The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 11, 2025 12:51 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:48 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

mie si acum imi tziuie urechile :lol:

hardcore rulz :twisted:

sunetul a fost exact pe gustul meu

cu toate ca muzica a fost hardcore si Drum and bass, distorsiunile au fost f mici.

amplificatoarea a fost pe masura sistemului

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Ultima oară modificat de Mircea Bartic pe Sâm Dec 22, 2007 11:52 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:49 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

explica mircea la baieti cum se tineu de urechi nefericitii care stateau in fata satelitilor.
a sunat exagerat de tare. incredibil sistemul asta. felicitari intel (si mie) :lol:
mai avem o miscare pe 5 ianuarie. si atunci venim cu poze (si da, ala cu tricou cu guerrillas si berea in mana is eu ) :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:49 am 
Neconectat
User

:lol:
eu is inca intreg
na s-a trezit si alex
:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:52 am 
Neconectat
User

cu ce putere le ataci?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 11:54 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

s-a scris mai sus...
xp3000 la sateliti si max2500 in bridge la bass. toate de la phonic
bass 1200W si xp3000 are 2X1000W in 4 ohm ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 1:24 pm 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
cu toate ca muzica a fost hardcore si Drum and bass, distorsiunile au fost f mici.

fereasca ........... :roll: :roll:
am sonorizat un singur show de genu` asta si m-am jurat ca nu ma mai duc cat traiesc eu la show-uri de genu asta
fie cum o fi sistemul, banii ..... da` NU

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 1:30 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ar fi fost si culmea sa fie distorsiuni mari pe acolo.
in primul rand eram eu "vigilent" si nu miscau in front dj-ii. mixerele pana pe portocaliu, poate primul led rosu .. si am avut si limiter.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 2:26 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
nexus3 scrie:

fereasca ........... :roll: :roll:
am sonorizat un singur show de genu` asta si m-am jurat ca nu ma mai duc cat traiesc eu la show-uri de genu asta
fie cum o fi sistemul, banii ..... da` NU

De ce? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 2:37 pm 
eu il inteleg pe adi. :wink:

am sonorizat 2 majorate de roackeri. nu tentative de punkisti. ci blackeri adevarati.

OMFG, sa vezi 40 de pletosi dand din cap toata seara, si dupa aia de la muzica aia batuta de Dumnezeu, m-a durut capul 0 saptamana. Dupa o saptamana de la primul maj, am avut iar maj la unu ce o fost acolo si exact iar aceeasi lume si aceeasi muzica de pe calcu lui unu.

apoi iartati-ma ca zic asta dar mai bine prefer majoratele de manelisti. macar acolo se mai arunca cu bani si mai vezi un fund prin pantalonii subtiri mulati sau sub fustita. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 2:52 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

adi, aici erau destule minore care sigur ar fi fost si pe placul tau :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:26 pm 
mircea

nu era vorba ca nu mi-ar fii placut acolo, chiar din contra... era mai fain ca puteam sa ciocnesc cu 3 forumisti. dar ziceam ca il inteleg pe adi_0206

neinvins

cum o sunat sd-u cu fostul meu bloc ? sper ca l-ai alimentat si cu cablul ala :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:27 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
eu il inteleg pe adi. :wink:

am sonorizat 2 majorate de roackeri. nu tentative de punkisti. ci blackeri adevarati.

OMFG, sa vezi 40 de pletosi dand din cap toata seara, si dupa aia de la muzica aia batuta de Dumnezeu, m-a durut capul 0 saptamana. Dupa o saptamana de la primul maj, am avut iar maj la unu ce o fost acolo si exact iar aceeasi lume si aceeasi muzica de pe calcu lui unu.

apoi iartati-ma ca zic asta dar mai bine prefer majoratele de manelisti. macar acolo se mai arunca cu bani si mai vezi un fund prin pantalonii subtiri mulati sau sub fustita. :D

