The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 1:09 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 15, 2008 11:03 pm 
Neconectat
User

noi ne-am facut de alea cu roti de carucior...dadea clasa la orice era cu rulmenti :D
acuma in ziua de azi , prunci astia nu mai stiu nimica ...n-am vazut sa se mai joace nimica pe afara , nici macar fotbal.... nimica...principala lor ocupatie e netul...vezi copii de 7-8 ani cu telefonul de 10-15 milioane la gat si cate si mai cate
noi abia aveam un televizor alb-negru pe vreme aia...pff ce sa mai zic cand ne-am luat color ...aur pe pamant...si o bagat astia cartoon network si alte programe
oricum la generatia asta de 12-15 ani de acuma numa figurile is de ei , freze, imbracati in fel si fel ca sa fie trendy...combinatii pe net, profile de hi5 si alte porcari de site`uri ...pentru mine astia is niste retarzi...sufera de boala messengerului

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 5:06 pm 
Neconectat
User

cart cu rulmenţi ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ferească Dumnezeu ce mai făceam şi cu alea prin cartier
faceam cate-o gălăgie de parcă treceau tancuri - veneau oamenii de la servici la ora 3 şi încercau şi ei să doarmă puţin .... aham ... al`dată
aveam o straduţă în pantă .... destul de abruptă şi fff fină ..... acolo era pista de încercare, locul pt confruntarea campionilor :lol:
eram cam mic - nu ştiam să bat cu ciocanu un cui .... numai peste dejte îmi dădeam ... şi mi-o făcut tata un cart .... laser frate 8)
* pene fier la rulemnţi - ca să nu iasă de pe cioatele alea cu rol de "axe" :lol: ... şuburub lung cu 2 saibe bine unse pe faţă ca să pot vira uşor - eram un şmecher

adi ..... lego ? şi acum am .... o sacoşă plină
peste 1500 de piese cred că am puse la păstrare
multă vreme am mai pierdut şi cu alea .... făceam tot felu de bâzdâgănii cu ele .... maşini, camioane, case, bărci, submarine, avioane ... etc etc
imaginaţia era singura limită
ouă kinder ? :lol: în punga cu lego ar trebui sa fie şi nişte jucărele kinder .... chiar am să le caut
PS: face careva schimb ? 8)

maşinute cu telecomandă .... iaca pe d`astea nu am pus gheruţele .... depăşeau bugetul
aveam d`alea de plastic ... mari .... tip RABA (camion) şi mă băgam cu el prin nisip .... făceam excavaţii de aveam nisip şi în c#r ..... când ajungeam acasa şi mă vedea bătrâna - omor de care îmi luam :roll: .... dar nu conta .... a doua zi o luam de la capăt

un alt "sport" era aruncatul argilei cu varga ... rupeam crengi din răchite, salcii sau ce copaci găseam ... puneam o bila de argilă în vârf şi .... lansam
ei să vedeţi voi cum arătau pereţii blocurilor :lol: :lol: :lol: - 101 dalmaţieni style

iarna .... iar mare nebunie era
sania ... nici nu ştiu de cate ori era să-mi rup gâtu` cu sania
îi frecam sinele cu naftalina ..... ca să `lunece mai repede
făceam trenu` .... câte vre-o 10-15 ... unii pe burtă pe sanii, alţii călare pe ei - ca la nebuni
nu aveau maşinile pe unde merge din cauza noastră
aveam noi straduţele noastre .... aceleaşi ca şi cele folosite cu cartul .... pe care turnam apă ca să se faca gheaţă
ei sa vedeţi cum se chinuiau săracii vecini să urce dealu` ca să meargă acasă :lol: :lol: noi stateam şi râdeam ca dracii :twisted: - îi ajutam doar pe aia care-i ştiam mai cu dare de mană .... sa ne dea si nouă de-o sticlă de de brifcor
sau ... tot cu zapadă ... oameni de zăpadă ..... ei apii rostogoleam la bulgări de ne ieseau ochii
apoi faceam cazemăţi din zăpadă ... ne ascundeam după ele şi ne băteam cu bulgări până îngheţam de frig

