The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 9:11 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 9:39 pm 
Neconectat
User

din ce zicea pe messenger in jur de 2000 ron :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 9:51 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

la banii aia poate lua:

2 buc woofer 15" - SN-15LF (600W RMS/bucata) = 1120 RON
2 buc driver 1" - BM-D450II (600W RMS/bucata) = 600 RON
2 buc Horn 1" - PH1919 (Horn ABS) = 100 RON
2 buc Filtru - DNA XPRO-2 = 330 RON

1120+600+100+330 = 2150

si vei avea 2 boxe ce te vor lasa cu gura cascata fara sa ai nevoie de un camion pentru a le muta.

probabil ca este prima ta pereche de boxe de putere.

incearca sa-ti controlezi dorinta de a face ceva foarte voluminos, stiu si eu cum e la inceput.

nu are rost sa faci o pereche de boxe cat casa cu performante reduse, cand poti face o pereche relativ compacte, dar care sa lase cu gura cascata pe toata lumea.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 30, 2009 11:40 pm 
Neconectat
User

multumesc baieti pentru pareri!se merita sa fac 2 incinte de DYS215 si sa pun cate 2basi hp15-S pe boxa si daca da ziceti-mi ce drivere sunt indicate pentru acest difuzor si ce filtru :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 12:33 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

omul daca nu are sifonier acasa tre sa-l lasi sa-si faca, de ce nu intelegeti :lol:

nu exista filtru indicat, pt ca tu vrei 2 basi, care in paralel au 4 ohmi, driverul va avea 8. deci de aici rezulta ca trebuie un filtru mutant care sa stie 4 ohmi pe bass si 8 pe driver si asa ceva se face la comanda. nu se gaseste de cumparat, mai ales pt puterile alea.

eu zic sa-ti iei direct boxele alea si sa nu mai schimbi nimic, la ce gusturi ai tu cred c-o sa te satisfaca perfect, n-are rost sa te complici cu hp15s.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 12:17 pm 
Neconectat
User

ma caline eu vreu sa iau boxele alea cum zici tu dar mi-au zis niste baieti ca au difuzoarele proaste si daia ma feresc si vreau sa imi fac cu hp15-S. am vorbit cu crexy si a zis ca se rezolva cu incintele si sa pun 4basi hp15-S si ramane sa caut drivere!!multumesc frumos pentru sfat! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 12:56 pm 
Lexutzu scrie:
ma caline eu vreu sa iau boxele alea cum zici tu dar mi-au zis niste baieti ca au difuzoarele proaste si daia ma feresc si vreau sa imi fac cu hp15-S. am vorbit cu crexy si a zis ca se rezolva cu incintele si sa pun 4basi hp15-S si ramane sa caut drivere!!multumesc frumos pentru sfat! :wink:
Nu vezi ca nimeni nu recomanda 2x15" intro boxa.Eu cred ca nu ai dulapuri in casa :lol: :lol: Iti dai seama de ce amplificare ai nevoie?Sau esti la stadiu in care crezi ca tot ce e mare e bun? :D .Nu-l lasati sa faca asa ceva ca apoi ii pare rau :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 1:31 pm 
Neconectat
User

ma daca u crezi k n-am dulapuri e parerea ta! eu zic sa-mi faci cadou niste dulapuri si pe urma te ascult pe tine si fac ce boxe zici tu!! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 1:41 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mai bine ai asculta de hombres astia; mai in gluma, mai in serios, varianta 2 x 12" + 1", cea pe care ti-au sugerat-o, va suna mai bine decat in varianta cu 15" (caz general si teoretic vorbind).

Daca tot vrei 2 x 15", macar tranteste unul din ele pe medii, sa stii o treaba; era un topic pe undeva cu media cea batrana :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 1:50 pm 
Neconectat
User

de ce ziceti voi mai baieti ca nu o sa sune bine cu 2difuri de 15"? :shock: la 800w rms si 1600program pe boxa cred ca ar suna destul de bine !! :lol: si in legatura cu cele de 12" m-am interesat si de alea si mi sa spus k nu au bas si iti trebuie un sub ceva daca fac cu difuri de 12" :wink: :? ramane sa mai caut sa ma interesez si o scot pana la urma la capat!!mai dativa cu parerea! :lol: :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 1:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai baga doua de 18", daca nu doua de 21". Poate vei fi multumit si de bas.

