The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 1:29 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: am terminat boxele
MesajScris: Sâm Mai 23, 2009 9:14 pm 
Neconectat
User

boxele au fost facute dupa proiectul acesta dar am modificat numai porturile:

Imagine

iar aici aveti cateva poze:

Imagine

Imagine

Imagine

iar aicea sunt poze cu toate 4

Imagine

Imagine

sper sa va placa :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 23, 2009 10:34 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Ce difuzoare ai folosit acolo?
Boxele inalte, de ce au 4 traductoare? Cum ai realizat filtrul pentru acestea?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 24, 2009 11:40 am 
Neconectat
User

djlove scrie:
Ce difuzoare ai folosit acolo?
Boxele inalte, de ce au 4 traductoare? Cum ai realizat filtrul pentru acestea?

pai difuzoarele sunt niste chinezari, dar in raport calitate pret merg destul de acceptabil :) , iar filtrele sunt dyfp-12 de la . dar difuzoarele astea nu o sa mearga mult pe ele pentru ca vreau sa imi iau niste difuzoare si filtre mult mai bune ,iar in ce priveste boxele alea mari nu stiu sa iti zic cum is facute pentru ca sunt facute de tata care are cunostinte destul de bune in electroacustica dar pot sa iti zic ca au fost facute de vreo 3 ani si au o claritate foarte buna pe voce si bass-ul e mult mai profund si clar le-am testat si pe instrumente si suna exceptional si am facut multe chefuri cu ele si nu au patit nmica :) :wink:

Ultima oară modificat de Lazar Paul pe Dum Mai 24, 2009 11:47 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 24, 2009 11:44 am 
Neconectat
User

Eu ti-as recomanda sa le dai si sa treci la ceva mai profi.O sa fii placut surprins cand o sa vezi diferenta de sunet.Majoritatea am inceput cu asa ceva si cam toti stim cum suna.Alea mari, mi se par mult prea mari.Daca nu ma insel bass-ul e de 12``?? ..... Incinta e imensa... ia ceva profi si faci niste incinte mult mai compacte.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 24, 2009 11:49 am 
Neconectat
User

scarface scrie:
Eu ti-as recomanda sa le dai si sa treci la ceva mai profi.O sa fii placut surprins cand o sa vezi diferenta de sunet.Majoritatea am inceput cu asa ceva si cam toti stim cum suna.Alea mari, mi se par mult prea mari.Daca nu ma insel bass-ul e de 12``?? ..... Incinta e imensa... ia ceva profi si faci niste incinte mult mai compacte.

pai da dar la boxele astea ce leam facut acuma vreau sa pastrez incinta si sa schimb doar difuzorul de bass filtrul si drive-rul de la horn, la difuzorul de bass mam gandit sa il schimb cu un hp-12s,iar la alea mari diful de bass e de 12'

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 24, 2009 12:14 pm 
Neconectat
User

Decat sa le cari alea mari dupa tine mai bine le dai si faci un 2 subwoofere pe 18`` compacte.Satelitii care ii ai tu acum, cei mici, poti sa bagi in ei AM12 + driver si o sa ai un sistem suficient pt aproape orice aplicatie, asta in cazul in care nu vrei sa faci concerte.Pt mobile dj e super ok.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2