PaulC scrie:
De ce?

show-ul a inceput la 7 ..... pe la 8 jumate deja vorbeam singur ... toti cei 35-40 de ... ciudati ... erau high .... departe tare ... nu aveau nici o legatura cu viata
cat au baut aia in noaptea aia nu cred ca bem toti forumistii intr-un ani
cand au inceput sa descarce la baxuri de bere + vin + tarii ..... am ramas tablou ..... am crezut ca faceau aprovizionare pt toata iarna
evident ca era un tip cu PC-ul lui - eu am fost doar cu boxele ..... ce fel de muzica avea acolo - numai el o intelege (cred ca si restul ..... ca veneau sa le pun la "enqueue file" melodii anume .... le cunosteau pe nume
dracu sa-i inteleaga .... ca pt mine toate melodiile au sunat la fel .... fara nici un vers, pe vre-o 2-3 am auzit un glascior de mandruta care scremea ceva, in rest doar galagie fratilor, ragete, urlete, animale & shit si toate astea combinate pe un fundal super zgomotos
pe la ora 12 simteam ca turbez ... petrecaretii mei faceau ca toate animalele, sareau pe acolo, se tranteau pe jos, fugeau in loc, se tranteau unu` in altu .... eu nu am mai vazut asa ceva
alt lucru care m-a marcat a fost vestimentatia ... tinuta lor de gala .... pantaloni cu 10 marimi mai mari, papuci de asemenea, tricouri cu imprimeuri satanice, sapci mari de sub care ieseau pletele si, cireasa de pe tort (sau bomboana de pe coliva pt mine) - ochelarii de schi
pe la 12 jumate mi-am pus curu in masina si am plecat ......
bradacalin sonoriza in acelasi timp un majorat ..... si acolo m-am dus si m-am doctorit cateva ore cu niste muzica omeneasca + mi-am bucurat ochiu` cu niste minore (mai mult sau mai putin) care se rupeau pe pussycat dolls
vorba lui
adircf - o saptamana m-a durut capul dupa show-ul asta si am ramas si cu sechele
m-am jurat ca nu mai calc la showuri de genu asta cat traiesc eu