W RMS, este folosit intr-un proiect pe 3 cai, unde este taiat sus. :shock: Nu am spus-o ca atac asupra ta. Gusturile nu se discuta, insa suntem prea multi cu alta opinie fata de tine.

Ultima oară modificat de Fabian David pe Lun Iul 12, 2010 2:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 2:18 pm 
FuBu scrie:
Inainte de a-ti sustine afirmatia, gandestete putin, ca pe acest forum s-a discutat de multe ori despre comp44 si DH3. Nu esti singurul posesor de Dynacord D15-3 si comp44. Pana si DNA a remarcat DH3 ca fiind un tweeter bun, un model mai rar ca sunet. Sunt useri cu experienta vasta in domeniu care le lauda pentru calitatea sunetului (DNA, Leco pot sustine ce am spus). Pe langa faptul ca se compara mere cu pere(tweeter cu driver), nu se poate compara calitatea acestui tweeter de la EV cu, Comp44 :shock: Nu am spus-o ca atac asupra ta.

fi serios ma...langa comp44 pune un lw1503,face o cutie din traforaj si deja face de rusine dynacordu,nu stii tu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 3:41 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

tractor scrie:

fi serios ma...langa comp44 pune un lw1503,face o cutie din traforaj si deja face de rusine dynacordu,nu stii tu :lol:

Daca te referi strict la zgomot.... :lol:
Nu uita ca nu asta inseamna totul...

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 5:05 pm 
Neconectat
User

prietene esti bn ai vro problema? cum poti vorbi in necunostinta de cauza ai tupeu sa vi sa vezi ca il fac si facem asa eu pun sculele mele 2 hornuri 1850, 2 amplificatoare (dynacord, .), 6 sateliti, un mixer amplificat bery, tu nu pui nimik dar daca e ca mine iti garantez ca te duci acasa in carucior.
voi nu aveti ce face vam spus veniti si vedeti nu mai comentati aiurea ca sa faceti posturi.[/quote]

tovarase....din prea mult respect pt alti baieti cu experienta...nu incep sa te iau la misto.dar vezi ca o sa fi contactat de baietii de la meyer sound sa le dai si lor proiectul tau pt ca ai revolutionat sunetul.perimite-mi te rog sa ma minunez de urechile tale si cunostintele tael ...din moment ce te prezinti cu atatea scule...si te mandresti ca sunteti in stare sa distrugeti renumitele dh3(care de acum sunt mai proaste ca si comp-urile)
invata prima data cum se foloseste un pm si dupa aia incepem sa discutam despre ce vrei tu.te mai las vre-o 4 ani ca sa studiezi seara de seara toate cacaturile in materie de sunet-frecvente si apoi deschidem un subiect de care vrei tu.

oricum esti beton. iti recomand sa nu continuam discutiile pt ca te faci de ras rau de tot.si dupa aia o sa facem buzarai de tine.daca nu sti ceva...intreba .unii oameni poate vor sa te ajute.cum a fost si cazul aici.dar imi pare rau ca m-am bagat aiurea.unii chiar merita lasati sa traiasca in ....necunostinta.sa nu spun alt fel :lol:

apropo........sunt deschis la orice teste. si nu sunt deloc impresionat de aparatura ta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 5:51 pm 
Neconectat
User

Baieti haideti sa nu jignim omul.
Trebuie insa precizat ca nu are cum sa sune mai bine un comp44 decat un dh3.
Nu am avut ocazia sa le compar direct si nu exclud sa se auda ceva mai tare comp44 fata de dh3 desi este putin probabil.INSA de la a se auzi mai tare pana la a se auzi mai bine e o diferenta considerabila.
Dupa cum au spus baietii mai sus, intre cele 2 este o diferenta majora, ele facand parte din 2 categorii diferite, comp44 fiind driver iar dh3 tweeter, deci clar ca vor suna altfel.Totusi oricat de diferit ar suna NU ARE CUM sa sune mai bine un comp decat dh3 mai ales pe o configuratie pe 3 cai dat fiind faptul ca dh3 poate urca in frecventa pana la 20khz iar comp-ul doar pana pe la 14khz.
Prin afirmatiile tale induci incepatorii in eroare, pe cand scopul forumului este de a informa CORECT lumea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 6:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Dragi colegi de breasla,am citit acest post si ramin uimit de ce vad pe aici.

NICIODATA, un DRIVER (iesirea sunetului se face din spatele calotei(, nu va suna MAI BINE decit un TWEETER (iesirea sunetului se face din fata calotei).
A, ca poate suna MAI TARE, da dar nu mai bine!

DH3 alias DH2010, este un tweeter de foarte mare calitate si liniaritate in domeniul lui de frecventa, si te tine mult si bine, daca stii sa-l folosesti corespunzator!

Daca dai semnal distorsionat in el,il poti arde si la 10W.

