of doamne mai..acuma serios nu inteleg unele questii.Multora dintre noi ne place sa discutam atata teorie.. incat ne apucam sa ne certam pe faze gen 45 hz nu e ok 40 e super.. 200 pentru un woofer e ok un subwoofer e naspa. WHO CARES? CUI PASA? Cred ca unii dintre voi au acumulat atata teorie incat pentru palcerea personala ar face setari 2 zile pentru un majorat.Eu ma duc cu bassu de 18" in care tai mediile si inalte doar din mixer la partyuri techno,goa psy,sau drum&bass si toata lumea e super multumita si ma cheama pentru ca sculele mele suna super fain.
Chiar nu inteleg de ce atatea discutzii teoretice ??!! si daca un hp18s are grafic mai bun ca si un sd18 nu inseamna ca in practica suna mai bine.
Dadeam in planare semnall full de la 30hz pana la 20khz si deasupra lor puneam 2 topuri pentru ca nu am crossover si in teorie ar fii trebuit sa fie o varza dar nimeni nu s-a plans vreodata si au mixat pe scule de-a mele dj recunoscuti. Horace dan D a pus de pe sculele mele si chiar m-am intrebat ca ce marca is ca nu recunoaste nimik dupa forma basilor(planare)
oricum mie mi se par inutile discutiile astea pur teoretice gen daca taiai subu la 180 nu la 200hz suna mai bine.. atata timp cat nu sonorizezi audiofili ci o masa nestiutoare in domeniul audio.
Evil cheama baietii care stau prin orasul tau si aratale de ce esti in stare

eu asa procedez