Gizmo scrie:
am postat deja sistemu din avenue

mnoah, sorry. exact acuma am venit. Outline, parca au un fix clujenii cu outline pe langa dynacord.
deci, fuck !!! nu m-am mai simtit bine intr-un club de o groaza de vreme. ce muzica extrem de buna a pus dj-ul si citea lumea. se juca mai mult pe house, comercial/necomercial. pana la 12 a pus num ai tech, apoi a dat usor pe comercial si apoi putin retro combinat cu rap.
acum cateva zile vroiam sa fac un post pe forum ca ce sa intamplat cu rapul adevarat. wu tang, easy e, nas, snoop dog ,2pac, coolio, ice cube, dre, luniz, cypress, mop, mase,
warren g, method...etc. dar am uitat.
de la 2 a inceput dj-u sa ma loveasca cu un how high, i've got 5 on it, fugees, puff daddy, nas, numai rap adevarat. am ramas masca. am avut 3 vecine langa mine, am baut ca porcu cu bani putini, parca mi-a zambit Dumnezeu. in viata mea nu am ajuns acasa cu tricoul complet ud.
acuma de sonorizare ce sa zic. cand eram treaz suna destul de harsh inaltele si lipsa subbasului. dupa ceva ballentines cu redbul...suna bine
p.s. la un momentdat a pus piesa aia de la N & D - haide vino inapoi. ai de viata mea ce a strigat
tot clubul de la primul cocalar la ultima fitoasa, inclusiv si eu.

Ne durea la basca.