The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 8:35 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:57 pm 
Neconectat
User

eu chiar am grija de scule . Dar nu se stie niciodata. De aia nu imi place sa iau difuri No Name, ca nu am un backup. Nu continui discutia ca o sa intre in actiune baietii cu no name-uri si o sa zica.. ce.. difurile de la K.Electron nu is bune ? si alte cacaturi de astea. Fiecare cumpara ce vrea ! Fiecare isi intretine sculele cum vrea. Fiecare face ce crede de cuviinta.
Pe scurt, mie imi plac chestiile solide, calitative,fiabile. Imi place sa am un backup sa am unde apela daca se intampla ceva.
Nu vad cu ce va afecteaza pe voi obiceiul asta al meu...

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 10:59 pm 
Neconectat
User

depeche1973 scrie:
DNA sau NEXUS cum suna SELENIUM WPU1507 in comparatie cu PA C15-600N in incintele ABS?

Stiu eu raspunsul dar astept sa zica Mircea sau Dan :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:01 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

are kick putin mai pronuntat selenium-ul

avantajul la wpu este rezistenta totala la apa

conul este fabricat dintr-un material numit QCF (quartz composite fiber) - un fel de fibra de sticla impregnata cu rasina.

un astfel de difuzor poate supravietui fara probleme si cu o galeata de apa turnata in con 8)

pacat ca nu mai gasesc poza cu un WPU 07 cu o galeata de apa turnata in con, si o ratusca de plastic plutind in ea

DNA, poate o mai gasesti tu :P

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:04 pm 
Neconectat
User

ma bucur de alegerea facuta ! combinatia de top ar fi fost cu wnd72, numai ca nu mi-am permis. si asa am facut trecerea de la initiala alegere c15-400b in 4 ohmi, la wpu1507 in 4 ohmi. nu mai aveam acei bani in plus si pt drivere. Oricum, rup fashu si cu astea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:04 pm 
Neconectat
User

Pacat ca nu e pe Neo....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:05 pm 
Kenwood ce sar baietii pe tine. :lol:

p.s. tii minte cand imi ziceai ca pe langa eclerul xpa7000 mai vroiai sa-ti iei un phonicmax2500 ca backup ? Daca iar zici ca mint cum zici deobicei, sunt forumistii clujeni care mai tin minte :wink:

Pe Kenwood in vad cu un sistem activ Meyersound 2" + 15" ca top, biactiv si 2 basi pe 18" activi cu procesare activa + CobraNet + dsp-uri si tot sa mai aibe ceva de rezerva :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:09 pm 
@ Kenwood

chiar omule , tu de ce nu faci nunti ???

pana acum din cate tin minte am vazut numa poze de la majuri , party-uri mici facute de tine ?

care e problema de nu te bagi unde se fac banii grei ?

aaa stiu :lol: :lol: am zis eu mai devreme ca fac voodoo sa puste driveru la nunta si deaia 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:11 pm 
Neconectat
User

sincer, tin minte ca vroiam candva sa imi iau max2500. DAR ca si backup. E cu totul altceva fata de ampul de baza.
Adi, vezi multe...... prea multe :))
Eu ma vad folosind wpu1507+wnd63 si cu un xpa7000. a... si cu un xpa7000 de backup :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:15 pm 
Kenwood scrie:
sincer, tin minte ca vroiam candva sa imi iau max2500. DAR ca si backup. E cu totul altceva fata de ampul de baza.
Eu ma vad folosind wpu1507+wnd63 si cu un xpa7000. a... si cu un xpa7000 de backup :lol:

yo zic sa iti mai faci un sistem complet de back-up , inca 2 boxe si un amplif sa le iei cu tine sa fie acolo poate poate miroase ceva a ars

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:15 pm 
Neconectat
User

dragon, e prea sensibila chestia....
Nu ma apuc la explicatii acuma... motive sunt multe. printre care si autorizatiile ( si nu ma luati cu faze de genu ca nu te cauta nici dracu, ca atunci insemana ca dracu e in zalau ! daca i-o cautat si pe ceva prieteni la majorate de autorizatii.... la nunti nu ma mai intreb ce e....) si.. cel mai important, muzica. Nu ma descurc sa pun muzica la o nunta, si nici dj-ul cu care is nu cred ca se descurca la o nunta, desi la majorate face treba ff buna. Facem o echipa buna. El cu calc, eu cu sculele(boxe,statii,mixer,lumini,fum,etc)- mai fac pe mc-ul cateodata... cand ma mai pilesc :D
La o nunta e mult mai sensibila chestia... asa o vad eu. Oricum, daca prind ceva nunta, Adi ( a.k.a Adi RCF ) vine cu muzica. si eu o sa ma ocup probabil cu photo or smth.... Inca nu mi-am luat jucaria, sper sa o iau in curand....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:16 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

totusi... hai sa terminam cu astea, nu au ce cauta discutiile despre statie de backup si altele in topicul asta.

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:18 pm 
stefane , sau nexus eu zic sa faci un topic la diverse in care sa muti tot ce am vb noi de cand a postat kenwood pozele cu boxele lui

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:19 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Kenwood scrie:

yo zic sa iti mai faci un sistem complet de back-up , inca 2 boxe si un amplif sa le iei cu tine sa fie acolo poate poate miroase ceva a ars

sau paote 3 sisteme.... nu? ce zici ? radem noi si glumim, dar nu cred ca ati trecut prin situatiile proste pe care le-am avut in trecut ! cu ampuri home made.
Dupa tort, cand lumea e in picioare si e plin de party people peste tot,atmosfera, etc... sa pice amplifu. BRUSC. noroc ca duceam cu mine si amplifu ala de camera.. Pioneer VSX5900s, ala m-o scos de mai multe ori din cacat ! atata frica am acumulat si intotdeauna vreau sa iasa f bine, incat mi-am bagat picioru in tot ce insemana home made, mai ales la electronice. la boxe nu mi frica,absolut deloc, dar la electronice... sorry, dar nu bag mana in foc pt un amp home made, fie el facut de stii ametala cine.
Atata timp cat mi-am permis sa iau o scula buna, AM LUAT-O !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:20 pm 
Neconectat
User

cam aiurea faza cu 4 ohm.. nu mi se pare delok versatila..
trage mai multa putere si atat.... daca pe viitor vrei sa faci un upgrade la sistem cu inca 2 boxe ce o sa te faci mai comanzi inca un amp?
oricum la tine e de hobby toata treaba cu sculele nu de facut bani

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 02, 2008 11:23 pm 
Kenwood scrie:
un amp home made

nu a pomenit nimeni nimica de asa ceva.

Ioane, saptamana asta am firma acte, ceva autorizatie si restu minunilor.

Ia fa rost de niste nunti sa vin sa dau clip pe seleniumurile alea.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Lun Iun 02, 2008 11:24 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2