prietene esti bn ai vro problema? cum poti vorbi in necunostinta de cauza ai tupeu sa vi sa vezi ca il fac si facem asa eu pun sculele mele 2 hornuri 1850, 2 amplificatoare (dynacord, .), 6 sateliti, un mixer amplificat bery, tu nu pui nimik dar daca e ca mine iti garantez ca te duci acasa in carucior.
voi nu aveti ce face vam spus veniti si vedeti nu mai comentati aiurea ca sa faceti posturi.[/quote]
tovarase....din prea mult respect pt alti baieti cu experienta...nu incep sa te iau la misto.dar vezi ca o sa fi contactat de baietii de la meyer sound sa le dai si lor proiectul tau pt ca ai revolutionat sunetul.perimite-mi te rog sa ma minunez de urechile tale si cunostintele tael ...din moment ce te prezinti cu atatea scule...si te mandresti ca sunteti in stare sa distrugeti renumitele dh3(care de acum sunt mai proaste ca si comp-urile)
invata prima data cum se foloseste un pm si dupa aia incepem sa discutam despre ce vrei tu.te mai las vre-o 4 ani ca sa studiezi seara de seara toate cacaturile in materie de sunet-frecvente si apoi deschidem un subiect de care vrei tu.
oricum esti beton. iti recomand sa nu continuam discutiile pt ca te faci de ras rau de tot.si dupa aia o sa facem buzarai de tine.daca nu sti ceva...intreba .unii oameni poate vor sa te ajute.cum a fost si cazul aici.dar imi pare rau ca m-am bagat aiurea.unii chiar merita lasati sa traiasca in ....necunostinta.sa nu spun alt fel
apropo........sunt deschis la orice teste. si nu sunt deloc impresionat de aparatura ta