The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 1:56 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: hai sa ne expunem instrumentele muzicale care cum aveti
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 3:04 pm 
as avea rugamintea sa postati fiecare ce aveti si nu cea ce are vecinu sau ce ati gasit pe alte forumuri si site-uri. nu e un topic ptr reclama nici ptr a ne lauda, pur si simplu sa ne facem o ideecu cea ce detin romanii in materie de muzikie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 3:24 pm 
Neconectat
User

hai ca incep eu. mometan pliez muzica in casa pe o pereche de boxe echipate cu difuri de 5" si tw de 1" rusesti pe post de sateliti si sal sbx3040 br pe joase (amlificate pe tranzistori toate- 2n3005 pe sateliti si un ipa300 pe sub) o sa pun si poze imediate ce fac rost de un aparat digital.
in prezent am in proiect un sistem de vreo 1500w cu basi hp18w dubli(ceva in genul asta http://www.speakerplans.com/index.php?id=gsub ) si sateliti de 12" +1". sper sa termin pana la jumatea lui decembrie constructia si sa cumpar si difurile (2 basi hp18w- ca ma deja 2 si difurile pt sateliti)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 3:38 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

hp18W merge bine in acea incinta, probabil trebuie modificat portul pentru a acorda corect subwoofer-ul

vezi daca nu te-ar multumi mai mult hp-18S, care este un model nou, mai puternic, cu o bobina mai mare si cusensibilitate mai buna.

aa , si inca ceva, se foloseste de proprietatea numita "radiatia corpului negru" pentru a disipa caldura produsa de bobina.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 11:12 pm 
Neconectat
User

heheh imi place forumu asta si rapiditatea cu care a aparut primul raspuns . acel guest cica trebuia sa fie bulky dar in fine nu conteaza maine e duminica ziua mea libera si am sa ma ocup de fotografiat si detalii cu tot ce detin in casa in materie de muzika .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 11:37 am 
Neconectat
User

ca tot v-am promis si daca tot am deskis acest topic incep sa imi expun si eu sculele :
o statie 2*35w primita moca :D http://tinypic.com/f3idyh.jpg
o combina philips destul de bunicica, trecuta prin multe kindii http://tinypic.com/f3ie69.jpg boxele ei o sa le vedeti impreuna cu incinta pe care am folosit-o pe statia de mai sus: http://tinypic.com/f3id6h.jpg
pana acum tot ce ati vazut au fost donate fratelui meu. care ne desparte o singurra sufragerie.

iar acum vin poze cu amplificatoru TEchnics pe care o sa il folosesc impreuna cu noul meu proiect numit "Elena12-100S " : http://tinypic.com/f3repz.jpg
http://tinypic.com/f3res2.jpg... abea astept sa termin si boxele sa va dati cu parerea cum au iesit. deocamdata va pun http://tinypic.com/f38h0p.jpg si inca una http://tinypic.com/f38h83.jpg

bafta !!!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 4:23 pm 
Neconectat
User

2 poze am putut vedea.
Esti sigur ca ai dat linkurile care trebuie?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 5:06 pm 
Neconectat
User

cand am citit "instrumente muzicale" eu ma gandeam la instrumente de cantat ... ; am o pianina austriaca veche de vreo 120 de ani, din pacate sunt intre doua mutari si o tin la un prieten.
altfel, mai multe scule in lucru, atat din domeniul pro cat si high-end. ma laud eu cu ele cand or fi gata :lol: .
asa de control, un amplif Sansui AU 517 si o pereche de boxe Unitra 140W, player Philips DVP632 si mai multe EQ-uri grafice si parametrice.
un pick-up EI cu o doza Audiotehnica destul de buna si o statie ruseasca, am si uitat cum se mai numeste. ceva de vreo 80W/8ohm, cu cate 3 finali in paralel.
a, si un stravechi magnetofon Akai GX 265D, un 3/3 revers.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 5:19 pm 
Neconectat

ei... am avut si eu pana acum 5 ani, un pian cu coada lunga vechi de 130 de ani ....
dar a trebuit sa renunt la el cand m-am mutat ca era prea mare :cry:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 30, 2005 9:29 pm 
Neconectat
User

mai sicer sa va zic nu stiu care e cauza de nu se vad acele poze. metoda de upload a fost exact ca la cele 2 poze pe care le puteti vedea insa mai mult ca sigur cred ca au prins vreo eroare ceva pe serverul gazda. oricum o sa incerc sa le mai postez odata fara a mai da detalii.

in legatura cu "instrumente muzicale" :) iti dai seama ca e un forum specializat de difuzoare profesionale, incinte, etc dar nu este nici un fel de problema ca ai crezut altceva oricum tot muzica iese si din acea pianinã, numa sa nu omori vecinii in bloc :wink: ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 02, 2005 4:04 pm 
Neconectat
User

api bineinteles ca am tre sa mofific portul br dar cred ca hp18 sa fie suficient 4 ar trebui sa fac ceva galagie iar 18s nu l-am incercat inca
poate cobora la fel de bina precum 18w??? dak da atunci ar fi o solutie (desi avand in vedere pretul nu cred - ar tebui sa cumpar 4x18s sa fie toti la fel- asa am deja 2x18w si mai trebe 2 parca ii mai ieftin
cred ca azi ma puc serios de simulat sa vad cum ar trebuie sa il acordez(as vrea sa mearga la 35Hz in jos si 180 in sus)
vreo sugesti ceva

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 02, 2005 7:58 pm 
Neconectat

hp18s coboara la fel de bune ca si 18W

e un model mai nou si mai avansat putin.

alegerea este a ta

fa o simulare in incintele pe care le ai deja sa vezi cum reactioneaza.

de cumparat , cumpara ce-ti convine mai bine in functie de pret si comportament in incintele tale.

mie personal imi place mai mult cum merge hp-18s :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 03, 2005 5:36 pm 
Neconectat
User

am facut niste simulari si mere bine. dar nu mergela fel de bine ca 18w si cum am deja 2 o sa merg pe ei
ma gandesc serios sa modif ideea si sa merg pe asta http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=31
dak tot o scris nexus ca mere orice de 18"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 03, 2005 6:22 pm 
Neconectat

ala e dragut :twisted:

apropo de HP-18S azi am apucat sa-i fac niste teste si pot sa spun ca este un difuzor cu un raport pret/performanta ceva in genul lui hp-15W :D

e pur si simplu dement! :twisted:

daca hp18W credeati ca are magnet sanatos, ei, bine, asta e MAI MARE, are bobina mai mare si foloseste membrana de la C18-600EL

de sunat suna mai bine ca hp-18W
diferenta de 1 mil chiar merita :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 04, 2005 6:18 pm 
Neconectat
User

api dau pa aia 2 ai mei chiar azi si o sa iau 4 18s :lol: :twisted:
nexus poti sa imi trimiti si idee pt acordajul suburilor pt ca in hornurile alea o sa mearga mai bine 18s si eventual pt sateliti (dif de middbass si poate o idee pt forma- inclin spre trapezoidala :P )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 04, 2005 7:46 pm 
Neconectat

uite aici un proiect de satelit care ar fi ideal pentru basii tai :wink:
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=47

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2