The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 10:49 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 25, 2007 12:18 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ai inceput frumos

o sa ai ceva de polizat si kituit la sateliti....

sa nu neglijezi acest lucru pt ca altfel o sa arate urat in momentul in care vor fi vopsiti.

presupun ca ai observat ca proiectul era de asa natura incat sa nu existe unghiuri diferite de 45 si 90 de grade de taiat, si placile erau pe cat posibil identice intre ele 8)

spor la munca in continuare

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: mmmoooooaaaaaaa !!!! au venit ekipamentele
MesajScris: Vin Apr 27, 2007 7:47 pm 
Neconectat
User

au venit sculele din germania, nene :lol:
sunt fantastice...
:x si lovite :x
:cry: niste nenorociti... cred ca o sa le fac retur... pe de alta parte, decit sa astept inca o luna cel putin, mai bine le inderept.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

si colac peste pupaza, marfa a plecat in 4 pakete, si a venit in 3 zile diferite cite un paket pe zi... ultimul tot na venit nici pina azi .. ufffff

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 27, 2007 8:28 pm 
Neconectat
User

Doamne fereste! Cu ce firma au venit?? Eu am lucrat atat cu dhl, cat si cu ups si n-am avut nici cea mai mica problema..

Zi si site-u de pe care ai luat.. nu cred ca are legatura, dar macar informativ.

Ultima oară modificat de Andrei Stanciu pe Vin Apr 27, 2007 8:29 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 27, 2007 8:29 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

exact acolo e indoit si phonicul meu :? chiar nu stiu cum leau putut indoi in halu asta :? da macar merge de rupe :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 27, 2007 8:56 pm 
deci da-o dreaqului de treaba. :lol: :lol: :lol: :lol:

si eu cand l-am luat pe al meu, tot asa era indoit in colt, dar usor, nu asa grav cum e la zaDan. l-am indreptat si nu se vede nimica acuma.

WTF?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 27, 2007 9:34 pm 
ehhh cred ca baietii de la curierat joaca fotbal cu amplifurile voastre :D .... nu de alta dar si colegii mei de la curierat , arunca coletele pe care scrie fragil in masina de parca ar fii de fier, eu macar stau si le asez sa nu imi place sa zdrangane in masina cand merg :D ..... :P :twisted: :twisted: :twisted:

in locul vostru as face scandal la firma care l-a livrat la usa la mine .. pt ca mai mult ca sigur aia sunt neglijenti cu , coletele voastre si aia ar trebuii sa plateasca :evil: :!: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 28, 2007 10:16 am 
Neconectat
User

ekipamentele leam luat cu card visa de la thomann.de
am sunat la ei si ei zic ca leau trimes cu dhl premium !
adica , nu oricum.... :shock:

cind leam cerul traking number, miau zis ca ei nu au cum sami dea , ca marfa este predata postei romane la granita.... :evil:
si uite asa, am platit premium dhl, care cica posta normala din germania se numeste dhl.... si a ajuns la un kkt de posta romana, la care tre sa stai 2-3 ore la coada ca sasti ridici coletul, ca nu fine acasa, .... si vine si cu tziriita
:cry:
asta e .... daca puteam lua de la musicstorekoeln.de , era ok, ca astia trimiteau cu ups, costa doar 60 euro toata marfa, si ajungea direct pa poarta mea, nu mai trebuia sa stau la oficiu cu toti bosorogii si coletele lor, si probabil ca aia au si mai multa grija de marfa... dar din pacate, astia nu aveau statiile pe stoc, dura o luna cel putin....
si apropo... la thomann astia am platit coletaria 120 euro :evil:
ffff mult... pt aceeasi marfa , 50 -60 kg , ups era 60 euro, dar astia nu lucreaza cu ups.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 28, 2007 10:42 am 
Neconectat
User

de pe musik-service.de coletaria vine (prin dhl) taman la usa, treci o serie de buletin si gata.. da-o naibii platesti o gramada, sa mai trebuiasca sa mergi si dupa ele..si mai vin si rupte..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 28, 2007 10:54 am 
Neconectat
User

Asta imi aminteste de faza cand mi-a cazut rack`ul din duba.Nu se inchidea bine usa,si la coltul strazii a cazut rackul cu tot cu ampuri si equalizere pe sosea.ambele equalizere s-au stricat, saracul EP1500 s-a indoit exact ca acesta din imagine,dar in rest,n-are nimic :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 28, 2007 12:06 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

En1gma scrie:
Asta imi aminteste de faza cand mi-a cazut rack`ul din duba.Nu se inchidea bine usa,si la coltul strazii a cazut rackul cu tot cu ampuri si equalizere pe sosea.ambele equalizere s-au stricat, saracul EP1500 s-a indoit exact ca acesta din imagine,dar in rest,n-are nimic :lol:

io ma tapam in fata la prima masina care trecea pe acolo :D :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 29, 2007 11:35 am 
Neconectat
User

:lol:
Era chiar un taximetrist in spate,noi nici nu am observat/auzit ca o fi cazut ceva.Noroc ca a venit dupa noi si ne-a facut cu farurile sa oprim,ca se pare ca am "bombardat" soseaua :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 29, 2007 9:14 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

prea tare faza asta, de alta data sa stii ca nu e bine sa mergi cu usa defecta la duba, daca nu era taximetristul, faceai pe cineva fericit :))

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 29, 2007 9:46 pm 
Neconectat
User

Chiar mergeam la o nunta,iti inchipui ce fericiti ar fi fost mirii daca le ziceam ca ne-au cazut sculele si nu avem cum sa punem muzica? :lol:
Sau daca era un camion,sau ceva mai inalt, si ii cadea rack`ul in parbriz? :twisted: cred ca ne injura saracu` taximetrist 7 zile si 7 nopti :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: mmmoooooaaaaaaa !!!! au venit ekipamentele
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 7:15 pm 
Neconectat
User

zaDan scrie:
au venit sculele din germania, nene :lol:
sunt fantastice...
:x si lovite :x
:cry: niste nenorociti... cred ca o sa le fac retur... pe de alta parte, decit sa astept inca o luna cel putin, mai bine le inderept.
si colac peste pupaza, marfa a plecat in 4 pakete, si a venit in 3 zile diferite cite un paket pe zi... ultimul tot na venit nici pina azi .. ufffff

in cat timp au venit?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 07, 2007 10:08 pm 
Neconectat
User

2 saptamini
din a 10a zi au venit pe rind cite un colet pe zi :(

apropo, si nici lampa de la mixer nu merge....
dupa ce ca au trimis modelul gresit, nu se aprinde nimica :(

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 47 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2