The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 1:24 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2007 12:02 am 
eu pentru treaba asta ti-as da un hp18s sa-ti faci si un bas, dar neah nu pot :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2007 6:50 pm 
Neconectat
User

george poi nu ti-e mai usor asa avand in vedere ca sunt bagate ca thumbnails? Dai click ca sa maresti doar pozele care te intereseaza, si vrei sa le studiezi mai bine. Si cred ca se incarca destul de usor, ca le-am facut la rezolutie foarte mica tocmai penrtru acest motiv. Oricum arhiva cu pozele am pe calc. O pun cu placere numai sa-mi explicati exact cum se face si pe ce server ca nu am mai uplodat rar-uri pana acuma.

Bogdi16 scrie:
Bv omule!
Vad ca te-ai descurcat cu mocheta pana la urma..Felicitarile mele..au iesit super!

Stii ca trebuie sa le stropesti?

Meci omule, ce faci, mai traiesti? :lol:
Poi m-am descurcat singur cu mocheta ca nu am avut incotro, NU? :roll:

De mocheta m-am apucat cu cateva zile inainte de Craciun, si prin 23 DEC am terminat :lol: Lumea se pregatea de sarbatori, eu faceam putoare de prenandez prin casa :lol: (ca aici la apartament am lucrat la ele). Toata lumea a rasuflat usurata cand am terminat :lol:

De stropit le-am stropit de multe ori de atunci. Au participat la cateva chefuri, la un majoat, chiar si politia le-a vazut vara asta :D Noroc ca nu au intrebat cine e "SEBI" :lol: :lol: .

adi_0206 scrie:
super frumos
tot respectul pe Seby !
Bravo !

la partea cu logo-ul ... nici eu nu is prea incantat de ceea ce scrie ... cred ca sigla de la PAudio ar fi dat mult mai bine

Merci pentru aprecieri. Acuma, referitor la ce scrie pe sita, ma asteptam sa nu fie toata lumea prea incantata. Adevarul e ca nu-i prea PROFI dar imi place cum arata. Initial am vrut sa fac sigla PAudio dar am ajuns la concluzia ca nu ar arata bine sigla pe sita aia rotunda, si nici culorile siglei nu se potriveau cu mocheta (prea tiganesc alb cu rosu langa gri). Poate daca era toata boxa neagra.
Si simteam de asemenea nevoia sa ma semnez pe undeva pe ele. Ce loc mai bun decat sita? Asa ca mi-am prelucrat numele in word pana l-am facut oval, si am ales o culoare asemanatoare cu cea a mochetei ca sa se potriveasca totul.

De asemenea, cand le duc undeva, boxele ies in evidenta mult mai bine cu numele meu pe ele decat daca as fi inscriptionat sigla PA sa orice alta sigla. Boxe cu sigle aplicate pe fata sunt o gramada, nu prea atrag atentia, asa e mai deosebit. :roll:

noobsound scrie:

pe viitor din ordin pur estetic nu te gandesti sa pui plasa perforata pe toata suprafatza incintei?

aa si pana la urma ceea ce e cel mai important..esti multumit de cum suna? :lol:

noobsound prima data am vrut sa pun plasa pe toata fata incintei, dar mi se parea ca viteza aerului prin porturi e cam mare (pe melodii cu mult bass si putere mare), iar panoul frontal e bagat doar 3 cm inauntru si se putea sa...pufaie. Asa ca nu am mai cumparat plasa pentru toata fata ci doar sitele alea rotunde pe bass.

Referitor la estetica, sincer sa fiu imi place mult cum arata acuma din mai multe motive: In primul rand ca imi place sa am lucruri diferite fata de celelalte persoane, asa ca am incercat sa le fac pe cat posibil sa iasa cu ceva in evidenta. Ce rost are sa te chinui sa-ti construiesti boxe daca nu le personalizezi cu nimic si o sa arate exact ca cele din maazin? Mai bine le cumperi gata facute ca tot cam acolo iesi la pret! Daca tot depui munca, macar sa se deosebeasca cu ceva de celelalte. Cum majoritatea boxelor (care se gasesc in comert sau prin cluburi) au plasa care acopera toata fata, mi se pare prea sec deja, asa ca eu am pus numai pe bass :)) De asemena imi plac foarte mult contrastele, iar mocheta fiind gri deschis imi place cum arata tweeterul si porturile negre pe fata boxei, si se potrivesc si cu celelalte acesorii (coltare, manere). Adevarul e ca prima data cand am pus sitele pe bass arata destul de...sec, dar dupa inscriptionare imi place sincer. In realitate arata mai bine ca in poze, iar photosmartul meu nici culorile nu le reda prea bine. Si dupa mocheta am asteptat cam o luna fiindca nu aveau aia pe stoc decat un gri mai inchis si neagra, iar eu voiam neparat contrast puternic intre mocheta si celelalte acesorii.

Referitor la cum suna...acuma ce sa zic :lol: Avand in vedere ca toate difuzoarele au costat cam 500 lei, nici pretentii foarte mari nu am de la ele. Unele melodii se aud mai bine, altele mai prost...mai invarti de corectorul de ton :lol:

adircf scrie:
eu pentru treaba asta ti-as da un hp18s sa-ti faci si un bas, dar neah nu pot

merci, merci, lasa ca gestul conteaza mai mult

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 17, 2007 6:54 pm 
Neconectat
User

Ma duc sa le pun si prin vecini daca tot am munit asa mult la postu asta :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 12, 2008 11:48 pm 
Neconectat
User

Mie mi-au placut.De la cum suna, la mocheta aia care imi aduce aminte de faptul ca decat sa mangai un animal de casa mai bine 2 "latratoare" dastea.Bravos mestere! ;).Sa le fol sanatos si astptam un subwoofer cat de repede + amplif uri pe masura ;))

Vecinu da' la 3.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 4:33 pm 
Neconectat
User

Merci, merci vecine! Referitor la celelalte jucarii, ti-am explicat eu ce si cum :wink:

Sper sa rezlizezi si tu in curand, macar o lucrare deasta!

Sus

Subiectul mesajului: Very well done !
MesajScris: Joi Iun 19, 2008 3:59 pm 
Neconectat
User

Salut Sebi. JOS palaria :wink: Frumoasa manopera, ai realizat acolo, au iesit cum trãbã :wink: , mai ales cand ai pus si sigla cu tine. Le doresc multa duritate si sa urle cat mai mult 8) NICE JOB.

Salut, Adrian

Sus

Subiectul mesajului: Re: Very well done !
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 6:31 pm 
Neconectat
User

Sebi, vrei te rog sa mai upload-ezi schitza proiectului tau!
Multam

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2