The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 5:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 1:58 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

cu sateliti horn deja e greu sa te pozitionezi in sali.

nu stiu cum sunt restul dar eu mai nimeresc si-n sali mici, sau care nu-s dreptunghiulare, unde pur si simplu nu-ti poti tranti boxele in primul colt si gata. cu sateliti horn in cazul asta :lol: cam dai chix cum se zice pe aici.

cel mai bine iti faci 4 boxe la fel. la evenimentele mici (50-60 persoane) mergi cu 2 boxe, la evenimentele cu 150-200 persoane mergi cu toate 4, amplificate corespunzator.

stiu ca solutia nu e asa :roll: cum probabil ai vrea tu, dar te sfatuiesc sa-ti faci 2 boxe, mergi cu ele la un majorat, sau petrecere electro, clubbing, sau ce vrei tu, unde sa fie cam 50-60 de persoane. atunci iti vei da seama de ce si cum nu prea ar mai merge inca pe atatia.

LE: @ice_shadow nu stiu ce scule ai auzit tu sau la ce petreceri mergi tu si cu ce scule mergi, dar daca ai de sonorizat tineret care bea pana abia mai merge, ca sa nu mai zic de fumat chestii, nu prea merge cu 2 boxe si-o statie.

la alte evenimente, nunti, cumatrii e drept ca merg cu sculele la jumate pt ca vine babuta care sta la masa si-mi zice ca vrea sa se inteleaga cu babuta cealalta si eu cum nu vreau probleme le fac tuturor pe plac.
oricum asta nu inseamna ca e ok sa te prezinti la o petrecere DNB sau ELECTRO spre exemplu cu 2 buc fl cu 15" + 1" sau 2".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 2:20 am 
zici ca te chinui cu pozitionearea ? la sateliti nu prea te chinui , sa iti zic si de ce , ai dispresia cam cum e la hornul de inalte si pe mid-bass .... deci nu e problema prea mare , si chiar daca stai 10 minute in plus sa asezi satelitii ce e asa mare paguba ?

ai incercat pana acum sa pui un satelit horn loaded in sala ? sau esti si tu paranoic ca si colegul nostru Kenwood ? :D

eu unul am ajuns la concluzia ca nu mai merita sa imi fac sateliti BR mari , grei cu 15" , fac 4 sateliti 20l cu 10" +1,5 sau 2" si mai departe in functie de cate persoane sunt duci 2 sat sau toti 4 + 2 basii pe 18" , asta daca vrei sa mergi pe BR , daca mergi pe horn , 2 planare (4 e ideal) si 2 topuri sa nu stea nimeni langa ele cand le duci in clip :D (eventual daca te tine buzunarul , x-tro +punishere pt sali mari cu multe pers :D cu oricare din variantele horn as vrea sa vad daca mai zice vre`un copchil matol ca vrea mai tare

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 2:34 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

cand vorbim de horn deja nu mai vorbim de hobby diy sau de chestii de amatori.

cand ai 4 sateliti horn loaded, si 4 basi pe 18" tot horn loaded nu mai faci majorate de copchii matoli.

eu nu zic ca nu se poate, e evident ca se poate, dar la ce costuri? cata munca e la facut un amarat de horn?

si inca o chestie care-ti scapa. satelitii magici horn loaded cara dupa ei automat basi pe 18". daca ai un eveniment mic, unde nu tre sa dai tare, dar totusi sa ai si ceva bass ce faci? nu sunt mai bune 2 fl pe 15" br?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 10:52 am 
Neconectat
User

4 Sateliti horn , si 4 basi horn? Aoleu...a innebunit lupu' :lol: :lol:
Eu vreau 4 1850-uri pt outdoor , da incep sa ma gandesc ca poate e totusi prea putin :lol: Nu sunteti normali :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 12:13 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu eu am adus in discutie hornurile :roll:

desi nu pot sa afirm ca ar fi o solutie proasta, e doar nepotrivita pt ce cauta mihai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 12, 2008 1:07 pm 
bradacalin scrie:
cand vorbim de horn deja nu mai vorbim de hobby diy sau de chestii de amatori.

cand ai 4 sateliti horn loaded, si 4 basi pe 18" tot horn loaded nu mai faci majorate de copchii matoli.

eu nu zic ca nu se poate, e evident ca se poate, dar la ce costuri? cata munca e la facut un amarat de horn?

si inca o chestie care-ti scapa. satelitii magici horn loaded cara dupa ei automat basi pe 18". daca ai un eveniment mic, unde nu tre sa dai tare, dar totusi sa ai si ceva bass ce faci? nu sunt mai bune 2 fl pe 15" br?

oricat de mic pare evenimentul la inceput , tot nu merg numa cu 2 boxe fr pe 15" , pur si simplu nu imi place sa nu am ceva subwoofer , de majorate nu prea mai am vreme , si cand ma duc la un maj e clar ca imi iau tot ce am disponibil sa ii rup la urechi si ficati (transportul nu e o problema :D ) ,chiar daca nu le tin in clip , dar decat sa merg cu 2 boxe si sa le forjez pt niste copchi EMO mai bine asa , de obicei pe la mine majurile se tin la pensiuni in varf de deal unde nu face nimeni scandal ca e prea tare muzica

oricum parerea mea e ca , nu poti face 2 boxe sa tii 200de pers , poate doar cu 2x15" +2 " si atunci poate ajunge dar , nu mai sunt portabile deloc

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2