Ovidiu Gherasim scrie:
condensatoare de 250V, cam la ce tensiune crezi tu ca se strapung aia? macar taci daca esti pe langa.
Pe tine voi incerca sa te ignor , pentru mine esti cantitate neglijabila ... chiar crezi ca intr-un filtru conteaza doar ""cam la ce tensiune crezi tu ca se strapung aia"" ? Si eu as putea sa iti arat filtre facute cu simt de raspundere ce contin condensatori de 400V
Mircea Bartic scrie:
de ce ti se pare ca e de toata jena
bobinele si condensatorii sunt Schmidbauer. LA ora actuala unul dintre producatorii de TOP din domeniul subansamblelor utilizate de marii producatori de scule audio. Posesorii de Dynacord si EV, uitati-va pe filtre

(cei care aveti liveX si TourX nu va obositi, aveti chinezarii prin ele)
Bobina are sarma de 1.4 pe miez de FeSi orientat (cel mai bun existant pe piata) iar condensatorii sunt pe 250 de V
M-am referit la simplitatea filtrului ( nu contest calitatea componentelor ) dar parca este lucrat pe genunchi , pe driver nu vad nici un fel de protectie , iar bobinele sunt asezate corect dar cam apropiate ( nu cred ca sunt nici macar 2cm intre ele ) , daca bobinele sunt prea aproape se pot influenta reciproc ... evident nu dau vine pe filtre pentru cele intamplate ( am dat deja vina ""Sunt convins ca utilizatorul are 95% din vina"" ) .
Mircea Bartic scrie:
Amplificatorul in cauza este un model foarte popular printre utilizatorii romani. E o chinezarie vanduta de o firma de profil si care exista pe piata sub mai multe denumiri..
Despre ce amplificator este vorba pana la urma ?