The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 6:12 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: un mic ajutor din partea celor cu experienta
MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 12:15 pm 
Neconectat
User

buna ziua toturor,sunt nou pe acest forum si as vrea un sfat cat mai bun din partea celor cu mai multa experienta,de ceva timp caut sa imi cumpar doua boxe active(fullrange 12''),le voi folosi pe orice gen de muzica(mai mult hip-hop),nu ma ocup cu sonorizari dar vreau sa fie ceva puternic si cu un aspect placut(sa nu ma fac de ras la vreo petrecere mai mare :lol: ),va multumesc,cu stima Leonard,o zi buna va doresc...
....am uitat sa precizez,buget 800-1000E.....

Sus

Subiectul mesajului: Re: un mic ajutor din partea celor cu experienta
MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 1:13 pm 
Neconectat
User

Salut, iti recomand asa ceva. Le-am ascultat, eu zic ca se incadreaza in preferintele tale!

http://magazinuldemuzica.ro/RCF-ART312-A--_-49296.html

Sus

MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 1:42 pm 
Neconectat
User

Moisa Laurentiu scrie:
Salut, iti recomand asa ceva. Le-am ascultat, eu zic ca se incadreaza in preferintele tale!

http://magazinuldemuzica.ro/RCF-ART312-A--_-49296.html

multumesc mult pentru recomandare Laurentiu,mai astept recomandari,nu vreau sa ma grabesc(graba strica treaba :D )din cate am citit pe forum,incintele din plywood(sau material lemnos)au un sunet mai placut decat cele din abs,astept recomandari(testate,folosite cu succes)va multumesc....o zi buna...

Sus

MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 2:05 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Acele boxe active RCF or fi ele OK dar sub nici o forma pentru Hip Hop

nu vor avea suficiente joase si imediat va distruge boxele incercand sa compenseze din EQ lipsa lor.

o solutie ar fi o pereche de boxe pasive de 15"+1" Driver care sa coboare cu adevarat jos

viewtopic.php?f=108&t=13934

+ un amplificator de calitate

viewtopic.php?f=108&t=13887

La bugetul alocat aceasta ar fi de departe cea mai performanta optiune posibila.
Ca si pachet le pot oferi la 1000 de euro fix cu TVA inclus (echivalent in lei la cursul zilei)
Transportul se face palet , prin curier si va costa aproximativ 100 de lei oriunde in Romania

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 2:37 pm 
Neconectat
User

multumesc foarte mult pentru oferta D-le Mircea......
1) prefer boxe active---mai multe avantaje,amplificator incorporat,procesare(care de multe ori nu o putem face la fel)ma avantajeaza mai mult cele active tinand cont faptul ca sunt incepator
2) sunt stabilit in Irlanda,nu cred ca are rost sa ne complicam cu transportul(la oferta d-voastra)
3)am ocazia sa fac comanda direct pe thomann (transport gratuit dupa o anumita suma(ma incadrez :D ),problema o stiti(nu stiu ce)si nu vreau sa dau gres si sa dau banii aiurea
cu stima Leonard

Ultima oară modificat de Damaschin Leonard pe Mar Ian 24, 2012 12:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 4:19 pm 
Neconectat
User

am ascultat rcf 312" , 315" si pot spune ca suna metalic tare pe inalte media e k , bassu e mai mult kick deci chiar nu mi-a placut cum suna per total ,
recomand sistemu care ti la recomandat Mircea o sa fii placut impresionat :D

Sus

MesajScris: Sâm Ian 21, 2012 4:58 pm 
Neconectat
User

sistemul care l-a recomandat Mircea banuiesc ca ar suna dupa asteptarile mele dar.......am explicat mai sus motivele...mai astept recomandari....

Sus

MesajScris: Dum Ian 22, 2012 1:48 pm 
Neconectat
User

Cu fullrange pe 12 nu cred ca vei fi multumit de sunet, mai ales pe bass. La o varianta 2.1 tot activa te-ai gandit? Vei avea ceva mai mult bass.

