The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 19, 2025 6:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 7:21 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

NU

am eu cateva care le folosesc eu

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 7:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

aham... credeam ca cineva nu le-a tinut pt el :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 8:11 pm 
Neconectat
User

500 euro=18 milioane pentru cel care a zis ca-s 16..!!!!!!
astept maimulte detalii despre activitatea lui NEXUS..caci am zis in forum mai sus dar nu s-a citit....!!!ma refer..la sonorizari experienta si astea..asha de curios..si poate mai multe detalii despre sistemu postat de MORO..e ceva de capul lui..in comparatie cu ala..de 25 mil maxim..ce mi l-ai oferit tu nexus?!..sau amplif fakut de icema+boxele tale..?!..

:wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow:

si apropo..melodiile chiar nu-s o problema..credeti-ma pe cuvant.. :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow:
daca nu eu atunci cine?! :wink: ...
Va multumesc inca o data!!!!

akum de cateva min..mi-a oferit si cineva din cluj..sistem compelt beringer..profesional..amplif 2*250W..+2 boxe beringer..2*700w RMS...cica is de cauciuc nu ca si aste a voastre..de....
akum astept sa vdm...mai multe detalii tehnice si oferta...completa

dar fiind o piata libera..astept noi si noi..oferte care mai de care... :wink:
:wink:
pana akum repet ala de 25 mil..a lui nexus mi se pare mondial...si ICEMAN desigur...si parka parka beringer suna binishor....akum sa vdm,.

mai este vreme o luna si juma..sa vdmm
:wink: :wink:
solutia cea mai buna..in final...in final cea care va prima din toare pct de vedere...pret/calitate....profesiona/sonorizare :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 8:16 pm 
Neconectat
User

la urma urmei PROFESIONAL SOUND SYSTEM at 500-max.700(asta inka nu e oficiala..varianta) ....
asta-i ceea ce vreau sa obtin.....

:arrow: :arrow: :arrow:
sa de-a dumnezeu..in rest SANATOSHI sa fim....ca restu-s detalii
am plekat..sa mai citesk pe ici pe kolo..ca maine am 3 teste...!!!!!la fakulta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 8:22 pm 
Neconectat
User

at 500-max 700 EURO..era akolo..am uitat sa mentionez...
numa bine!

ma cheama datoria!!! 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 8:30 pm 
Neconectat
User

repet cea mai buna solutie de banii astia pentru scule PROFESIONALE(amplif+boxe)..pentru SONORIZARI majorate/chefuri/diverse petreceri/nunti...SALA MEDIE/MARE....

am tinut sa mentiionez pt cei care vor citi numai sf forumului :wink:

akum chiar am plekat.....

repet...vai da ce interes..reflectat in vizualizarile topikului..are acest subiect..incredibil...peste 2000...
:!: :!: :!: :!:
chiar ca va iesi ceva de aici.. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 9:10 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

posteaza te rog modelele de la Behringer, pt ca ceva nu e in regula, puterile postatde tine nu corespund cu sculele din oferta lor

P.S.

Faptul ca are membrana "de caucic" nu este un lucru bun, inseamna ca vor cobora jos, dar totodata vor avea eficienta foarte proasta, nu sunt recomandate pt sonorizari

referitor la Experienta noastra:

NOI Nu dotam discoteci , cel putin nu direct, dar sunt o serie de cluburi si discoteci care au difuzoare achizitionate de la noi montate in incinte proiectate de noi.
Piata noastra se limiteaza deocamdata la persoane care la randul lor doteaza discoteci si efectueaza diverse sonorizari pe cont propriu

Eu personal nu sunt su nu am fost Dj de meserie, am facut cateva sonorizari, unele chiar la evenimente destul de importante (Campionatul national de motorcross in - eveniment tinut in Aer liber, si sonorizat de mine in 2004 si 2005, si foarte probabil si 2006 dupa discutia avuta cu organizatorii )
- diverse petreceri private, si Party-uri tinute in cluburi si aer liber
trebuie sa precizez ca ceea ce fac , fac exclusiv din pasiune , partea financiara este doar un produs secundar, care ma bucur ca exista

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 9:26 pm 
Neconectat
User

astept si eu cu mare interes toate detaliile..sistemului..trebuuie sa-mi vina in cateva zile..ca abia am discutat cu omull........