........
lista poate continua ... da` o dau în melancolie şi mi se face dor de prieteni .... de care acum sunt cam departe :|
noi să fim sănătoşi .... ca să apucăm să povestim şi la nepoţi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 5:24 pm 
Neconectat
User

noi mai faceam din zapada... asa.. un fel de culcus... ca si un fel de vulcan, gol pe dinauntru, si sus avea o gaura, si ca si capac ii puenam un bulgare. ala era locul unde mai psucam petarde, pfai ce fain se vedea. Apoi toti banii dela craciun ii mancam pe petarde, imi era tare drag sa pusc de alea :D, odata... una mi-o duduit in mana, si mana era langa fata :)) numa sinus la 16Khz am auzit :lol:
Nu dati banii pe prostii,luati petarde la copii :D
ce sa mai... vremuri vremuri :D
pfia.. api geamuri sparte... o droaie, toti fugeam :)). Mno cine o spart geamu? nime nimic, toata lumea cuminte... faptasu nicari :D
si parbrize am spart, dar tot asa... fuga fuga :))

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 5:59 pm 
Neconectat
User

apropo de geamuri .... ne-o mai invatat cineva mai mare o grozavie de terorizat lumea

luam o piuneza, o infingeam in rama geamurilor celor care stateau la partier, de piuneza legam un fir de nilon (ata d`aia de pescuit) pe care o intindeam bine ..... ne indepartam la vre-o 5-7 metri cu ea intinsa bine si unul incepea sa o frec cu sacaz
ei nu pot sa va spun ce faceau oamenii prin casa - panica !!!

nilonul vibra de la sacaz (pe principiul arcusului de vioara) - vibratie care se transmitea in rama geamului prin piuneza si huruiau geamurile cu totul

radeam de ne prapadeam

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 7:15 pm 
adi_0206 scrie:
pe principiul arcusului de vioara

eu faceam cu un prieten cefa telefon cu fir :lol:

2 cutii metalice de la brasero, punga, 2 bete de chibrite, sfoara.

faceam o gaura in dosul cutiei. si o sigilam cu punga prinsa de ceva elastic din ala pe margini. apoi legam sfoara la fiecare capat de mijlocul unui chibrit, dadeam gaura in punga cu chibritul, il introduceam ianuntru si apoi se aseza chibritul astfel incat sa nu iasa afara. il trimiteam pe ala sa mearga mai incolo, ca doar nu moi deranja eu si trebuia sa tinem sfoara intinsa. si urlam ca prostii in cutii, sa ne sparjem timpanele :lol:

sau cutia de brasero mare, cu o sfoara mai groasa in dosul cutiei si sfoara umezita, apoi tragand de ia facea un sunet interesant. buhai parca ii zice.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 8:19 pm 
Neconectat
User

ce inventivi am fost noi... din orice faceam o jucarie, acuma.... pruncii de azi... nu au atata inventivitate. Is mai tristi ca noi :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 16, 2008 8:21 pm 
Neconectat
User

ei n-au timp bre
tre sa stea pe mess, sa dea 100000 de commenturi pe hi5 si sa joace CS

nu prea aveam ce lucra eu acu, ca tot am terminat sesiunea si is in vacanta si am zis sa fac un CS mic
la o vreme unul din killerii din top zice ca iese ca are de facut tema la mate si maine nu are timp :shock:

atunci am realizat ca joc CS cu nepoti si am iesit .... ca deja incepusem sa ma plictisesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 3:07 am 
Neconectat
User

Sa vedeti cand am dat eu si cu flame de ceva electronoca neam facut masinute cu tot felu de rotite 2 3 sau chiar 4 motorase care cam sugeau baterii cem mult sapoi ne intreceam noi pe strada cu ele de numa numa vaai si cand ma gandesc , ca ne jucam vreo 20 de prunci lapte gros in scara ca afara ploua si incurcam lumea ce venea
si un fel de hot politai eram pe grupe prin 2 scari nu aveam voe sa aprindem lumina ne cautam sapoi cand ne gaseam dai unde apucem mai il tranteam pe cate unu la un vecin in usa cand auzeam ca vin apoi sa vedeti voi ce era pe scari in jos tulaaaaaiiiii ca huruia scara de numa numa seara pe la 11 12

PS inca ceva :lol: :lol: :lol: am prinso o data pe o vecina de varsta noatra si am bagat-o la subsol sa vedeti voi....(baga mana unde-i lana :D :D )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 3:46 am 
Neconectat
User

mk3_cdj scrie:
PS inca ceva :lol: :lol: :lol: am prinso o data pe o vecina de varsta noatra si am bagat-o la subsol sa vedeti voi....(baga mana unde-i lana :D :D )

