The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 10, 2025 4:09 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 151 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 24, 2007 10:52 pm 
Sharky scrie:
unde dai?

asa-mi placea mie intrebarea aia cand eram intr-a 12-a 8)

Raspunsul meu era "... la buci !!! :wink: " :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 24, 2007 11:04 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

:lol: :lol: :lol:
bine...dar ca sa-ti faci un viitor nu dai la buci :lol: :lol: acu depinde de viitor.

si eu tot admitere am.. AC-ul din iasi (automatica si compuri ) :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 24, 2007 11:17 pm 
Hugh heffner, saracul Larry Flint ce-o facut toata viata?

bine, glumeam si eu. sigur nu poti sa-ti faci un viitor doar dand la buci, eventual daca iti da careva dar nu cred ca e cazul pe aici :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 7:38 am 
Neconectat
User

Sharky scrie:
unde dai?

Cica la poli la telecom.. dar ma bate un gand sa merg si la politie, cica sunt salarii.. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 7:50 am 
Neconectat
User

andreis scrie:
Sharky scrie:
unde dai?

Cica la poli la telecom.. dar ma bate un gand sa merg si la politie, cica sunt salarii.. :)

da andreis, se dau bani... da au vrut sa mearga niste prieteni de ai mei.., la unu i-o zis ca ii bate inima alandala si lo respins si la altu i-o zis ca are splina marita cu 3 cm.... deci iti afla.. tot felu de chestii.. :| io.. nici nu am mai incercat auzand ce dume le-o aflat lor. auzi.. ai putea sa incerci la politia comunitara, si fara gluma !!! primesc.. intre 9 si 12 mil. am un prieten, anu trecut o terminat liceul si ii acolo acuma, 10 mil ia pe luna si nu prea face mare lucru.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 7:57 am 
Neconectat
User

Nu vreau sa fiu aiurea da' am auzit ca daca nu te iubeste cineva acolo sus (si nu e vorba de cer :lol: ) nu prea ai sanse.. Dar sunt sporuri o gramada, pai la 38 de ani unu are aproape 5500 ron, si bani de imbracaminte si chestii d'astea..

Oricum un an ma duc si la poli ca sa nu-mi dau cu pumni-n oo ca n-am incercat.. vad eu cat e de avantajos si dupa aia probabil trec la politie. Inca nu stiu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 8:28 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

e interesant ca toata lumea vede la politie doar salariile mari.
de ce nu va ganditi ca toate astea au o acoperire? banii aia nu vin gramada degeaba. si eu ma gandeam la politie dar m-am lamurit ca nu-i de mine, cand mergi acolo trebuie sa simti chemarea... acolo nu ai viata personala in primul rand, nu ai voie sa parasesti localitatea fara permisiunea superiorului, in 15 min tre sa fii la apel, nu conteaza de ora sau de zi. asta ca sa nu mai zic de toate chestiile prin care trece un politist si cu ce fel de oameni are de lucru. deci fuck the money!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 9:30 am 
Neconectat
User

Pai politia!=armata..
Nu m-ar deranja sa fiu la o politie de sector, mai ales ca multi din care merg acolo sa zicem ca au doar o pregatire spre medie. Daca mai faci si dreptu apoi la particular te-ai scos. +ca poti avansa repede.

Normal ca meseria de politist implica neste chestiuni, dar daca ne raportam la ce exista.. unde mai pui ca se cauta la greu oameni pentru politie.

Hai c-am plecat la-nvatat. Maine la 13 intru. Succes tuturor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 10:05 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

si eu ma duc la inv.am azi la 18:35 :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 1:07 pm 
Sa-mi ziceti la care i-a picat Bacovia - plumb. Poezia mea preferata ever made. Aia am stiut-o de 10 sa o spun si noaptea daca ma trezeai sau dimineata la 3 la un majorat cu full alchool in mine.

Le-am dat pe spate pe babele de la bac cand le-am prezentat plumb. Am spus vreo 3 minute o descriere si apoi fel si fel de crititici straine. Mai ca nu au avut orgasm babele cand le-am povestit plumbu' :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 1:24 pm 
Neconectat
User

:lol: :lol: nah ca am scapat de primu` :lol: :lol: :lol:
pana acum.. 10 :twisted: :twisted:
Sa vedem in continuare.. oricum, mi-a ridicat moralul :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 2:32 pm 
Neconectat
User

Ce ti-a picat? Fierb pana maine, mai ales ca nu stiu chiar orice :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 3:43 pm 
Neconectat
User

am ras de am pocnit cand am citit aici ..... toata lumea vrea sa se faca politist
numai eu cand eram mic ziceam ca vreau sa ma fac politist ..... ca stiti voi - asa e cu copii mici - baietii vor polisti si fetitele (nu alea care ii plac lu` adircf ci alea mai mici) vor sa se faca doctorite (si nu d`alea cum ii plac lu adircf cum e asta) ci d`alea care sa salveze lumea

1. daca nu ai relatii sau bani - nu ajungi la academie
2. chiar daca ajungi miliatian - viata nu e asa de usoara pe cat pare ...... taicamiu care a facut 30 de ani de armata are o vorba "viata in uniforma nu e asa de frumoasa precum pare din afara" si ... cred ca stie ce zice
si pana la urma - cele 12 mil care le iei pe luna ca politist (la inceput) nu sunt chiar asa de "multe" ..... cu putina minte si ceva munca - se castiga mult mai bine

zicea cineva mai sus ceva de vreo 5500 ron - aici am ras bine
si ce face respectivul ? ce grad/functie are ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 3:49 pm 
Neconectat
User

Culmea si eu cand eram mic tot politist voiam :lol: Apoi mi-a venit mintea la cap. Acuma ... :D

Ma interesez si-ti spun. E ceva destul de mare in politie (inteles-am ca).
Si nu e singurul cu salariul mare de care am auzit/cunosc. Alt exemplu ar fi cineva de la circulatie care are aproape 40 de mil (bine cu vechime, sporuri de stres, de de de ).

Dupa parerea mea politia nu e acelasi lucru cu armata. In armata nu ma duc nici sa ma bati. Mi-a ajuns teoria de la luare in evidenta..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iun 25, 2007 4:08 pm 
adi, bune-s si kinky-urile alea de fete. AM mai multe gusturi. Alea mici le iau ca pe o provocare 8) , plus ca le tin pe mai incolo :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 151 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Următorul

Ora este UTC + 2