@ Don.
Am 20 de ani si nu sunt uscat. La sonorizari am boala pe doua lucruri.
Pe politai ca tot timpul se dau in spectacol si cer microfonul si nu le poti face nimica decat sa vorbesti cu omul care te plateste si... pe manelistii
Stii ce frumos ii cand vine unul beat si iti spune: Baiatul stii piesa aia.. (o canta toata), dar nu stiu cum se numeste? Prima oara ii spun politicos ca nu o am, a doua oara daca vine cu ceva bani ii pun piesa

, daca mai insista ii dau o injuratura si dupa aia... chef de chef cu talpa mea.
NU suport, inteleg, agreez, plac manelistii si pe aia ce zic ca au ascultat 5 ani manele si acuma sunt mari houseri, rapperi, mozardisti. O data un manelist always un manelist.
Don, eu mai stiu oameni care fac sonorizari si li se intampla sa mai vina cate unul sa bata cu pumnul in masa si respectivul "dijiei" sa se "inmoaie". Eu nu fac asa. Nu accept sa ma intimideze unul

si sa plang apoi ca de ce mi-a rupt neutrick-ul.
TU ce ai face daca ai fii sa zicem la un maj la care merge Elektro house, retro si rap si ar venii unul beat la tine si ti-ar spune sa pui o manea? Ok ii pui piesa, mai vine odata si inca odata. Si dupa vreo 3 refuzuri iti atrage atentia si iti rupe mufa (neutrick, manelistii nu stiu sa roteasca

) in timp ce mergea muzica? Ai sta si nu ai zice nimica? si i-ai pune maneaua in timp ce toata lumea s-ar uita la tine razand ca ai ajuns la mila lui? Eu nu cred. Stiu ca aveti peste 40 de ani si nu vreau sa va insult sau ceva, dar nu accept faze din astea la vreo sonorizare.