Stiti bine ca acest model de amplif are incorporat crossover pe 2 cai, deci poate fi folosit ori in regim satelit/fullrange ori numai pe basi. Acest lucru poate fi activat din spatele amplifului avand 4 butonase cate 2 pe canal.Am cuplat pe sateliti [150hz Over] si se aud incredibil, dar am incercat butoanele pt basi [ Low Cut] si nimic nu se intampla.Mentionez ca statia are iesire pt alt amplificator dar din pacate iesirile sunt balansate si nu le-am putut verifica. Intrebarea mea este ca acele low cut-uri sunt pt al doilea amplificator sau pt acesta ca nu era nici o diferenta in sunet, atat cuplat,cat si decuplat LOW CUT-ul.
Inca o chestie de care mi-am dat seama, este ca aceste Butonase Albastre pt sateliti nu cupleaza deci nu merg numai daca pun ceva acolo care sa tina apasat sau mai bine zis intre cuplat si decuplat ca se se auda muzica, am vorbit cu cei de la bbrom pt reparatie si o voi trimite maine sa vada care-i problema cu ea. As dori cateva poze cu amplificatoare din seria P-800,P-1200,P-1600,P-2000 desfacute sa vad care-i treaba cu prefinalii aceia . Daca este cineva pe acest forum care a folosit modele din gama P il rog tare mult sa-si dea cu parerea la ce am vorbit mai sus sa ma lamureasca si pe mine treaba cu low cut-urile si iesirile crossoverului sau acei prefinali .Ms mult pentru rabdare si intelegere