The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 4:21 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 8:42 pm 
stiti ce-mi place mie cel mai mult ? sa ma simt bine cu baietii mei. De exemplu cand mai avem si noi bani mergem in Obsession. Evident nu mergem la combinat, trebuie sa fii prea prost sa mergi cu gandul ala in obsession daca nu ai ceva audi model nou, sau bmw si bani la tine. Mergem sa bem si sa ne holbam la animatoarea blonda. ne luam o masa, comandam carafe de long island sau wisky-redbull, stam, bem, radem, mai dansam, mai bem si tot asa. Ne mai uitam la baietii din anul 1 de la constructii cum pun mana pe pereti sa vada textura cu ce e acoperit stalpul, ne uitam la toti impresarii si traficantii de patrunjel imbracati la haine " trendy " si " fancy ", ne batem joc de freza lui de cocalar shtrutz si ne rugam sa se loveasca de un stalp ca doar in club e intuneric si el are ochelari ca mnoah, e mnizdos copilul :lol: . ne mai uitam la un fund, 2 sau 3 si iar la animatoarea blonda. bem bine, ne spargem in figuri, ne mai uitam la animatoarea blonda iar mai vedem un impresar " trendy " si " fancy " cu freza de shtrutz si mergem inapoi la canapea ca nu mai putem de ras.

Eu ma duc sa ma simt bine si sa ma doara-n p*la daca o fufa de-acolo zice ca-s naspa ca nu am camasa noua de la zara, aia neagra de 4 mil.

Eu ma irit cand aud cuvintele funky, trendy, fite alea alea. si ma dispera cand unul se crede trendy flandy fleoashca si vorbeste pla persoana 2-a plural. "ca noi.." , "ca lumea noastra..." alea alea. traficanti de patrunjel. nu-mi cer scuze daca am jignit pe careva, asta ii si intentia :P

LATER EDIT: :lol: :lol: :lol:

Imagine

Mean bad ass fucking machine 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 9:37 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 9:39 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bestiala poza si bestial ce ai scris :lol: :lol: :lol:

pe mine ma irita lumea care spune ca Bucurestiul e mai cultivat in materie de manele sau mai civilizat.
Daca tin minte de ex la un meci de fotbal mai important se lasa cu bataie, in oras se circula care si pe unde poate, etc. Strazile inguste, masini multe, pietoni numerosi, poluare mare... asta nu e un oras in care sa stau, chiar daca e capitala.

Si ca sa fiu rautacios.... unde locuieste Guta? Ati ghicit ... BUCURESTI !!!

Nu mai spun nimic, dau un singur link de unde ies 2 concluzii:
-in Bucuresti are casa Guta
-in Bucuresti Guta a fost jefuit :)
http://www.gardianul.ro/2007/05/04/lini ... 94060.html

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 10:12 pm 
stefanev scrie:
bestiala poza si bestial ce ai scris :lol: :lol: :lol:

pe mine ma irita lumea care spune ca Bucurestiul e mai cultivat in materie de manele sau mai civilizat.
Daca tin minte de ex la un meci de fotbal mai important se lasa cu bataie, in oras se circula care si pe unde poate, etc. Strazile inguste, masini multe, pietoni numerosi, poluare mare... asta nu e un oras in care sa stau, chiar daca e capitala.

Si ca sa fiu rautacios.... unde locuieste Guta? Ati ghicit ... BUCURESTI !!!

Nu mai spun nimic, dau un singur link de unde ies 2 concluzii:
-in Bucuresti are casa Guta
-in Bucuresti Guta a fost jefuit :)
http://www.gardianul.ro/2007/05/04/lini ... 94060.html

Eu nu prea ma laudat orasul asta plin de tarani zis bucuresti daca observati DVS. :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 10:13 pm 
domnu politai, ia o suta de parai. iti dau daca vrei inca 2, 3.... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 11:07 pm 
Neconectat
User

adi nu zic dar te sti :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 10, 2008 11:35 pm 
poi de atatea ori a trebuit sa le pun incat le-am memorat. stai ca mai stiu.

ai iaiaiaiaiai of ce nunta mare, ai iaiaiaiiaiai plina de valoare :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 12:04 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

esti criminal omule :))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 12:42 am 
:party:

:goodpost:

Mircea da vrei cateva emoticons noi iti dau sa le bagi in forum

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 12:47 am 
fratii mei sunt toti plecati si cu ochii lacrimati, ma gandesc la fratii mei...

Imagine copilul minune, mananca Imagine , cacă Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 1:09 am 
Neconectat
User

Citat:
penibili sunt cei care o considera o cultura .. sau marog .. ca face parte din nush ce cultura a petrecerilor.

Nu domne...voi sunteti penibili cei care faceti atata galagie cu manelele, doar cu dorinta de a iesii in evidenta cu un lucru INFANTIL. Toti care duceti campanii antimanele & Shit ca nu aveti ce face in fatza calculatorului.
Dute frate intr-un club de manele si fa acolo p*** mare....sau tii frica ca o sa-ti placa atmosfera si o sa te apuce chefu de dans? sau nu aveti sange in voi sa faceti asemenea afirmatii face 2 face. Poate ca manelele denota o lipsa de cultura...dar si alte genuri muzicale denota acelasi lucru....
Iti spun sincer....nu sunt manelist, nu agreez acest gen muzical asa cum nu agreez nici alte genuri dar de aia nu ma pun sa comentez aiurea. Iti spun sincer inca ceva...daca m-ar face cineva incult, dobitoc cretin si nu mai stiu ce denumiri ati gasit pt manelisti....l-as bate ca nici cacat de analiza nu as lasa din el.

O seara placuta va doresc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 1:21 am 
deci eu as face ceva perversiuni sexuale cu Denisa asta 8)

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 4:51 am 
Neconectat
User

adircf scrie:
deci eu as face ceva perversiuni sexuale cu Denisa asta 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: manelara da buna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 8:58 am 
Neconectat
User

nu situ cum sunteti voi, dar eu cand ascult o manea, imi vin in cap taranii :| cu chef de cearta, de bataie,ciocate...tricouri mulate cu dragoni si serpi pe spate ..., pantalonii de in.... ochelari.. ia de astea.
La noi in orash, daca mergi in La_strada sau Club T , cluburi unde se baga minimal ,elektro... etc, nicidecum manele, o sa vezi ca rar sunt certuri si batai si alte cacaturi de astea. in schimb, daca mergi in IMPERIAL (si numele iti zice ca e discoteca de manele), o sa vezi ca acolo de fiecare data cand este discoteca, nu exista weekend... in care sa nu fie batai, scandaluri... si ia de astea. Degeaba, asta cred eu.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 11, 2008 12:01 pm 
Neconectat
User

Pai asta e jumate din farmecului "manelotecilor", te duci cu tovarasii sa le arati ce jupan esti la restu fraierilor sa moara pi**ele dupa tine cand cardesti sclavii . :roll:

Cam ca melodia lu' margineanu- didel

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2