The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 9:34 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 9:27 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
oricum mai aveti mult de invatat.

eu macar recunosc asta, tu ai impresia ca esti un zmeu :roll:

oricum, d72-urile si wn-urile AU RUPT sambata seara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 03, 2009 9:54 pm 
Neconectat
User

Stii vorba aia... "Daca Superman e atata de destept, de ce isi ia chilotzii peste pantaloni???" .... acelasi lucru e si in cazul asta.... De ce are evil t-box?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 7:57 am 
man pocnitorile alea de ccare se da calin rotund ca erau jbl si are ochiu asa de bun ca vede de la 15m perfect si a vazut semnatura mea pe boxe e clar .
t-box sunt aduse la comanda si suna cum suna,ce crezi ca boxele tale caline sunt fenomenale?
intreaba-l pe alex si iti spune el parerea de cum suna boxele tale.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 8:45 am 
Neconectat
User

:lol: :lol: :lol: :lol: ma sunase un prieten sa ma duc eu acolo numai cu 2 sateliti si un sub si un mixer si lam intrebat si cat e disponibil sa dea si el o zis ca nu da mai mult de 150 lei pt 2 nopti si mam lasat la mana mea :-)))) asa ca il inteleg pe nex de ce sa dus de proba acolo :lol: :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 11:27 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

. scrie:
man pocnitorile alea de ccare se da calin rotund ca erau jbl si are ochiu asa de bun ca vede de la 15m perfect si a vazut semnatura mea pe boxe e clar .
t-box sunt aduse la comanda si suna cum suna,ce crezi ca boxele tale caline sunt fenomenale?
intreaba-l pe alex si iti spune el parerea de cum suna boxele tale.

diferenta e ca eu nu ma dau cu scula mare ca am boxe de moare lumea.

dar difurile tale HH parca ar fi coborat din rai, apoi d63-u ala, asa-l ridici in slavi :lol: lasa-l ma naibii de d63, tu si kenwood ce laudati driveru ala. nu zic ca n-ar fi bun, dar nu e cel mai bun stai calm.
iti amintesti cand ai descoperit pad52 ce incantat erai? si asta nu se intampla acu mult timp. iti caut eu posturile sa-ti aduc aminte daca tu nu mai stii.

tu nu ai boxe state of the art, in ochii alora de la 4 fun boxele mele sau ale tale sunt tot aia. in fine, tu esti guru in toate, explici lumii pe la spate ca fidek nu suna bine ca nush ce, ca t.ampu care-l vinzi tu e mai bun :lol: esti penibil omule, si nu sunt singurul care crede asta.

ia explica tu la baieti, daca tot esti asa guru, care-i problema cu SD18EL, sa vedem toti care-i treaba si cu ala :lol: chiar astept cu interes sa vad ce ai de zis. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 12:00 pm 
Neconectat
User

Eu am auzit un model de la T-box.... era unul activ , biamplificat..... sincer... Comp44 suna mai bine decat driverul de pe alea.Care nu crede il invit la o auditie, vb cu tipul a cui sunt boxele si veniti sa va convingeti.Sincer nici nu ma mir ca le-a luat noi cu1100 Ron bucata :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 12:47 pm 
Neconectat
User

evil .... tu chiar crezi ca ai o imagine asa buna pe forum ? de ai ce strica ?
fii cuminte

vrei sa pun pe forum discutia ta cu un forumist in care bagai strambe ca M1881 e mai bun ca SD18EL ?? ca sd-ul are defect de fabricatie si alte prostii ?

maturizeaza-te odata si adopta o atitudine de profesionist
sau ce ? te-ai molipsit de la bazaristul de Stefan ? ca nu mai el da dume d`astea

mi-e rusine mie de rusinea ta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 2:09 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Ma tot uit la aceste discutii si inca nu ma dumiresc care este problema.
Din ceea ce observ eu, inclin sa cred faptul ca SD18 pare a fi doar un motiv pentru a se plati polite lui Mircea.

Vedeti de ce nu vor ceilalti importatori sa isi traga forumuri ?

Daca pica un SD se strang 50 de pagini de discutii.

Daca pica 50 de scule de la nu stiu ce alta firma, nici dracu nu stie.
De ce ? Pentru ca ei nu tin un forum in care toata lumea sa isi dea cu parerea despre produsele lor, sau sa intrebe diverse chestii. Daca le crapa ceva, nu afla toata lumea si apoi se desface firul in 4.
Simplu, elegant si fara batai de cap.