TALHARULE :lol: :lol: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 1:50 pm 
bine ca o putut ioane. altii baieti, se credeau fetite pe la varsta aia :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 3:35 pm 
Neconectat
User

> *NO ASTA CHIAR CA-I SUPER.... CITITI SI ....
> APROBATI ... CA ALTCEVA NU MAI
> RAMANE DE FACUT....*
> **
> **
> Aceasta este o scrisoare nostalgica, adresata celor care fac parte din generatia NOASTRA, GENERATIA X.
> Nascuti in jurul anilor `80, vedem acum in anul 2008 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat`o ei, si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani.
> Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar ne pricepem la istorie si la politica mai mult decat cred
batranii, care bombane in spatele nostru ca "noi nu stim nimic".
> Suntem ultima generatie care a jucat `scunsea, Castel,Ratele si Vanatorii, Tara tara vrem ostasi, Prinsea, Sticluta cu otrava, Pac Pac, Hotii si vardistii, ultimii are au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care
> au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) si primii care am vazut desene animate color.
> Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Baietii si-au scris numarul fotbalistului preferat cu pasta de dinti pe tricouri, iar fetele si-au cusut pe blugi stelute si inimioare.
> Noi nu am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere si am fost ultimii
Soimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic.
> Am invatat poezii in romaneste la gradinita, nu in engleza, si am cantat
MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.
> Spuneam misto si fain in loc de cool.
> Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas.. si cine zice ca nu s`a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.
> Ne uitam la desenele animate de la italieni si ne era ciuda ca nu avem si noi subtitrare sa intelegem de ce naiba s`a certat Mila cu Shiro.
> Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe de apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala..
> Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam.
Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de
Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Pe ei daca
ii intrebi, "muzica a inceput cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt
cool acum, orikum!"
> Am citit Licurici, Pif si Hercule (care aveau cadou niste jucarii bestiale) si am baut Cico si sucuri de la tec fara sa ne fie teama ca au prea multe
e`uri, iar la scoala beam toata clasa dintr`o sticla de suc fara teama de virusi.
> Noi am injurat arbitrul care ne`a furat la meciul cu Danemarca, si poate ca tot noi i`am trimis 10000 de mailuri de "dulce".
> Noi nu ne dadeam bip`uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris si jocuri de televizor, de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.
> Abia asteptam la chefuri sa jucam Fantanita, sau Flori, fete sau baieti, sau Sticla, sau Adevar sau Provocare, sau orice ne dadea un pretext sa pupam !pe gura! pe cine "iubeam". Noi suntem cei care inca au mai cerut (sau li s`a cerut) prietenia", care inca roseam la cuvantul "SEX", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in cap la colegi, care am completat mii de oracole, sperand ca iubitul sau iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de el/ea.
> Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacut de copii, nu ne`am spalat pe maini dupa ce ne`am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am baut doar apa imbuteliata, ne-am tavalit si balacit prin toate baltile si nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam.
> Noi am auzit cum s`a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit`o pe Andreea Esca, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea "Feriti`va de magarus".
> Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de
> first-timers...
> Daca esti de`al nostru... Felicitari!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 4:25 pm 
Neconectat
User

super tare adi :) chiar daca nu fac parte din generatia celor nascuti in anii '80 , majoritatea lucrurilor imi sunt comune :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 4:30 pm 
Neconectat
User

ALELUIA ADI :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 7:35 pm 
Neconectat
User

Frumos discurs Adi 8) Pacat ca totusi ca , copiii din ziua de azi , nu mai sunt tocmai copii :lol:
Nici nu sunt in clasa a 5-a si au telefoane mobile cu camera foto (cine nu are camera la telefon ii nashpa) Eu am pus mana pe un telefon numa cand am intrat la liceu :roll: era un 3310 amarat :lol: si acuma il am pe undeva :lol:
Si stau si ma gandesc , cu frica :lol: cum vor fi copiii peste 10-20 de ani? :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 17, 2008 8:18 pm 
Sandu_Alex_999 scrie:
cum vor fi copiii peste 10-20 de ani? :shock: :shock:

acuma iti dai seama de ce se uita urat batranii din ziua de azi la noi ? :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 49 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2