cu sateliti horn deja e greu sa te pozitionezi in sali.
nu stiu cum sunt restul dar eu mai nimeresc si-n sali mici, sau care nu-s dreptunghiulare, unde pur si simplu nu-ti poti tranti boxele in primul colt si gata. cu sateliti horn in cazul asta

cam dai chix cum se zice pe aici.
cel mai bine iti faci 4 boxe la fel. la evenimentele mici (50-60 persoane) mergi cu 2 boxe, la evenimentele cu 150-200 persoane mergi cu toate 4, amplificate corespunzator.
stiu ca solutia nu e asa

cum probabil ai vrea tu, dar te sfatuiesc sa-ti faci 2 boxe, mergi cu ele la un majorat, sau petrecere electro, clubbing, sau ce vrei tu, unde sa fie cam 50-60 de persoane. atunci iti vei da seama de ce si cum nu prea ar mai merge inca pe atatia.
LE: @ice_shadow nu stiu ce scule ai auzit tu sau la ce petreceri mergi tu si cu ce scule mergi,
dar daca ai de sonorizat tineret care
bea pana abia mai merge, ca sa nu mai zic de fumat chestii, nu prea merge cu 2 boxe si-o statie.
la alte evenimente, nunti, cumatrii e drept ca merg cu sculele la jumate pt ca vine babuta care sta la masa si-mi zice ca vrea sa se inteleaga cu babuta cealalta si eu cum nu vreau probleme le fac tuturor pe plac.
oricum asta nu inseamna ca e ok sa te prezinti la o petrecere DNB sau ELECTRO spre exemplu cu 2 buc fl cu 15" + 1" sau 2".