aveam io pe undeva ceva poze cu subwooferele din La_Strada

) deci acolo este sunet nu kkt si alte dume, cum suna in Imperial( nu am auzit personal dar am inteles ca suna de tot kktu- nu am auzit ca acolo se baga doar manele - si io le detest- ma infecteaza... weacks

) sau Geen club, iarasi suna a canal si acolo... acuma se va deschide Old Jack Pub unde predomina muzik elektronica ca si in La_strada de altfel

aia ii muzika fratilor

in Pub.. se aude destul de bine... nu pera este bas inauntru.. dar afara se aude bine de tot

, cand auzi afara cum tremura toate crezi ca oare ce ii inauntru.. da.. fasole ca nu este bas asa de tare.. medii si inalte cacalau, astea trebuie sa predomine la muzika elektronica

, Eftimie stie mai bine ( el da inalte si medii de surzesti, si da atata volum.. din gain.. ca... erau momente cand picau sigurantele

- atata in La_strada cat si in Pub) . Astea 2 localuri fac capatul

) tot respectul pt muzika pe care o pun dj-i rezidenti de acolo, imi place f tare Dj GIC

, Elektro RULZ !!!
cat despre sistemul din Pub.. nsh ce boxe erau.. cred ca satelitii erau Dynacord pe 12... si unu mare de 15" deasupra dj-ului, ii spatiul relativ micutz.. da foioi
si eu sunt de parere cu Gizmo ca in La_Strada suna cel mai bine din Zalau. Cand ii Eftimie la butoane... sa puneti mana la urechi...

va surzeste cu efectele lui :d

, in La_Strada sunetul ii impecabil, sunt 2 subwoofere parca in toata discoteca dar alea 2.... fac sa tremure organele in tine de peresti, stiu ca is BR de 18" da nsh exact ce model sau ceva.. am ceva poze pe aici.. o sa caut...

si ink odata... ELEKTRO RULZ