fi sigur ca, cum vine...o sa postez.....cu sigurantza.!!!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 11, 2006 10:10 pm 
Neconectat
User

Sa fie el sanatos cu boxele lui din cauciuc.
Uite-te si tu ca majoritatea difurilor profi sunt din hartie(tratata prelucrata..etc, nu coli de xerox :lol: ), de la modele de 30E pana la modele de sute de E.
Da-ne date clare despre modelele amplificatorului si boxelor, dar behringer nu e printre firmele fruntase in domeniu.
Oricum asa din ce ne-ai spus tu nu mi se pare ca merita. Ar fi bine ampliful sa fie macar de 2x800W, asta in cazul in care boxele sunt cu adevarat de 700W, altfel nu vei afla tot ce stiu ele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 12, 2006 1:18 pm 
Neconectat
User

asteptam cu totzii desigur..detaliile ofertei.. :wink: :wink:

in rest...NUMAI BINE! :roll: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 12, 2006 8:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

cmanager scrie:
asteptam cu totzii desigur..detaliile ofertei.. :wink: :wink:

tot de cauciuc raman :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 13, 2006 10:17 am 
Neconectat
User

Ce-mi puteti spune despre sistemele audio profesionale DYNACORD?!...
cine distribuie dynacord in romania?!(hsa-audio cumva?!).....
ce soruriri au?!..poate imi dati si o lista de scoruri....

MULTUMESC!!!!

citez:

"HSA AUDIO a castigat in anul 2003 premiul 1 in lume pentru cea mai buna instalatie ALPHA CONCEPT, deasemenea locul 1 pentru cel mai bun distribuitor DYNACORD din sud-estul Europei.

Sistemul Cobra Line Array a castigat locul 1 in lume pe 2004 la targul international de la Frankfurt fiind cotat ca cel mai bun sistem de club din lume.

Succes: prolight+sound 2003 Clienti multumiti, premii importante, multa distractie si un joc grozav pe calcultor, “Gladiator”. Fara indoiala, prolight+sound 2003 a insemnat un mare succes pentru TELEX EVI Audio GmbH.

Carte despre DYNACORD in magazinele noastre Cronica DYNACORD se gaseste in magazinele noastre de desfacere! Puteti citi despre istoria cronologica a companiei DYNACORD, despre Legendele DYNACORD, fuziunea cu Echolette si multe altele

Cobra a luat premiul MPA "DYNACORD este acum “global player” Juriul a decis ca DYNACORD COBRA-2 este cel mai bun din cateoria “cele mai bune sisteme de amplificare pentru cluburi”.

stiu ca veti spune ca se preteaza la instalatii stadioane si cele...dar poate cau au si pentru proiecte mai micutze asa la 500-700 euro cum ziceam eu....totusi as vrea niste scoruri...de curiozitate..iara
prea frumos suna premiile laea NO1...si am si avvut sansa sa aud un sistem DYNACORD(rupe normele..)..akum voi stit..cu spl..si alea..care-i buba....

astept lamuriri.. :arrow: :arrow: :arrow: ..si o oferta de pretz poate..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 13, 2006 10:28 am 
Neconectat
User

Cu 500 de Euro nu iti iei nimic de la Dynacord, nici macar un singur satelit. De exemplu un mixer cu amplificare Powermate 1600 (2x500W rms) costa in jur de 2300 de Euro pe piata din Ro ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 13, 2006 5:55 pm 
Neconectat
User

A postat moro un sistem ...ANTERIOR....si n-am aflat nimik despre el...e ceva de el?!...cum e in comparatie...cu sistemul de 25 mil...propus de tine NEXUS...(ma refer la amplifu ala doged de 2*500+boxele alea model nexus-acoustics)..?!!!!!

cu asta v-am pupa si mai vb...dupa sesiune :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 13, 2006 6:12 pm 
Neconectat
User

firma dynacord este destul de renumita
am avut si eu ocazia sa ascult un sistem alpha x1-60 ... pe 3 cai: 800rms pe bas, 600 pe medii si 100 pe inalte (driver + twetere) .. sunet clar, precis, bas percursiv. Din cauza cladirii in unele locuri auzeai si bas lung mai ceva ca si la suburile din portbagaj :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2