As vrea sa specific ca rostul acestui forum nu este sa acumuleze trafic si nici sa vanda ceva anume.
Cu acest forum sau fara, vanzarile sunt aceleasi.
Cine crede ca un forum functioneaza ca o masina de vanzari, apoi pot sa ii confirm ca se inseala. Nu asa merg lucrurile.

As vrea sa clarific o chestiune referitoare la Mircea.
Este un om cinstit si corect, pentru care eu am toata stima. A muncit foarte mult ca sa ajunga unde a ajuns. Colaborarea mea cu el s-a desfasurat impecabil tocmai datorita acestui stil de a face afaceri.

Din pacate, in pomul cu rod, toata lumea da cu pietre.

Cine are urechi de auzit, sa auda, cine nu, e problema lui.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 4:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

DNA scrie:
Ma tot uit la aceste discutii si inca nu ma dumiresc care este problema.
Din ceea ce observ eu, inclin sa cred faptul ca SD18 pare a fi doar un motiv pentru a se plati polite lui Mircea.

Vedeti de ce nu vor ceilalti importatori sa isi traga forumuri ?

Daca pica un SD se strang 50 de pagini de discutii.

Daca pica 50 de scule de la nu stiu ce alta firma, nici dracu nu stie.
De ce ? Pentru ca ei nu tin un forum in care toata lumea sa isi dea cu parerea despre produsele lor, sau sa intrebe diverse chestii. Daca le crapa ceva, nu afla toata lumea si apoi se desface firul in 4.
Simplu, elegant si fara batai de cap.

As vrea sa specific ca rostul acestui forum nu este sa acumuleze trafic si nici sa vanda ceva anume.
Cu acest forum sau fara, vanzarile sunt aceleasi.
Cine crede ca un forum functioneaza ca o masina de vanzari, apoi pot sa ii confirm ca se inseala. Nu asa merg lucrurile.

As vrea sa clarific o chestiune referitoare la Mircea.
Este un om cinstit si corect, pentru care eu am toata stima. A muncit foarte mult ca sa ajunga unde a ajuns. Colaborarea mea cu el s-a desfasurat impecabil tocmai datorita acestui stil de a face afaceri.

Din pacate, in pomul cu rod, toata lumea da cu pietre.

Cine are urechi de auzit, sa auda, cine nu, e problema lui.

Foarte bine spus!

Orice difuzor ar pica, fie el Selenium sau P-Audio nu este vina lui Mircea sau a ta, pica ca pica, nimic nu este facut sa tina forever...

Mai ales ca multi dintre noi, vrem spl mare din putine boxe...
Acest lucru se face din dublarea lor ca numar, nu a puterii maxime suportate.

Mie personal mi-au picat 2 SD 18 EL, acum este vina lui DNA?

Nu, este a mea si NUMAI a mea!

Respect deosebit pt Dan si pt Mircea!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 6:51 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu vreau sa se inteleaga gresit nimic.

eu insumi sunt posesor de 4 bucati SD18EL, nu vreau sa arunc cu noroi in stanga sau dreapta.

este doar interesant de aflat ce vorbesc unii oameni pe la spatele altora. de exemplu ar fi frumos de aflat ce parere are evil despre SD-uri de care aparent n-a zis nimic pe forum, dar cu fiecare user in parte incepe sa expuna "chestii".

doar ca simplu posesor de SD18EL as vrea sa aflu si eu "chestiile" alea.

PS: daca nu exista forumul asta, fluxul de oameni si informatii se directiona in alte parti, probabil ar fi fost mai saracacios acest flux fara contributia lu DNA si Nexus dar el oricum ar fi existat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 7:28 pm 
Neconectat
User

daca nu era acest forum nu stiam mai nimic despre sunet,despre care am crezut ca stiu.pot sa ma laud ca am citit acest forum de la cap la coada cu mult inainte de a-mi face cont,si am invatat tot ce sa-a scris.am invatat atat de la profesionisti cat si din greselile altora. asa ca desi nu cunosc pe nimeni personal vreau sa le multumesc atat ''boss-ilor''acestui forum cat si celorlalti.multumesc baieti.respect.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 7:35 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

alisyry scrie:
daca nu era acest forum nu stiam mai nimic despre sunet,despre care am crezut ca stiu.pot sa ma laud ca am citit acest forum de la cap la coada cu mult inainte de a-mi face cont,si am invatat tot ce sa-a scris.am invatat atat de la profesionisti cat si din greselile altora. asa ca desi nu cunosc pe nimeni personal vreau sa le multumesc atat ''boss-ilor''acestui forum cat si celorlalti.multumesc baieti.respect.

ce legatura are asta cu despre ce e vorba aici?

fa un topic la bodega daca tot vrei sa multumesti cuiva.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 04, 2009 8:17 pm 
Neconectat
User

Foarte multi invata de pe forum cu minim de efort. Cred ca dintre noi cma toti de pe forumuri (sau documentatii care tot de aici le-am luat/auzit de ele) sau cu ajutorul lor am invatat mai multe decat din auzite sau din experimente.

