The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 22, 2025 12:21 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Turbosound Milan M15 un pic de ajutor
MesajScris: Vin Noi 09, 2018 10:44 am 
Neconectat
User

Danutttz scrie:
Ilinca George scrie:
Salut!

Ce diferente sunt intre Milan M15, TBox Pro DSP 115 si B815Neo?

In ciuda a tot ceea ce am auzit despre behringer chiar mi-a parut rau ca le-am vandut! Deci pentru mine personal behringer wins!
The box Pro am cumparat din cauza pretului si a rewiuri-lor de pe thomann, m-au dezamagit complet, ma asteptam sa se auda binisor, orice reglaj i-ai fi facut basul se auzea dupa ureche mea necunoscatoare "spart" nu era deloc profund, era un bas care la volum mai ridicat se auzea foarte foarte rau.......Acum nu stiu daca boxa avea o problema sau daca thomann trimite in eurpa de est lucruri mai proaste (nu am avut doua bucati ca sa compar) :)
Turbosound nu am apucat sa o ascult decat vreo 30 de min pana acum, dar se aude de 10 ori mai bine decat the box pro.
Sincer am achizitionat turbosound din cauza pretului scazut de pe thomann....

Cei care stramba din nas la numele Behringer uita sa spuna ca le compara cu boxe de doua trei ori mai scumpe . Seria Neo chiar a fost reusita si nu inteleg de ce nu se mai fabrica .

Sus

MesajScris: Vin Noi 09, 2018 10:56 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

pt ca NEO s-a scumpit, MULT, de aceea

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Vin Noi 09, 2018 12:38 pm 
Neconectat
User

Istrate Nicusor scrie:
Ai exact acelasi lucru ca si la Behringer 815 ,dar altfel .La Behringer aveai de la ora 6 laora 0= LINE si de la ora 0 la ora 6 microfon , aici ai un comutator pentru line /mic si ai reglaj o rotatie completa pe fiecare in parte .Cu Behringer la ora 3 erai intrat bine de tot in zona de microfon .Ca o comparatie cu Behringer la ora 3 era ca si cum ai folosi Turbosound comutat pe microfon la gradatia 7,5 .Ia incearca sa vezi poti :) :) :)

Acum am inteles perfect! Iti multumesc! Nu am stiut, important este ca suna bine acest turbosound si chiar ma bucur pentru achizitia facuta....Aveti idee de ce la noi pe toate site-urile de profil apare pretul la aceasta boxa de 2700 lei? pe cand la thomann este 1500?[/quote]

Totdeauna din dispozitivul cu care redai muzica dai volumul la maxim iar cat de tare vrei sa se auda reglezi din mixer sau in cazul tau direct din boxa, altfel ai deja un semnal atenuat la intrarea in mixer/boxa !

Poate pentru ca Thomann vinde mii de unitati pe produs iar site-urile de la noi numai cateva bucati (de multe ori nici nu le au in stoc trebuie sa le comande ,eu am asteptat dupa un flaut de la sound creation 45 de zile ). Sau ,cand ai cinci bucati pe stoc iti poti permite sa astepti ca sa le vinzi la suprapret dar daca ai o mie de bucati si vezi ca nu se vand le dai si la valoarea de intrare pentru a-ti recupera banii ![/quote]

Ai perfecta dreptate totusi diferenta este cam mare.....comparativ cu oricare alta boxa....Am vazut diferente de pret intre un ex senia si thomann dar daca te grabesti diferenta era "+ -" acceptabila....la modelu asta de turbosound era prea mare!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 18 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2