Citat:
Acustica nu este deloc proasta
Ai aplicat ceva tratari acustice camerei tale de auditii?
Totusi, eu zic ca o camera "suna bine" daca are aplicat un minim de antifonaj. Diferenta de la o camera simpla la una tratata acustic fiind f mare. Am audiat boxe in toate cele 3 camere pe care le am eu (unul mai diferit decat celalalt) si nu am reusit sa gasesc un loc unde sa scap de efectele neplacute. Pana la urma curtea s-a dovedit a fi cel mai bun loc pt auditii

Acolo am reusit sa obtin un sunet mai aerisit, lipsit de distorsiunile specifice camerelor, un raspuns in freq mai liniar, fara peakuri sau anulari si un spectru de freq inalte mai clar.
Citat:
Plus ca difurile pro avand si randament mare(auditia se face la putere f mica) si suspensii tari nu prea le place basul mai jos. O solutie buna care rez pb este 3 cai,dar deocamdata nu doresc asa ceva.
Eu nu am probleme cu freq f joase daca sunt pozitionate corect(am fol wpu1208 in loc de bm12cxa, in hornul lui A Mateescu ) Hornul are un throat chamber destul de mare ~50l pt a ajuta cat mai mult redarea freq joase. Chiar se simte forta mult mai mare decat a unui br(tot cu wpu1208) in intervalul 30-40hz .