Tot Off topic:
Eu nu il cunosc pe Nexus, deci nu fac aprecieri la persoana lui si la afacerile care le invarte.

Dar unele dintre posturile sale sunt putin deranjante, uneori hilare atat ca idei continute cat si forma in care sunt prezentate. Pe un forum care se vrea forum de pro-audio si nu unul strict comercial sau atehnic mi se pare ca nu au ce cauta, mai ales din partea gazdei.
Eu inteleg ca la incepatorii care nu stiu sa calculeze un filtru sau un tub de reflex, prind niste povesti, dar celor care mai stiu cate ceva le cam stau in gat.

Nu intru in detalii pt ca nu vreau sa risc transformarea subiectului intr-unul cu lovituri sub centura (nu din partea mea, ci a altora, aviz nyx, evil sau altii care mai raman in pana de bun simt din cand in cand). Mi-am exprimat doar parerea personala, evident cu intentii constructive, nu defaimatoare sau jignitoare.

In rest, toate cele bune, bafta in afaceri, sanatate si (partea care ma intereseaza pe mine) cat mai multe materiale pe forum.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 05, 2009 8:02 am 
pao tot in buzunar intelegi caline.
la urechile tale nu mai am nici o pretentie de acum
cat despre pad 52 a fost prima chestie care am cumparat-o de la p-audio si am ramas surprins si am recunoscut chestia asta peste tot dar daca urechile tale sunt cum sunt ai inteles gresit.
cat depsre wnd 63 e singurul driver care chiar imi place cum suna asta la categoria de1.5",si il recomand pentru ceea ce stie sa faca,(suna chiar mai bine si ca mag)
sd 18 el este bun pt horn nu bas relfex sau alte minuni din cauza ca il distrugi mecanic,am zis-o si o mai zic la toata lumea si pe forum si pe mess care ma mai intreaba
referitor la ce comentarii mai auzi pe la altii cu care vorbesti pe mess nu ma intereseaza,la intrebarea ce dif de la mag e mai bun am zis de 1881 si era referitor la bass reflex.
acum ca oricare roman care a prins oleaca de grai si poate sa faca doua comentarii mai pune din capul lui sic niste ideei sau fabuleaza umpik ca de aia e roman.
mircea e prea ok ca te mai lasa pe forum-ul asta caline la ce comentarii trageti pe poweraudio.ro avis si adi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 05, 2009 9:09 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

:lol: zau daca nu esti intr-o dunga.

poate vrei sa pun un pic de conversatie care ai avut-o cu un user. :lol: acolo vorbeai de defecte de fabricatie, minuni, nu despre tipuri de incinta.

stii care-i parerea mea? ca tu, n-ai prea auzit prea multe chestii la viata ta, si alea care le-ai auzit au fost chinezariile care le vinde stefan in bazar. ai dat de p.audio si te-ai luminat un pic (nu umpik, cum scrii tu). apoi vii aici si faci pe desteptu. ba mai mult, faci pe desteptu si pe privat unde faci niste afirmatii de sta matza in coada. potrivit la ce i-ai spus userului ala eu ar trebui sa scap cat mai repede de sd-urile mele si sa iau mag-uri, ca sd-urile nush ce-ar avea. de ce nu spui si aici ce si cum? o dai ca in bass reflex, ca in horn, ca vezi domle nush unde...abureala.

iar despre urechile mele :lol: eu cand am auzit pad52 n-am fost incantat deloc, chiar daca il auzeam dupa comp34, de ce? pt ca NU suna fain, si mi-am dat seama din prima, oare sunt chiar asa de tabla urechile mele?

LE: cat despre mircea ca ma lasa sau nu pe forum...sincer, daca nu m-ar mai lasa m-ar priva de "prilejul" sa mai vorbesc cu domni ca tine, lexutzu, COCO, Gratzi si alti asemenea...dupa care chiar nu plang :roll:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2