in ultimul timp am inv f mult , problema mea a fost ca nu stiam partea practica la constructia incintelor , oricum lovindu-ma de atatea probleme am inv ceva din asta , daca le luam gata facute evident ca era mai bine dar asa am aflat ceva ceva ce nu se cumpara.
intr-o alta ordine de idei, ele suna f bine , eu personal simt lipsa unui supertweeter, daca nu am un eq activat cu +5 la 18 khz , la partea de bass suna mai bine decat muulte alte incinte pe care le-am auzit, doar ca arata ca dracu

si sunt mai grele ca prietena mea

)
de obs ca am f3 pe la 47 hz cu ele in 80 l si as fi avut f3 pe la 60 si ceva daca erau in 45 l , neavand inca bass facut pot sa rezist asa o perioada pana o sa imi gasesc pe cineva sa mi le faca pe cele noi in cati litri ne-om decide .. ca o a 2-a idee am dat msj si lui nexus si lui crexy cerandu-le un pret ptr 2 incinte si ori nu au aj msj ori s-au pierdut in inbox-ul plin pe care cred ca il au cei doi

(nu stiu pe nimeni care ar vrea un schimb cu 2 hornuri mai mici , si sa iau pe cele palnie de la selenium mai ieftine mi se pare iar cam pacat, adica dau dispersie de 90 oriz si 60 vert pe cat au celelalte .. )
Nu ma dau prea invatat asa ca daca are cineva de adaugat ceva nu ma deranjeaza.