2 x 21" + PHT.

Ultima oară modificat de Valfar pe Sâm Ian 31, 2009 1:56 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 1:55 pm 
Lexutzu scrie:
de ce ziceti voi mai baieti ca nu o sa sune bine cu 2difuri de 15"? :shock: la 800w rms si 1600program pe boxa cred ca ar suna destul de bine !! :lol: si in legatura cu cele de 12" m-am interesat si de alea si mi sa spus k nu au bas si iti trebuie un sub ceva daca fac cu difuri de 12" :wink: :? ramane sa mai caut sa ma interesez si o scot pana la urma la capat!!mai dativa cu parerea! :lol: :roll:
Sa nu spui ca nu te-au indrumat baietii.Tie o sa iti para rau.Mai nou ii o moda,cel care are boxa mai mare :lol: .Nu iti iese mai convenabil un sistem 2.1,un subwoofer 18" si 2 sateliti de 12"?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 3:07 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Lexutzu scrie:
ma daca u crezi k n-am dulapuri e parerea ta! eu zic sa-mi faci cadou niste dulapuri si pe urma te ascult pe tine si fac ce boxe zici tu!! :lol:

HELLO, Vorbesc la pereti?! :evil:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 3:34 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu va bateti capul, e un manelist care se adreseaza cu "boss" si care mi-a trantit o replica de genul: "la mine banii nu e problema, eu daca vad si-mi place cumpar"... ce poti sa mai spui la asa ceva.

ce baieti ti-a zis tie ca difuzoarele din dys sunt naspa? pt tine sunt perfecte!

crede-ma ca nu iti trebuie hp15s!

mie sincer mi-e profunda scarba de tine, dar mi-e si mila de banii parintilor tai din care-ti faci boxele, de aia, dintr-un scop nobil, iti recomand boxe cu 15" + 1". in stilul in care vrei s faci tu boxe 2 x 15" n-o sa-ti aduca nici un avantaj.

daca aveai un driver de 2" si-l puneai pe langa 2 x 15" taiate de la 100hz pana la 1kHz era o afacere, aveai boxa mare, dar macar rupea.

asa...faci fix cucu, tu traiesti dupa impresia ca daca e mare si cu multe difuzoare suna tare si cu bass :lol: pare rau sa-ti spun dar nu-i chiar asa :roll:

PS: nici nu stiu de ce-mi mai bat capul...
PS2: driverul care il cauti de cheama PA-D52, exact ce am si eu pe boxe. daca simti ca vrei ceva mai fitos (desi iar vin si zic ca nu-ti trebuie asa ceva) mai pot baietii sa-ti recomande niste rachete.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 3:42 pm 
Neconectat
User

scuze Nexus, graba!! ma caline daca vorbesc cu "boss" nu inseamna ca sunt manelist dar sa stii ca nu am pretentii de la tine!zici de mine ca am zis io ca nu conteaza banii!ce te face pe tine sa crezi ca ai cele mai bune boxe? :( :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 31, 2009 3:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Calin nu a spus nicaieri ca are cele mai bune boxe, el doar ti'a spus ce ar trebui sa faci, ceea ce ti'am spus si eu pe mess, dar vad ca nu intelegi.

Pai daca nu conteaza banii, fa un sistem calumea, nu niste incinte cu difuzoare ieftine ... Fa un sistem 2.2 cu 2 sateliti cu sn15(wn15 daca mai gasesti)+bmd750II sau wnd72 si 2 basi cu c18 elf, 650el, fl18,rcf n401...
Si ai sa ramai masca cum vor suna. :wink:

DECI SINCER TIE CHIAR TREBE SA ITI SPUNEM CU TOTII IN COR :

LASA-TE DE DOMENIU AUDIO CA NU-I DE TINE

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2