The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 22, 2025 10:49 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: sonorizari din cluburi
MesajScris: Lun Sep 25, 2006 11:04 am 
Neconectat
User

incep eu cu un club in care parerea mea ca suna cel mai bine din cate am fost. merge poate putin cam tare muzica dar e ok. daca stie cineva mai multe detalii despre sonorizare... e vorba de clubul La Strada din Zalau.

am atasat o poza cu un satelit dynacord. sunt vreo 4 parca si locul e destul de mic totusi. vreau sa spun ca daca stai toata seara cam unde sta baiatul in galben a doua zi inca iti fluiera urechile. si daca lasi sticle goale pe masa risti sa le gasesti pe jos (le spun din experienta :lol: )
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 25, 2006 4:43 pm 
Neconectat
User

Daca treceti prin Fagaras intrati neaparat prin club D&C...prin celealte nu se merita ( de fapt celalalt :D )...
sonorizare Dynaocrd Alpha...suna binishor...dar dupa renovare, cum s-a schimbat si amplasamentul barului si altele s-a schimbat si amplasamentul subwooferului si parca nu mai suna asa de bine...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 25, 2006 10:17 pm 
Neconectat
User

E importanta uneori amplasarea subwooferului, cum ziceam in topicu cu Dynacord Cbora 2, iti vibreaza chilotii in club Krystal, n-am inca poze, dar acolo sunt 6 subwooferi B3 Dyn :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 25, 2006 10:34 pm 
Neconectat
User

in discoteca de langa mine sunt 4 horn-uri cu difuri de 18" si 4 sateliti a cate 2 difuri fiecare de 15" , si vreau sa zic ca daca stau in fata unui satelit la 1 metru cam 10 secunde cand ies afara din discoteca nu mai aud nimic jumate de ora . hornurile si satelitii sunt CERWIN VEGA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 25, 2006 10:41 pm 
Neconectat
User

deci sa inteleg ca nu poate sa-mi dea cineva vreo informatie despre sateliti. subwooferele sunt mai greu de prins in poza pt. ca sunt cam ascunse intr-un colt dupa canapele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 11:20 am 
Neconectat
User

Despre care sateliti? Cei din La strada cred ca sunt F150.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 2:41 pm 
Neconectat
User

Cerwin Vega e una dintre firmele adevarate :twisted: :wink: , in legatura cu acei sateliti dynacord, sunt de aceeasi parere cu kai ca ar fi F150, am mai vazut unii asemanatori intr-o discoteca din Brasov, am fost acolo pentru a instala un sistem Dynacord Alpha(2 suburi + 2 topuri + 3 puteri) si am auzit inainte de a cupla sistemu Alpha, niste sateliti de genul asta, pusi pe niste statii QSC mai vechi da grele ca naiba :roll: , da sunau excelent, sincer eu nu am putut vedea de ce tipu ala ar fi vrut baritamai boxele Alpha pentru clubu ala, da si cu Alpha suna satisfacator de bine :twisted: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 3:18 pm 
Neconectat
User

Pai Alpha e mai mult de "firma"...nu contest ca nu suna deloc bine, chiar din contra, dar una e cand spui ca ai Dynacord Alpha si alta e cand spui ca ai altceva, tot de al Dynacord...ma rog...intelegeti voi ce vreau sa spun...

I intrebare pt cei mai putin maniaci: e mult un B3 intr-un saptiu de 100-150 mp ? :roll: Ca sincer mie mi se pare putin...se simte cam peste tot dar eu as fi vrut mai mult...

Ultima oară modificat de Radu pe Mie Sep 27, 2006 3:38 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 7:10 pm 
Neconectat
User

Snake..poate voi fi considerat un pic nebun, da eu unu as pune inca unu :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 7:24 pm 
Neconectat
User

Si eu as pune...tocmai de aia am intreabt...e un club micut, intra max 150 de persoane...dar..totusi eu zic ca este loc si de mai mult...
Oricum mie imi palce cums una sistemul Alpha...e un sistem bun...

@Catalin_Gava crede-ma ca am stat la 2 cm de 6 EVX-180B ( fratele mai mic al lui EVX-180A, care cred k este folosit in B3 ) si pot sa zic ca as fi vrut mai mult :twisted: ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 8:41 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Never is enough :))
Am avut oportunitatea sa ascult un sistem Peeker Sound Extreme outdoor si simteam nevoia de mai mult bass, asta caracterizeaza un Bass maniac :))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 26, 2006 11:48 pm 
Neconectat
User

aveam io pe undeva ceva poze cu subwooferele din La_Strada ;)) deci acolo este sunet nu kkt si alte dume, cum suna in Imperial( nu am auzit personal dar am inteles ca suna de tot kktu- nu am auzit ca acolo se baga doar manele - si io le detest- ma infecteaza... weacks :| ) sau Geen club, iarasi suna a canal si acolo... acuma se va deschide Old Jack Pub unde predomina muzik elektronica ca si in La_strada de altfel :wink: aia ii muzika fratilor :D in Pub.. se aude destul de bine... nu pera este bas inauntru.. dar afara se aude bine de tot :D, cand auzi afara cum tremura toate crezi ca oare ce ii inauntru.. da.. fasole ca nu este bas asa de tare.. medii si inalte cacalau, astea trebuie sa predomine la muzika elektronica :wink: , Eftimie stie mai bine ( el da inalte si medii de surzesti, si da atata volum.. din gain.. ca... erau momente cand picau sigurantele :D- atata in La_strada cat si in Pub) . Astea 2 localuri fac capatul ;)) tot respectul pt muzika pe care o pun dj-i rezidenti de acolo, imi place f tare Dj GIC :wink: , Elektro RULZ !!!
cat despre sistemul din Pub.. nsh ce boxe erau.. cred ca satelitii erau Dynacord pe 12... si unu mare de 15" deasupra dj-ului, ii spatiul relativ micutz.. da foioi ;)
si eu sunt de parere cu Gizmo ca in La_Strada suna cel mai bine din Zalau. Cand ii Eftimie la butoane... sa puneti mana la urechi... :D va surzeste cu efectele lui :d :D , in La_Strada sunetul ii impecabil, sunt 2 subwoofere parca in toata discoteca dar alea 2.... fac sa tremure organele in tine de peresti, stiu ca is BR de 18" da nsh exact ce model sau ceva.. am ceva poze pe aici.. o sa caut... :wink: si ink odata... ELEKTRO RULZ :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 27, 2006 8:57 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

stefanev scrie:
Never is enough :))
Am avut oportunitatea sa ascult un sistem Peeker Sound Extreme outdoor si simteam nevoia de mai mult bass, asta caracterizeaza un Bass maniac :))

vibrau ochii?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 27, 2006 11:10 am 
Neconectat
User

@Kenwood nu stiu cum sa-ti zic Eftimie pune accent mare pe clipping si limitatoare...lucru care se vede din faimoasa lui piesa...are piesa un clipping si e asa de compriamta...de aia ti se par asa de tare inaltele si mediile, si basul mai slabut fata de ele, dar care se simte...

Ultima oară modificat de Radu pe Mie Sep 27, 2006 3:39 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 27, 2006 2:24 pm 
Neconectat
User

@Snake..depinde acum si in ce configuratie ai auzit acele difuzoare EV, oricum in B3 si eu cred ca e EVX 180 A, dar nu am informatii sigure, nu am apucat sa desfac vreun subwoofer din alea pe care lucrez, teoretic nici nu as putea ca sunt in garantie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 161 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2