The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 6:30 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 12:31 am 
Neconectat
User

De obicei in cazul in care gasesti plywood,nu e chiar asa de scump fata de mdf incat sa nu merite luata,iar diferenta la greutate e destul de mare.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 3:25 pm 
Neconectat
User

vad ca si tu esti din brasov. zi-mi te rog unde as putea gasi una din astea doua(mdf sau ply)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 3:40 pm 
Neconectat
User

arabesque si holver (sos cristianului 40si ceva) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 3:48 pm 
Neconectat
User

si cam ce pret aproxinativ, presupun ca la dimensiune 2,80 x 2

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 8:43 pm 
Neconectat
User

pai am folosit recomandarile lui mircea adica 70 litri si acordaj la 50 (2 porturi de 70 mm diametru si 55 mm lungime).nu ar trebui sa fie ply mai scump decat mdf-ul sau cel putin nu cu mult.mie mdf-ul mi l-a dus un tamplar si m-a costat 100 lei pt amandoua incuntele.chinuiete si cauta ply pt ca si eu nu am gasit asa usor mdf am tot intrebat in stanga si in dreapt si pan la urma am gasit.bafta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 9:47 pm 
Neconectat
User

si esti multumit de cum se aude cu 70 litri si 50 Hz acordaj? mie mi-au recomandat cei de la p audio din thailanda cutie de 50 litri si acordaj la porturi de 45 Hz....

A|propo cu ce ai chituit incintele?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 09, 2009 10:00 pm 
Neconectat
User

se aude foarte bine.ai bas destul.eu le-am chituit cu chit pentru lemn de la ROST si au iesit bine dar eu mai tre sa le vopsesc.nu e cam putin 50 litri?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 12:36 am 
Neconectat
User

asa am primit raspuns la de la paudio... exact incinta NEXO 16.. atasez aici proiectul dar e in format dwg si trebe deschis cu autocad sau cu programe de deschis dwg.... am mai gasit pe cineva pe aici pe forum care avea ceva selenium FR si spunea ca pana la NEXO-16 cu SN-15LF nu a gasit nimic de la p audio sa sune mai bn si mai tare..... acuma cine stie

nu pot sa atasez[/img]

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 11:12 pm 
Neconectat
User

am gasit la arabesque Pal Hidrofugat... mdf nu aveau.... ce sa fac(e 160 ron coala) sa cumpar pal normal(pot face rost la vreo 50 ron coala) sau sa cumpar hidrofugat..... voi ce ziceti?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 11:24 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

mistretzul scrie:
asa am primit raspuns la de la paudio... exact incinta NEXO 16.. atasez aici proiectul dar e in format dwg si trebe deschis cu autocad sau cu programe de deschis dwg.... am mai gasit pe cineva pe aici pe forum care avea ceva selenium FR si spunea ca pana la NEXO-16 cu SN-15LF nu a gasit nimic de la p audio sa sune mai bn si mai tare..... acuma cine stie

nu pot sa atasez[/img]

trimite la office@poweraudio.ro si atasez eu

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 10, 2009 11:38 pm 
Neconectat
User

o sa trimit dar pana la urma cum ramane cu palul hidrofugat?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 10:01 am 
Neconectat
User

dar nu gasesti un tamplar care sa-ti aduca si daca se poate sa ti-l si taie?uite mi emi l-a adus unu care lucreaza la firma care face usi din mdf.pal am gasit in multe locuri si mi-l si taiau la dimensiunile dorite(tamplari de la firme de mobila si sub 100 lei costa toata afcerea cu tot cu taiat),dar am vrut eu mdf.asa dai 160 lei pe pal si mai trebuie sa ai cu ce sa-l tai plus ca nu il tai tu ca si un profesinist, si mai te chinui si la carat.dute la ateliere si intreaba -i pe baieti daca nu vor sa faca un leu de-o gogoasa ca ei am multe bucati care oricum le arunca.spor la munci.......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 3:16 pm 
Neconectat
User

aha ok o sa incer sa caut pe undeva prin brasov ateliere de mobila.... sper sa am succes... Acuma mai e si treaba ca as vrea sa o imbin eu.. intelegi tu treaba,una e cand stiu eu ca am pus o galeata de aracet si o lada de holszsuruburi (adica sa daca o fac eu stiu ca nu se dezmembreaza) si una e cand o face unu care nu se ocupa cu asa ceva...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 3:45 pm 
Neconectat
User

La arabesque nu stiu cum e acum,dar mai demult nu puteai sa cumperi mai nimic fiind persoana fizica,se poate sa se fi schimbat treaba.
Incearca la Holver mai degraba,ei sigur au ply,nu am cumparat de la ei dar pe site au .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 11, 2009 3:51 pm 
Neconectat
User

pai ei nu o imbina pentru ca nu mai isi bat capu cu astea.las ca ai sa te urasti de holsuruburi la cate ai de bagat(peste 120 pe incinta) :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2