The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 9:56 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:20 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

am pus 300w pt ca nu era necesar mai mult acolo... :lol:
oricum omu nu baga mai mult de 50w in el...

cat despre hibrizi aia sunt istorie de mult...

................................................

ok eu cu 2x400 si 4x15"+1" fac lumea sa fie multumita la nunti, bitezuri, majorate etc...
nu a venit nimeni sa zica: " a fost incet" sau " s-a auzit naspa" sau " nu te mai recomand la nimeni" si inca mai primesc comenzi :D... poate in constanta e alt standard de calitate... glumeam... se fie fiecare cu ale lui....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:27 pm 
Salutare Iceman ! Bine ai revenit pe forum !
Chestia e ca eu am ascultat sd-u pe tda-uri si nu mi-a placut deloc, chiar daca incinta nu e x1 si amplificatorul era cu 2xtda7294, diferenta de la amplificatorul meu vechi, care nu zic ca era cine stie ce , pana la cel cu integrate vreau sa iti spun ca era foarte mare. A trebuit sa folosesc foarte multe corectii si tot nu mi-a placut ce a iesit ! :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

mai baieti voi ati inteles gresit tot...
ala era un caz... proprietarul e multumit...
eu am incercat sa dau aripi unui tanar...
sper ca a inteles ca si in sonorizari ca si la shah este o strategie... daca da e bine daca nu e iarashi bine...

pe romaneste mie mi se....
acum am treaba mea si nu ma intereseaza parerea niciunuia din voi...
e mai bine pt voi o asemenea expresie?...

am zis ca am pus suflet si inca pun in tot ce fac... la banii pe care ii am si se poate...
daca asta nu va sensibilizeaza si credeti ca avand o placa de sunet onboard si un soft si difuri de mii de para faceti cariera va inselati mai baieti... (mai putin cel care are sonorizare pana la 3000 d persoane ca el are cu ce) si cel putin a inteles ce am zis...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Dr4g0n scrie:
ideea e ca tu ai cam ramas in urma Iceman , no offence . lumea pe aici a evoluat de la hashpe15 si pehaste la difuri si puteri serioase

Am vazut in topicul tau cu X1 ca ai facut amplificare de 300W cu tda`uri pt el..... pai scuza`ma dar ai ramas foarte in urma cu domeniul asta si dupa ce am vazut ca ai pus 300W din tda`uri pe un sd18 mi`am dat seama de profesionalismul tau...... Din cate imi aduc aminte tu ai facut si dulapurile alea cu hp15W ceva horn hibrid... care aveau pre putine avantaje fata de un BR clasic , ca sa merite sa cari 2 sicrie dupa tine

Daca vrei sa ramai cu tehnologia de acu "10 ani" e alegerea ta .... dar nu mai incerca sa sari de cur in sus cand iti zici cineva adevarul despre sculele tale , care sincer sunt DEPASITE , facand afirmatii ca ai scos fidelitate din hp si pht poti induce o gramada de useri noi in eroare si sa aiba asteptati mari de la hp`uri .... ceea ce e o informatie foarte eronata

ia prezinta bre... ce ai?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:50 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pufuletz scrie:
Salutare Iceman ! Bine ai revenit pe forum !
Chestia e ca eu am ascultat sd-u pe tda-uri si nu mi-a placut deloc, chiar daca incinta nu e x1 si amplificatorul era cu 2xtda7294, diferenta de la amplificatorul meu vechi, care nu zic ca era cine stie ce , pana la cel cu integrate vreau sa iti spun ca era foarte mare. A trebuit sa folosesc foarte multe corectii si tot nu mi-a placut ce a iesit ! :roll:

asculta-l bre intr-o incinta X1 cu trecere pana la 80Hz... si sateliti de 12"(alpha12... plus apt 150) apoi stam de vb...

scuze... era soti pe aproape si m-a bruiat...

deci plus sateliti de 12" de la 100Hz si cu un asa ceva: http://www.behringer.com/DSP8024/index.cfm?lang=ENG adica asta
Imagine

apoi stam de vb...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 11:09 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu nu am revenit... am fost pe aici...
ca nu am scris nimik nu inseamna ca nu am citit ce e pe aici...
nu vreau sa dau calificative, atata timp cat multi din voi nu impartiti aceeasi zona cu mine... nu ma intereseaza... dar sunt :D vb unui prieten de al meu:

many asked me what a fade effect is...

