The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 9:34 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:15 am 
DON i-a masoara tu t.ampu si dupaia comenteaza ca are puterea specificata , , voi inca nu ati auzit de marketing cred , cand vad ce vorbiti pe aici de niste amplifuri de 550ron care au puteri astronomice pt pretul lor :roll:

nu cumva si asta are puterea specificata ? 2x240w in 8 ohmi :lol: :lol: :lol:

Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:18 am 
Neconectat
User

Io stiam ca silstar produce undite pt. pescuit.... :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:25 am 
amplifu e liquid powah :lol: :lol: :lol: :)) uite ca l-am gasit si mai ieftin aici

nici la 1 ohm daca ar putea asa ceva nu cred ca ar fii capabil de puterea specificata :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:28 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:

nici la 1 ohm daca ar putea asa ceva nu cred ca ar fii capabil de puterea specificata :lol: :lol:

Ba da, in curent continuu, cu finali strapunsi scoate 240W pe 1 ohmv :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:28 am 
Neconectat
User

@Dr4g0n: Ia baga matale un ochi aici si vezi cum arata 2x240w in 8 ohmi by Tamp E800: http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... c&start=30

Sa vad daca poti sa compari interiorul lui E800 cu porcaria aia pe care ai postat-o mai sus.
Marketing au porcariile alea de . in care bate vantu in ele cand le deschizi.
Astept reply dupa ce ai vazut pozele. :!: :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:33 am 
Neconectat
User

condensatori de filtraj la 63 Volti zic destul de multe eu cred ca nu are alimentare maimare de +-50Vdc ----> restul calculeaza-l (imparti cu 1.41, mai scazi vreo 5V cadere tensiune pe finali si daca iti ramane 120W pe 8 ohmi poti sa te consideri norocos)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:35 am 
i-a ridica tu capota la un . , uite-te cate si ce piese are in el si dupaia mai vorbim

inchei discutia aici ca iar se ajunge la firma x vs firma y si nu am chef sa ma contrazic cu tine degeaba

Ramai cu visele tale ca T.amp are puterea reala specificata si ca e cel mai bun la pretul lui

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:41 am 
Neconectat
User

Nimeni nu a zis ca Tamp are putererea reala specificata, nici macar Phonic-urile nu au puterea reala specificata, asta e alta discutie.

Dar la raportul pret/calitate, . este batut fara drept de apel de Tamp.
Sa te intreb iarasi ce . imi dai tu la 550ron care sa se compare cu Tamp E800??? Hai sa te vad. :roll:

ps: ia ridica TU capota unui . pana in 900ron(!!!) si vezi daca se compara cu Tamp-ul de 550ron...si pe urma spune-mi cu mana pe inima daca TU ai da APROAPE DUBLU pe .-ul ala.

Noi facem comparatii aici BAN PE BAN, arata-mi un amplif de 550ron care sa se compare cu E800, te astept!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 9:55 am 
ma don , yo iti zic clar , ca un cs 2310 chair daca mai pui 2 mil e mai bun decat t-ampu ala , inca nu te-ai obisnuit cu ideea ? cat dai atata face , din rahat faci bici dar nu pocneste

sincer decat sa dau 5,5 mil pe t.amp pt 100W in 8 ohmi mai bine dau 7 pe . chiar daca nici ala nu are 2x200 dar si pt 50W in plus la 8 ohmi l-as lua

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 10:47 am 
Neconectat
User

Deci tu preferi sa dai cu 200ron mai mult si sa ai 130W RMS/canal in 8ohm??? :x

Citat de pe forumul "google.com" : EXEMPLAR TESTAT CS-2300, Rez teste: 8Ohm = Continous Power - 130W(32.9V) la dist 1% si 0.68V intrare :lol: :lol: :lol:

Deci tu preferi sa dai 7.5mil pe asa ceva, DOAMNE DUMEZEULE mare ti-e gradina! :lol:

