Ce-mi puteti spune despre sistemele audio profesionale DYNACORD?!...
cine distribuie dynacord in romania?!(hsa-audio cumva?!).....
ce soruriri au?!..poate imi dati si o lista de scoruri....
MULTUMESC!!!!
citez:
"HSA AUDIO a castigat in anul 2003 premiul 1 in lume pentru cea mai buna instalatie ALPHA CONCEPT, deasemenea locul 1 pentru cel mai bun distribuitor DYNACORD din sud-estul Europei.
Sistemul Cobra Line Array a castigat locul 1 in lume pe 2004 la targul international de la Frankfurt fiind cotat ca cel mai bun sistem de club din lume.
Succes: prolight+sound 2003 Clienti multumiti, premii importante, multa distractie si un joc grozav pe calcultor, “Gladiator”. Fara indoiala, prolight+sound 2003 a insemnat un mare succes pentru TELEX EVI Audio GmbH.
Carte despre DYNACORD in magazinele noastre Cronica DYNACORD se gaseste in magazinele noastre de desfacere! Puteti citi despre istoria cronologica a companiei DYNACORD, despre Legendele DYNACORD, fuziunea cu Echolette si multe altele
Cobra a luat premiul MPA "DYNACORD este acum “global player” Juriul a decis ca DYNACORD COBRA-2 este cel mai bun din cateoria “cele mai bune sisteme de amplificare pentru cluburi”.
stiu ca veti spune ca se preteaza la instalatii stadioane si cele...dar poate cau au si pentru proiecte mai micutze asa la 500-700 euro cum ziceam eu....totusi as vrea niste scoruri...de curiozitate..iara
prea frumos suna premiile laea NO1...si am si avvut sansa sa aud un sistem DYNACORD(rupe normele..)..akum voi stit..cu spl..si alea..care-i buba....
astept lamuriri..

..si o oferta de pretz poate..