ICEMAN scrie:
ia prezinta bre... ce ai?
VRei sa iti arat ce scule am eu sau ce ???? crede`ma ca peste 20 de ani , TU nu o sa ai ce am eu in momentul de fata !
Iti zic doar cate ceva ! puteri Crown Macro-tech( nu 1 sau 2 amplifuri) , planare(18" ,nu cu Hashpe) si nu 1 sau 2 bucati , si sateliti horn loaded (2x12"+2") si astea mai multe bucati ... Pe langa asta ma gandesc de ceva timp sa investesc intr`un mixer Yamaha
DIGITAL pe 32 de canale care e al draq de ieftin .... 8000 si ceva de Euro
Sper ca te`am lamurit ca nu stai de vorba cu un copil care acu si`a luat 2 SaL`uri sau 2 hashpe15W si comenteaza degeaba
Exact atitudinea ta ma deranjaza , vrei sa pari mare si tare pe aici dupa 2 ani de pauza in a posta , cand tu ai ramas la acealasi nivel , nu ai evluat deloc(sau foarte putin) , si te mai dai si mare experimentat si destept pe aici .
Dupa parerea mea , esti exact cum eram eu acu 3-4 ani , nu ma gandeam ca o sa evlouez niciodata , aveam o parere foarte buna despre "gunoaiele" de scule ce le aveam atunci si nu vedeam mai departe de DIY ..... pana intr`o zii cand am dat de forumurile astea 2 ... . si powerAudio.... ehhh atunci in scurt timp m`am trezit , m`am documentat , am scos banii "de la saltea" si m`am ridicat intr`o perioada foarte scurta(un an si ceva) , cat altii in multi ani !
Spor la treaba in continuare , ne mai auzim peste 10 ani cand o sa ai acelasi boxe cu hp15W si acelasi berry ep1500