The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 07, 2025 1:21 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 8:21 am 
Neconectat
User

Dl. Mateescu mi-a raspuns la mail si a fost foarte binevoitor. Mi-a explicat deasemenea ca sunt multi care simuleaza incinte si filtre. Imi va trimite dumnealui prin fax toate informatiil;e necesare. Multumesc inca odata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 9:10 pm 
Neconectat
User

Daca aveai drum prin Pitesti avem eu vtp-uri din pal chior de 18 asamblate ,nefinisate,cu curburi din teava ,gauri pe unde trebuie, care stau degeaba pe balcon.Pe cele pt 8" ti le dadeam pe cateva beri,palea mari pt 12" cu ceva mai mult ca am transpirat ceva la ele(vorba vine ca era frig afara atunci ) :D .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 19, 2007 11:07 pm 
Neconectat
User

De ce nu bagi difuri in ele? Nu e pacat sa nu asculti la bijuteriile astea? Poate ai ceva mai performant. Din pacate sunt din Constanta, te-as fi vizitat macar sa vad cum arata. Abia astept sa el fac pe ale mele.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 20, 2007 10:08 am 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de CBI pe Mar Iun 21, 2011 10:52 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 21, 2007 8:45 am 
Neconectat
User

Citat:
nu vreau sa mai aud de hornuri in casa.Am mari pb cu ele,oric le-as face,sau mai pe inteles nu-mi place ce iese din ele.(ma refer la sunet)

Probabil ca acustica camerei tale este proasta si de obicei, hornurile prefera spatiile mai mari. Incearca o data un horn in aer liber, ai sa fii placut surprins :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 21, 2007 10:03 am 
Neconectat
User

...

Ultima oară modificat de CBI pe Mar Iun 21, 2011 10:52 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 21, 2007 1:06 pm 
Neconectat
User

Citat:
Acustica nu este deloc proasta

Ai aplicat ceva tratari acustice camerei tale de auditii?
Totusi, eu zic ca o camera "suna bine" daca are aplicat un minim de antifonaj. Diferenta de la o camera simpla la una tratata acustic fiind f mare. Am audiat boxe in toate cele 3 camere pe care le am eu (unul mai diferit decat celalalt) si nu am reusit sa gasesc un loc unde sa scap de efectele neplacute. Pana la urma curtea s-a dovedit a fi cel mai bun loc pt auditii :lol: Acolo am reusit sa obtin un sunet mai aerisit, lipsit de distorsiunile specifice camerelor, un raspuns in freq mai liniar, fara peakuri sau anulari si un spectru de freq inalte mai clar.

Citat:
Plus ca difurile pro avand si randament mare(auditia se face la putere f mica) si suspensii tari nu prea le place basul mai jos. O solutie buna care rez pb este 3 cai,dar deocamdata nu doresc asa ceva.

Eu nu am probleme cu freq f joase daca sunt pozitionate corect(am fol wpu1208 in loc de bm12cxa, in hornul lui A Mateescu ) Hornul are un throat chamber destul de mare ~50l pt a ajuta cat mai mult redarea freq joase. Chiar se simte forta mult mai mare decat a unui br(tot cu wpu1208) in intervalul 30-40hz .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2