Istrate Nicusor scrie:
Acum am inteles perfect! Iti multumesc! Nu am stiut, important este ca suna bine acest turbosound si chiar ma bucur pentru achizitia facuta....Aveti idee de ce la noi pe toate site-urile de profil apare pretul la aceasta boxa de 2700 lei? pe cand la thomann este 1500?[/quote]
Totdeauna din dispozitivul cu care redai muzica dai volumul la maxim iar cat de tare vrei sa se auda reglezi din mixer sau in cazul tau direct din boxa, altfel ai deja un semnal atenuat la intrarea in mixer/boxa !
Poate pentru ca Thomann vinde mii de unitati pe produs iar site-urile de la noi numai cateva bucati (de multe ori nici nu le au in stoc trebuie sa le comande ,eu am asteptat dupa un flaut de la sound creation 45 de zile ). Sau ,cand ai cinci bucati pe stoc iti poti permite sa astepti ca sa le vinzi la suprapret dar daca ai o mie de bucati si vezi ca nu se vand le dai si la valoarea de intrare pentru a-ti recupera banii ![/quote]
Ai perfecta dreptate totusi diferenta este cam mare.....comparativ cu oricare alta boxa....Am vazut diferente de pret intre un ex senia si thomann dar daca te grabesti diferenta era "+ -" acceptabila....la modelu asta de turbosound era prea mare!