Cum lautarii nu prea "inteleg" ce inseamna distorsiune, vor intelege ce inseamna sa dai mereu banii pe recon kit-uri

Cind ajung acasa, va fac proba la un DH3 la peste 700W,cu un amplifictor DE CALITATE, IN BRIDGE.

Acum ce ajung in gara si miine va fac filmarea si o pun pe forum.
Si imi spuneti voi daca e un tweeter bun sau nu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 6:45 pm 
Neconectat
User

Cata frate tu cred ca ai gusturi mai aparte. Combinatia de componente enumarate de tine e folosita de majoritatea copiilor care considera ca fac o afacere deosebita cumparand aproape cele mai eftine componente chinezesti de pe piata , 1 coala de pal, 1 firastrau si un pumn de holtzsuruburi. In mod profesional evenimente respectabile din care se scot bani nu poti face cu astfel de boxe cu LW si comp44.
Zici ca suna mai tare boxele tale? Da foarte posibil sa sune mai tare si mai deranjant deoarece filtrul ala cat si cel dyfp20 au o atenuare destul de mica pe driver. Poate urla compu mai tare dar asta nu face o boxa sa cante mai tare.

Zici ca suna mai bine? asta e o gluma.. toate driverele din seria COMP au un sunet exagerat de metalic , artificial si strident. pe langa asta au peakuri foarte mari.

Daca boxele tale suna mai bine roaga-l pe amicul tau sa faceti schimb si iti mai dau eu 100 euro. Imi trimiti mie cele 2 d-lite 15-3 si iti trimit inapoi 6 buc LW15, 6buc comp44 6 hornuri si 6 filtre. Afacerea vietii tale astept un mesaj privat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 11, 2010 1:36 pm 
Neconectat
User

Eu zic ca cel mai bine ar fii sa faca o comparatie prima data intre LW15 Comp 44 si WN15 R D220ti. Dupa care o sa realizeze exact cum am realizat si eu diferente enorme intre cele 2 combinatii . Iar despre comparatia facuta de el cu Dyna DLite 15-3 nici nu poate fii pomenit este cu totul altceva .

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 11, 2010 10:44 pm 
Neconectat
User

man nu pot face comparatie intre P-AUDIO si blue tach, ori cum miam facut o parere fff proasta despre dynacord se .... P-AUDIO pe dynaocrd din mers, ori cum mam saturat sa ma tot cert cu voi eu stiu mai bine ce am auzit asa ca am incheiat o seara buna.

Sus

Subiectul mesajului: sus
MesajScris: Joi Aug 12, 2010 11:09 pm 
Neconectat
User

men....ce pot sa spun....
ar trebui sa ti se faca o reducere mare la difuri PA pentru vorba asta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 7:09 am 
Neconectat
User

nu ma intelege gresit Cata .... nu sunt fan infocat dynacord sunt scule mult prea scumpe pt mine . Vreau sa-ti spun urmatorul lucru comparatia care ai facut-o tu nu e tocmai cea mai buna pt simplu motiv D-lite este 3 cai si . este pe 2. Este cu totul altceva nu vb de puteri si asa mai departe .

Credema am auzit si eu dynacord cum suna. Eu zic ca WN 15R cu D220ti suna foarte bine ,curat la puteri de 500 w RMS iar pretul pt astfel de combinatie este mult sub pretul unei boxe dynacord (SE PLATESTE NUMELE DYNACORD IN PROPORTIE POATE DE 50 % poate e putin exaget )

1 x POWERMIXER YAMAHA EMX5000-12
1 x QSC
1 x CROSSOVER PHONIC 3000
Microfoane :
1 x Shure PGX4/PGX2 BETA 58
Lumini:
2 x DualGem
1 x Stairville DJ Lase GR-140 RGY MKII DMX
1 x Stairville DJ Lase 150 RGY MKII DMX
Imagine

Ofer sonorizari de mica,medie amploare relatii la tel: 0743521299

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 9:27 am 
Pana o ajunge paudio sa aibe fidelitatea care o are dynacord... mai e. Mai e mult si bine. Poate la spl nu sunt asa departe dar la fidelitate sunt foarte.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 10:13 am 
Neconectat
User

puneti mai drivere b luetech in boxe dynacord ca o sa fie super :))

scz nu m-am putut abtine

ps:cand intreaba cineva pe acel lautar ce drivere ai mai,el zice B LUETECH :shock: :shock: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 10:15 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

kr3atOr scrie:
Pana o ajunge paudio sa aibe fidelitatea care o are dynacord... mai e. Mai e mult si bine. Poate la spl nu sunt asa departe dar la fidelitate sunt foarte.

iti bazezi afirmaţia pe ce anume?

spune-mi parerea ta,

P-audio poate avea calitatea lui Turbosound?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 11:09 am 
Am auzit/folosit paudio, am auzit dynacord... DETIN paudio. Totusi nu se compara cu dynacord...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2