The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 9:31 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: BP hp 15 amplificare
MesajScris: Sâm Mar 18, 2006 4:10 pm 
Neconectat
User

tocmai am facut BP de ord 4 cu hp 15w si vreau sa i pun amplificare proprie.
problema este ca nu stiu cum sa pun amplifcatorul, pentru ca radiatorul sa vina in afara,daca va trebui sa decupez din lemn, nu se va pierde din calitatea sunetului?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 18, 2006 6:11 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

amp-ul o sa trebuiasca sa fie in cutia aia cu difuzorul, adica aia care are placa detasabila...ca in cealalta nu prea e bine sa fie pus...

si nu prea o sa isi piarda din fudelitate sau mai stiu eu ce, pt ca nu o sa influenteze cu nimic atata timp cat o sa ai grijeeee sa nu scape aerul DELOC pe la imbinarea radiatorului cu palul....adica sa ramana cutia aia cu difuzorul tot ermetica....

ceea ce ar putea influenta, dar nu prea mult e ca volumul din interior va fii micsorat putin cu volumul pieselor, traful, condensatorii, si altele ce mai ai pe acolo, dar nu o sa auzi diferenta...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2