The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 5:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 14, 2007 6:05 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
sa inteleg ca aia era sonorizarea pt o terasa cu mici?

se pare ca da.. totusi cred ca e discoteca seara.. ca ziua mergeau doar doi sateliti pe 12".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 4:43 pm 
Neconectat
User

Gizmo scrie:
in mare am auzit numai de bine de boxele EV.
este un club in Cluj - after 8 in care am fost numai odata si m-a dezamagit sunetu, poate si pt. ca, dupa cum suna, nu aveau subwoofere. erau vreo 8 top-uri EV destul de mici (pe 12 probabil) intr-o sala ~100mp. suna f. prost.
poate a fost adircf sau claudio pacolo si ma pot ajuta cu o parere.

Sunt plastice, au un bas de toata gluma, de langa ele, suna bine de tot a plastic, in fata lor medii+inalte destul de stridente, iesi cu durere de cap.

In Seven topuri dyna (3 sau 4) cu spl sub ev-uri, in schimb coboara mai bine si sunt mai usor de suportat. Mi-a placut mai mult. Dar se simt lipsa basilor .. :roll:

In Janis iar e ok, mai ales pe live, pacat ca-i miros de igrasie de nu poti sta. Nu stiu ce boxe au.

Mega discoteca phi 18 (studentii stie ).hmm.. galagie destul de multa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 6:10 pm 
n phi 18 sunt 4 sateliti EV de 12" cu 1" si 2 boxe LEM de toata jena. un amplif EV slabut si ceva ridicol pentru LEM-urile alea

ca ceapa suna muzica acolo. mega-penal, dar sunt party-uri studentesti si tzaranci bune puse pe distractie :lol:

M-am bagat in seama cu patronul si i-am zis ca ii pot face o sonorizare in club beton cand avea numai LEM-uri (cumparam de la nexus-acoustics si-mi puneam adaos :lol: . ma gandeam la 4 sateliti c12 + wnd 63 si 2 basi cu amplificare phonic. ) numai ca el a zis ca umple locul de EV. am aflat ulterior cat a investit de la un prieten ce lucreaza acolo si puteam pune 8 sateliti si 4 basi + amplificare + sa-mi cumpar inca minim 2 boxe si un bas de la dna. :roll:

In fine... n-ai ce face cu fixatia pe brand :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 6:46 pm 
Neconectat
User

cu magherusan sau cu cine ai vb?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 7:14 pm 
habar n-am cum il cheama. Mo privit de sus ca ultimul mucos ce nu stie lega plusul si minusul corect si m-am cam enervat :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 8:23 pm 
Neconectat
User

ce varsta zici ca are?
Asa aprox.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 8:29 pm 
habar n-am. eram si beat bine :) tanar in orice caz. inalt.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 9:10 pm 
Neconectat
User

Erai beat si te miri ca te-a privit de sus cand ii explici ca ii naspa EV? :lol:
Oricum cu fixatia pt brand ai dreptate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 10:12 pm 
imediat ma duc in Avenue sa inspectez si locul ala 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 29, 2008 10:39 pm 
Neconectat
User

am postat deja sistemu din avenue :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 3:18 am 
Neconectat
User

Nu a fost nimeni pana acuma sa audieze sistemul ala Funky ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 4:40 am 
Gizmo scrie:
am postat deja sistemu din avenue :lol:

mnoah, sorry. exact acuma am venit. Outline, parca au un fix clujenii cu outline pe langa dynacord.

deci, fuck !!! nu m-am mai simtit bine intr-un club de o groaza de vreme. ce muzica extrem de buna a pus dj-ul si citea lumea. se juca mai mult pe house, comercial/necomercial. pana la 12 a pus num ai tech, apoi a dat usor pe comercial si apoi putin retro combinat cu rap.

acum cateva zile vroiam sa fac un post pe forum ca ce sa intamplat cu rapul adevarat. wu tang, easy e, nas, snoop dog ,2pac, coolio, ice cube, dre, luniz, cypress, mop, mase, warren g, method...etc. dar am uitat.

de la 2 a inceput dj-u sa ma loveasca cu un how high, i've got 5 on it, fugees, puff daddy, nas, numai rap adevarat. am ramas masca. am avut 3 vecine langa mine, am baut ca porcu cu bani putini, parca mi-a zambit Dumnezeu. in viata mea nu am ajuns acasa cu tricoul complet ud. :lol:

acuma de sonorizare ce sa zic. cand eram treaz suna destul de harsh inaltele si lipsa subbasului. dupa ceva ballentines cu redbul...suna bine :mrgreen:

p.s. la un momentdat a pus piesa aia de la N & D - haide vino inapoi. ai de viata mea ce a strigat tot clubul de la primul cocalar la ultima fitoasa, inclusiv si eu. :lol: Ne durea la basca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 01, 2008 4:21 pm 
Neconectat
User

asa o fost acuma joi, in FI 18 langa Obsession.
Joi seara, retro party. La inceput.. mi s-o parut f WEIRD, muzica aia.. retro.... Dar cand a inceput sa se umple... o fost crima, exact cum zice si adita ceferila, am fost ud leoarca. Eram cu ceva colege de clasa BUNE si cu colegele lor de camera, iarasi BUNE. Am beut... distractia o inceut :D
N&D-haide vina inapoi si alte piese super cunoscute, nu mai retin, sincer :lol:
Tot clubul canta, o fost brici !!
Tin minte ca inainte erau ceva boxe fantoma acolo, acuma.. cand am ridicat privirea... ce vad ochii mei... EV :D
Aleluia... in sfarsit suna si acolo... umpic bine. Totusi.. mi s-o parut ca trag cam tare pe inaltele alea. Toate bune si frumoase !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: aseara la suie
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:08 pm 
Neconectat
User

ImagineImagine
pericooooooool blonda
Imagine
Imagine

sunet si lumini

ceva filmulete facute de mine:

intro
Atac la persoane
Armada verbala
Din difuzoare pana-n saaaaaaange
video 1 video 2 ceva bass si lumini
piesa tare stie cineva cum se numeste?

am dat si peste forumisti (adi - cu care ma intalnesc de fiecare data :lol: ) am inteles ca era si kenwood :D
cu adi ne-am minunat de tunurile de CO2 (8 la numar) la cat de full era au mers f. bine

mie mi s-a parut ca la inceput s-a auzit ceva mai incet, pe final au inceput sa mai traga de basi iar dupa concert parca suna si mai tare :roll: video

am uploadat cu google pt. ca merge mult mai repede, s-a pierdut destul de mult din calitate. ma mir totusi ca microfonul de la camera mea nu face urat cand e expus la spl mare, nici la 1 m de wn-urile lui adi nu a barait :roll:

ce m-a mirat cel mai tare (nu am mai fost de ceva vreme) au fost preturile: mi s-au parut mai muuuuuult decat decente: un zipfer 6 lei, redbull 11 si long island tot 11 8)

Ultima oară modificat de Gizmo pe Mie Mar 19, 2008 8:39 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 19, 2008 8:37 pm 
Neconectat
User

Si eu am fost pe-acolo, prea tare oricum :D

Vezi ca nu merg toate filmele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC + 2