The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 12:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: SubWoofer Activ 250W RMS
MesajScris: Sâm Feb 17, 2007 10:39 pm 
Aici poze cu ultimul meu Subwoofer activ de aceasta data cu un difuzor . PA1590-2k ..comportament apropiat de cel al lui HP15W.. partea de amplificare este cu Bipolari 2SC-uri 6 buc. Traf 500VA.. 2 conzi de 15,000.. punte 35A protectie DC si Temp. Preamplificator etc.. se descurca foarte bine
cateva poze din timpul constructiei
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

aici partea de amplificare.. in probe :)
Imagine
Imagine
Imagine

Luni voi incepe sa il mochetez si ii voi pune tabla perforata ..sub-ul suna foarte bine :wink:
astept parerile voastre (apropo: deja si-a gasit client: 500 lei)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 11:32 pm 
Neconectat
User

stas !! nici nu stiu ce sa zic.... vanzare plakuta sau..s a il folosesti sanatos :?: cert este ca o iesit super !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 11:40 pm 
Neconectat
User

Dap, chiar arata bine de tot :P felicitari! asteptam poze cu el mochetat 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 23, 2007 7:13 pm 
Iata poze cu produsul finit si gata de munca :)

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

eu personal sunt multumit ..acum astept parerile si criticile voastre .. capacul din spate( ca am mai fost intrebat pe un alt forum) este din pal melaminat si asa l-a ales clientul ..am facut cutia amplificatorului dupa acea "blana" :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 11:45 am 
Neconectat
User

Arata ff bine imi place designu si proportiile la subwoofer mi se pare mie sau e pal mai gros de 18mm?
Se vede ca e lucrat cu grija si mochetat frumos :wink:
ce nu imi place in schimb e pozitionarea si aspectul amplificatorului.. a vrut sa fie demontabil ? sau cum? chiar nu inteleg de ce nu a fost de acord cu amplasarea lui in interior ..astfel ar fii aratat fff profi.. ah si daca s-ar fii putut pune o grila in fata din tabla perforata ar fii fost super

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 11:50 am 
noobsound scrie:
Arata ff bine imi place designu si proportiile la subwoofer mi se pare mie sau e pal mai gros de 18mm?
Se vede ca e lucrat cu grija si mochetat frumos :wink:
ce nu imi place in schimb e pozitionarea si aspectul amplificatorului.. a vrut sa fie demontabil ? sau cum? chiar nu inteleg de ce nu a fost de acord cu amplasarea lui in interior ..astfel ar fii aratat fff profi.. ah si daca s-ar fii putut pune o grila in fata din tabla perforata ar fii fost super

ampliful nu este demontabil
palul este de 18mm dar vine imbracat in mocheta si..
daca l-as fi facut pt mine as fi facut cu amplif. in interior si cu tabla perforata
bafta!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 6:37 pm 
Neconectat
User

:lol: :lol: stiu si eu cum sunt unii clienti...au fixuri.. si de multe ori diferenta de bani e minima si aspectul poate fii ff mult inbunatatit
cum de ai ajuns sa folosesti acest tip de difuzor? la ce pretz l-ai achizitionat? eu stiam ca e undeva la 250 lei...
cat au costat componentele pentru partea de amplificare cu aproximatzie?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 24, 2007 7:05 pm 
poi difu il am de acu 3 ani am dat 3 mil pe el si trebuia sa scap de el

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 25, 2007 10:12 pm 
Neconectat
User

difu se comporta asemanator cu hp15w. cel putin asa zic simularile ! twister, o iesit f bine, sper sa iei cat mai multi bani pe el, vanzare plakuta.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2