Tu nici macar nu ai vazut teste cu E800, dar preconizezi ca are MAI PUTIN de 130w rms/canal in 8ohm...asa ca preferi si cumperi porcaria aia...sa inteleg ca esti ruda cu MAMA OMIDA si ea ti-a citit in carti si a aflat ca E800 scoate mai putin ca(,) CS2300??!! Ca altfel nu inteleg de unde stii tu ce putere are E800?? ca sa zici ca e mai slab ca porcaria de .??... :roll:

"sincer decat sa dau 5,5 mil pe t.amp pt 100W in 8 ohmi" - De unde rahat stii tu ca E800 scoate 100w/canal in 8ohmi? :evil: L-ai masurat?? Nu inteleg, iti place sa aberezi asa pe forum...nu ai altceva mai bun e facut? De unde dreq veniti cu aberatiile astea fratilor??? Ma ia durerea de cap cand vad astfel de comentarii fara sens. :x

As zice ca nu esti normal daca preferi sa dai 7.5mil pe "tabla" de mai jos, poza cu CS2300 in interior, conzii nu au mai mult de 4000uF, BATE VANTU IN EL:
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 11:47 am 
Neconectat
User

Don scrie:
Il citez pe Parakiosu2: "daca as avea . nu as avea curaj sa semnez un contract de sonorizare"... "eu vreau sa-mi iau unu ca sa fac omleta" :twisted: :lol:

Parakiosu vorbeste aiurea , sa se afle in treaba.
Iti garantez eu ca n-am sa ma ard :wink:
Tu chiar crezi ca ala are 280/8 ohmi? :lol: :lol: :lol: Think again 8)
Don scrie:
Dar la raportul pret/calitate

Poate pret/cantitate , in nici un caz calitate :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 12:04 pm 
Neconectat
User

Stai linistit, Don nu te ataca nimeni si nici tu sa nu ataci pe nimeni. Cel mai simplu e. sa iei un voltmetru si sa masori tensiunea pe bornele condensatorilor de filtraj.
Hai sa facem un pic de matematica:
Conzii in Tamp800 sunt la 63V. De obicei, ca masura de siguranta tensiunea de lucru e ales sa fie mai mic decat tensiunea maxima a conzilor. Sa zicem, ai 2x50 de volti. Din astea 50 volti scazi approx 5volti cadere de tensiune pe finali, si pe rezistoare. Iti raman 45 deVolti valoare de varf. Valoare RMS e impartit la 1.41, adica in jur de 32V rms si la 8 ohmi asta ar insemna in jur de 130W.

Luat pe alta parte, pt 200W ai nevoie de 40V rms, adica alimentare de 1.41*40+5volti ar fi ~62V care ar fi riscant pt. conzii aia
Celebrul AV400 are nevoie de 2*70Volti pt 270W pe 8 ohmi
sau pot sa continui povestea asta. Ideea e, ca la putere e acolo undeva pe nivelul lu' ., acum restul e doar chestie psihologica, fiindca tu l-ai comandat din germania si celalalt e din china, evident ca astepti mai mult de la el.
Acuma daca ne gandim, una vine direct din china, celalalt vine tot din china, dar pe ocolite, prin Germania :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 2:22 pm 
Neconectat
User

Deci tu numai daca vezi valoarea condensatorilor...imediat iti dai seama ce putere RMS are amplificatorul respectiv.
Bavo man, nu stiam ca asa se masoara un amplificator, esti tare. :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 2:34 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

va zbateti creierii degeaba, ambele is in aceeasi zona la calitate, .-ul fiind mai scump, dar in ochii mei ceva mai durabil...chiar credeti ca duce la ceva constructiv discutia asta?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 3:02 pm 
Neconectat
User

Sunt de acord cu Calin, din punct de vedere al calitatii sunt cam in aceeasi categorie,daca ma uit la preturi echivalentul lui cs 2300 ar fi t.amp 1050 si dupa ce am vazut poza cu cs 2300 nu mi se pare cu nimic superior !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2