... sper ca s-a inteles... cine nu... vai de el... si nu din cauza mea... sa nu se inteleaga gresit...

nu ma dau nici prea intelept nici prea experimentat... desi sunt...

stiti mai baieti... eu o scot la capat si cand se stinge lumina ca am un UPS.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 11:24 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

edit (ice)man!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 11:35 pm 
Iceman eu l-am ascultat intr-un simplu basreflex taiat la 75 hz impreuna cu c12 si pad52, ideea e ca pana si cu egalizarea lu peste tot nu suna cum suna cu ampu meu vechi !
PS: Cum suna Sd-u in x1? Mie mi se pare ca in basreflex nu are kick, dar in x1 ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 11:52 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

in X1 suna rau de tot... nu are nici un farmec...

mai bine faci incinta inchisa... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suna naspa... dar pt asta tre sa te iei in gura si cu baietii de pe speakers plans... crezi ca daca ai un avatar dur esti si tu dur?... te iei in gura cu mine apoi spui ca tu ai asc un bas reflex...

pai fa un X1 si ai sa te convingi singur ca cu 50W cu SD18 in el o sa dai pe spate 10BR-uri

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Lun Noi 17, 2008 11:57 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 11:56 pm 
Neconectat
User

pufulet, in X1 nu va avea nici macar atata kick ca si in Br. Dac vrei kick, trebe hornes :D sau o incinta cu waveguide...
de curios ce litraj ai la Br si ce acordaj ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:00 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

daca cineva cunoaste aparatu de mai sus sa zica ce poate face... eu nu mai zic nimik ca sunt luat peste picior... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:04 am 
Neconectat
User

Cum naiba X1 sa aba kick ?
Asea e subwoofer adevarat, nu degeaba e bp6 acordat in jur de 30 si 60 Hz... :roll:
Subwooferul trebuie sa redea sub 60 hz inclusiv fara nicio problema cam o ocata, adica 30-60 Hz. Ce nu se intelege din asta ? :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:07 am 
ICEMAN scrie:
ia prezinta bre... ce ai?

VRei sa iti arat ce scule am eu sau ce ???? crede`ma ca peste 20 de ani , TU nu o sa ai ce am eu in momentul de fata !

Iti zic doar cate ceva ! puteri Crown Macro-tech( nu 1 sau 2 amplifuri) , planare(18" ,nu cu Hashpe) si nu 1 sau 2 bucati , si sateliti horn loaded (2x12"+2") si astea mai multe bucati ... Pe langa asta ma gandesc de ceva timp sa investesc intr`un mixer Yamaha DIGITAL pe 32 de canale care e al draq de ieftin .... 8000 si ceva de Euro

Sper ca te`am lamurit ca nu stai de vorba cu un copil care acu si`a luat 2 SaL`uri sau 2 hashpe15W si comenteaza degeaba

Exact atitudinea ta ma deranjaza , vrei sa pari mare si tare pe aici dupa 2 ani de pauza in a posta , cand tu ai ramas la acealasi nivel , nu ai evluat deloc(sau foarte putin) , si te mai dai si mare experimentat si destept pe aici .
Dupa parerea mea , esti exact cum eram eu acu 3-4 ani , nu ma gandeam ca o sa evlouez niciodata , aveam o parere foarte buna despre "gunoaiele" de scule ce le aveam atunci si nu vedeam mai departe de DIY ..... pana intr`o zii cand am dat de forumurile astea 2 ... . si powerAudio.... ehhh atunci in scurt timp m`am trezit , m`am documentat , am scos banii "de la saltea" si m`am ridicat intr`o perioada foarte scurta(un an si ceva) , cat altii in multi ani !

Spor la treaba in continuare , ne mai auzim peste 10 ani cand o sa ai acelasi boxe cu hp15W si acelasi berry ep1500 :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:11 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

primul forum mentionat e cel mai bun...

;)

mai baietica daca ii dai doar cu 2" pe inalte e bine de tot... super calitate mai ales de la 10 KHz in sus... :wink:

e adevarat ca alte amplifuri au super protectii pt cine nu stie sa le foloseasca
asta nu inseamna ca se aud mai prost...

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Mar Noi 18, 2008 12:14 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:13 am 
ICEMAN scrie:
primul forum mentionat e cel mai bun...

;)

mai baietica daca ii dai doar cu 2" pe inalte e bine de tot... super calitate mai ales de la 10 KHz in sus... :wink:

i`a sustine tu afirmatia care o faci ..... ce vrei sa zici ca 2" nu urca ????? iti zic sa ramani la pehate`u tau magic sau la apt ca alea urca la 30Khz (de parca tu ai mai auzii ceva peste 16Khz)

p.S ma ocup de sonorizari LIVE nu de nunti si tampenii de genu ! genu asta de sonorizari sunt istorie pt mine !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2