Cred ca nu am fost inteles ,nu am incercat sa spun ca Mackie C300z sunt boxe de top sau cele mai grozave boxe ,am incercat doar sa-i ofer domnului Adam informatii precise si reale despre Mackie C300z. Am cumparat aceste boxe deoarece le-am luat la un pret bun si la acel moment am fost multumit cu ce puteau sa faca la cei 300w in regim satelit , apoi mi-am dorit o boxa mai puternica care sa lucreze in regim fulrange asta m-a determinat sa modific aceaste incinte . Chiar daca nu va intereseaza marca difuzoarelor domnule Holter si daca totusi exista o asa mare diferenta intre made Italy si made China, in ciuda faptului ca in ambele manuale au aceieasi parametri si caracteristici singura explicatie pentru cei interesati ar fi ca brandul difuzoarelor face diferenta, daca cumva gresesc imi cer scuze si va rog sa ma corectati . Eu cred ca diferenta intre doua boxe pasive identice o poate foarte sigur si simplu , amplificatorul , mixerul , procesor ,EQ , modul cum sunt reglate acestea ,placa de sunet daca nu se reda muxica live ,cabluri , acustica salii , cred ca toate aceste motive, nu neaparat toate la un loc sigur pot face doua boxe identice sa sune una mai prost iar cealalta mai bine . Respecte.
|