djmarko scrie:
Mircea Bartic scrie:
djmarko scrie:
salut..
imi puteti spune cat costa bucata in combinatie cu un difuzor E18-ELF?
Daca ma puteti sfatui...intre E18-ELF si SN-18ELF ce mi-ati recomanda in incinta bas reflex de maxim 130 litri interior, pentru aplicatii ca: nunti , botezuri..etc, muzica inregistrata(laptop).
Ar fi mai fiabila si cu rezultate bune o solutie cu dif pe 15"?
De coborat mai bine coboara dif pe 18"...parerea mea de nepriceput..
Multumesc
Sarbatori fericite va doresc.
daca limita este de 130 de litri vei merge pe 15" , un 18" nu va avea destul volum sa functioneze corect.
m-am exprimat gresit...am vrut sa ma refer la incinte de dimensiunea celor prezentate de dv.., cam 145 litri....nu stiam ca conteaza 10 litri asa de mult.
In fine, imi puteti raspunde la intrebarile de mai sus, referitoare la preturi, comparatia intre difuzoare...?
Va multumesc...si va doresc Craciun cu fericire si sanatate.
cand deja ne aflam la limitele de jos ale volumului recomandat, 10 litri in minus incep sa conteze foarte mult
preturile ar fi acestea:
18" subwoofer , 800W RMS/ 1200W program -> P-audio E18-ELF + incinta plywood = 1480 LEI
18" subwoofer , 800W RMS/ 1200W program -> P-audio E18-ELF + incinta MDF = 1350 LEI
18" subwoofer , 600W RMS/ 1200W program -> P-audio SN-18ELF + incinta plywood = 1525 LEI
18" subwoofer , 600W RMS/ 1200W program -> P-audio SN-18ELF + incinta MDF = 1375 LEI
recomand varianta dotata cu E18ELF
va avea spl mai mare si va cobora mai bine in conditiile in care va rezista la putere mai mare.
Ai si avantajele unei bobine de 4"
Multumesc de urare, un Craciun fericit si tie