La popoarele astea latine cum suntem si noi, muzica de genul asta( manele, sarbeasca, turceasca, populara, greceasca ) ridica pe toata lumea in picioare.
De ex pe house sau hip-tzop parca iti pierzi cheful, parca nu e de noi. :D
Nu sunt manelist deloc, nu ascult niciodata, dar la chefuri, de destrabalare is cele mai bune. Nu mi-as imagina niste gagici dansand pe D'n'B.
Scuzati off-topicul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:53 pm 
ca o mica paranteza.

daca cineva mi-ar spune acuma in momentul asta ca are nevoie intr-un club de dnb de un dj... nu cred ca m-as duce pt un rahat de bani.

daca 2 oameni unu ce canta la sax si unu la clape mi-ar spune ca au nevoie de solist.... nu as mai sta pe ganduri. jur. nu stiu daca ati fost la lautari vreodata sa vedeti cu cati bani se arunca cand vine un cocalar ce o lucrat "pa franta" juma de an la spalat de toalete si vine sa se simta si el bine si sa se dea mare la lautari spargand juma de banii castigati . poti merge si la nunti. faci la o nunta cat face un dj in juma de an de munca grea. si nu mi-ar fii rusine sa cant manele intr-un club niciodata. :!:

p.s. daca mergi la un lautar si il intrebi cum se numeste piesa asta ti-o zice pe loc. un dijei de ia cu dume ca-i unreleashd, ca tre sa respecti autorul si din alea. dume de 2 lei si 15 bani.

acum 2 ani nu credeam ca o sa zic asta vreodata :lol:

Ultima oară modificat de user eliminat pe Sâm Dec 22, 2007 3:55 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:54 pm 
Neconectat
User

PaulC scrie:
De ce? :lol:

show-ul a inceput la 7 ..... pe la 8 jumate deja vorbeam singur ... toti cei 35-40 de ... ciudati ... erau high .... departe tare ... nu aveau nici o legatura cu viata
cat au baut aia in noaptea aia nu cred ca bem toti forumistii intr-un ani
cand au inceput sa descarce la baxuri de bere + vin + tarii ..... am ramas tablou ..... am crezut ca faceau aprovizionare pt toata iarna
evident ca era un tip cu PC-ul lui - eu am fost doar cu boxele ..... ce fel de muzica avea acolo - numai el o intelege (cred ca si restul ..... ca veneau sa le pun la "enqueue file" melodii anume .... le cunosteau pe nume
dracu sa-i inteleaga .... ca pt mine toate melodiile au sunat la fel .... fara nici un vers, pe vre-o 2-3 am auzit un glascior de mandruta care scremea ceva, in rest doar galagie fratilor, ragete, urlete, animale & shit si toate astea combinate pe un fundal super zgomotos

pe la ora 12 simteam ca turbez ... petrecaretii mei faceau ca toate animalele, sareau pe acolo, se tranteau pe jos, fugeau in loc, se tranteau unu` in altu .... eu nu am mai vazut asa ceva
alt lucru care m-a marcat a fost vestimentatia ... tinuta lor de gala .... pantaloni cu 10 marimi mai mari, papuci de asemenea, tricouri cu imprimeuri satanice, sapci mari de sub care ieseau pletele si, cireasa de pe tort (sau bomboana de pe coliva pt mine) - ochelarii de schi :shock: :shock:
pe la 12 jumate mi-am pus curu in masina si am plecat ...... bradacalin sonoriza in acelasi timp un majorat ..... si acolo m-am dus si m-am doctorit cateva ore cu niste muzica omeneasca + mi-am bucurat ochiu` cu niste minore (mai mult sau mai putin) care se rupeau pe pussycat dolls

vorba lui adircf - o saptamana m-a durut capul dupa show-ul asta si am ramas si cu sechele
m-am jurat ca nu mai calc la showuri de genu asta cat traiesc eu

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 22, 2007 3:56 pm 
Neconectat
User

PaulC scrie:
Nu mi-as imagina niste gagici dansand pe D'n'B.

in lumea lor nu exista gagici .... adica ..... potrivit ultimelor reglementari in domeniu ... femelele lor nu se incadreaza in standardul "gagici"

dansand ? da` cine danseaza acolo ?
sau ceea ce fac ei se numeste dans ..... ? na ca sa vezi :?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2