O.K. Inseamna ca deja nu mai fac parte din ''marea majoritate''

.
Oricine insa se poate indoi la prima vedere de calitatile acestui difuzor,pt ca multa lume a renuntat la ''crede si nu cerceta''. Asa ca mai bine mai intrebi si de altcineva (nu numai de parametri).
Cum poate am mai zis si cu alte ocazii,vreu in timp sa-mi construiesc o mica instalatie de sonorizare.
Cum nu am toti banii deodata, voi construi intai satelitii (2 buc) si apoi sub-urile.
Pt ca o periada satelitii o sa mearga fara ajutorul sub-urilor trebuie sa scoata si astia ceva bass. La capitolul acesta (al satelitilor) cred ca am facut o descoperire importanta cu acest wpu1208.
Aveam in gand sa folosesc dif-uri de 15 din seria challenger , insa cum wpu1208 are bass mai mult in cutie la jumatate fata de cele folosite pt dif-urile challenger , cam in aceeasi gama de spl (urmaresc peste 120-122 db/w/m) tind sa cred ca o sa iau monstrul de 12''

.
La inalte m-am gandit pt satelitii mei la bmd450 insa nimic nu e batut in cuie. Pana strang banii necesari am timp sa consult destule pareri.
Proiectele le faci doar pt clientii siguri , sau doar asa pt a face cunoscute difuzoarele ?
Tu ai lucrat in incinte br cu wpu1208 ? Nu ma intereseaza hornul pt sateliti ci doar pt sub-uri(aici am ochit deja un proiect de pe acest forum).
In concluzie m-ar tenta un proiect full range br cu wpu1208 + driver , care in viitor va fi doar un simplu satelit.
P.S. poate daca te plictisesti candva , posteaza si tu unu sau 2 proiecte cu acest dif , sa vada si altii ca se poate tare si bine si cu boxe/difuzoare mai mici
.