Ionel Mares scrie:
Cunosc formatie posesoare de XA... dupa 2 luni de zile inca alearga dupa cei de la garantii pentru o inalta picata... credeti ca au intrat pe forumuri sa anunte in gura mare ca sunt dezamagiti de achizitie?? ... nicidecum... doar in grupul restrans de prieteni vorbesc.
În Severin sunt 5 sisteme XA2.
Primul a fost achiziţionat de un muzicant care are ureche şi simte distorsiunile. Fan Dynacord până la moarte
Acesta îl foloseşte de doi ani fără niciun incident sau defecţiune şi pot spune că nu le menajează. La el totul merge strună şi nu are stresuri.
Restul lumii ( celelalte 4 sisteme XA2) au probleme şi mai mereu se duc înaltele ori difurile de 12". În opinia mea,
nu Dynacord are vreo vină în toată povestea aceasta, ci cei care nu sunt capabili să folosească aparatura audio. Dau bani grei pe boxe, mixer şi staţii, dar se zgârcesc când vine vorba despre cabluri. Azi, de exemplu, a venit unul dintre ei la mine să cumpere un cablu XLR-XLR de 3m. I s-a părut exagerat de mult să dea 35 Lei şi a spus că el găseşte cu 20 lei.
Într-un timp am vândut şi eu Dynacord.
Cu factură, cu garanţie de 3 ani, cu asistenţă tehnică postgaranţie. Am renunţat pentru că nu era rentabil. Un powermate 1000 eu îl vindeam cu 1800 Euro, în timp ce pe piaţa liberă, se vindea cu 1750 Euro. Am avut un client care a venit la mine, m-a frecat o jumătate de zi, apoi a plecat şi dus a fost.
Am afalt că a cumpărat un powermate cu 1750 Euro din Timişoara, de la un nene care vinde scule aduse de prin Ungaria şi livrate prin parcări. Fără acte, fără garanţie, fără nimic în afara unor poveşti şi asigurări că dacă se întâmplă ceva se rezolvă.
Partea comică şi hilară este că drumul l-a costat mai mult de 50 Euro.
Asta este, cu astfele de oameni defilăm.
Nu a cumpărat de la mine pe motiv că nu am fost înţelegător şi nu l-am lăsat cu plata în rate.
Am mai spus şi o să mai repet.
Îmi plac sculele Dynacord, le consider a fi serioase şi făcute cu simţ de răspundere, dar ca să fiu sincer, 90% dintre clienţii români ai acestei firme sunt o pacoste pentru orice vânzător de scule.
Am văzut oameni care omorau nişte F150-uri în distorsiuni inimaginabile. Peakurile pe powermate în roşu pe canal, pe vu-metru, sunetul era o grohăială sinstră. la un moment dat nu am mai răbdat, mai ales că eram la 15m în faţa boxelor şi am încercat să le explic faptul că distorsiunile distrug difuzoarele. Ştiţi ce mi-a spus şeful formaţiei ?
"Domnule, eu mi-am luat Dynacord pentru ca să îmi ţină. Am dat 2500 euro pe boxe, am garanţie şi dacă se strică le pun în braţele ălora care lea-u vândut. Dacă nu mi le schimbă, îi tai ".
Cuvânt cu cuvânt am reprodus.
Ei bine, sunt fericit că nu am parte de astfel de clienţi.
Din acest motiv sincer spun că nici nu îmi doresc să mă amestec pe piaţa Dynacordului din România.