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 2:17 am 
Neconectat
User

ar fi o varianta mai buna sa cresc putin bugetul si sa trec pe 15''?...Denis---- as vrea un sistem 2.0 (lipsa de spatiu si pentru subwoofer)

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 3:16 am 
Neconectat
User

Sau iati un Behringer PMP1000 si 2 sateliti de pasivi eu unul nu prea sunt multumit ce astea active fiecare cu parerea lui acum,eu am un vecin care are 2 rcf active 725art si 2 pasive tot rcf 725 art si mia palcut mai mult cele pasive si dadea mai bine basul cea pasiva decat cea activa si avea acel pmp 1000 destul de bun pt dj.adica isi facea foarte bine treaba cu el si in interior si in exterior si fara basi acum depinde cum vrei tu

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 12:00 pm 
Neconectat
User

Duta Viorel scrie:
Sau iati un Behringer PMP1000 si 2 sateliti de pasivi eu unul nu prea sunt multumit ce astea active fiecare cu parerea lui acum,eu am un vecin care are 2 rcf active 725art si 2 pasive tot rcf 725 art si mia palcut mai mult cele pasive si dadea mai bine basul cea pasiva decat cea activa si avea acel pmp 1000 destul de bun pt dj.adica isi facea foarte bine treaba cu el si in interior si in exterior si fara basi acum depinde cum vrei tu

Deci sper ca glumesti cu pmp1000. Mixerul asta are 250w pe canal in 4 ohmi (dupa specificatii), iar in 8 ohmi banuiesc ca are vreo 100w pe canal. Amplificarea din Art725 are 500w pe bass si 250w pe inalte. Nu are cum sa se auda mai tare cele amplificate cu pmp1000. Basul se poate simti mai tare in camera numai in situatia in care activa era pusa pe stativ undeva iar pasiva pusa pe podea. Atunci sunt ceva sanse sa se simta basul mai tare. Dar daca sunt puse amandoua pe stativ sau amandoua jos e clar ca va avea mai multa forta activa.
Hai sa gandim putin inainte sa dam un sfat.

@ Damaschin Leonard: nu ai posibilitatea sa pui basul sub satelit? Daca chiar nu ai unde sa pui basi atunci orienteaza-te spre ceva active cu un bass mai puternic. Aici cred ca te pot ajuta baietii cu niste sfaturi. Niste fbt sau mackie cred ca s-ar incadra in buget de preferat cu incinta din lemn.

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 1:46 pm 
Neconectat
User

Cauta sa asculti asa ceva: Samson Live1215 sau Wharfedale EVP-X215P
Avand 2 basi de 15" cu siguranta vor face fata si pe hip-hop.

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 3:17 pm 
Neconectat
User

Bojin Florian scrie:
Cauta sa asculti asa ceva: Samson Live1215 sau Wharfedale EVP-X215P
Avand 2 basi de 15" cu siguranta vor face fata si pe hip-hop.

Salut,decat boxe 2x15''(care sunt foarte voluminoase),prefer 2 fullrange pe 12'' si in viitor sa adaug un subwoofer sau doua active,dar prioritate au topurile si dupa aia sa vedem cam ce s-ar potrivi cu topurile(alese)...

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 5:09 pm 
Neconectat
User

Daca tu ai impresia ca 2 boxe pro, cu joase de 12" , vor suna bine pe hip-hop ( in regim fullrange ) , te inseli. Deobicei cele pe 12" nu sant fullrange ci sateliti pt voce la care neaparat atasezi si un subbass , altfel nu rezolvi nimic.
Ceea ce vrei tu se poate , doar pe 3 cai si care costa o tona de bani.
Totusi se poate si mai bine , daca esti dispus sa asculti de un sfat. Cauta ceva boxe Cerwin Vega si un amplif sanatos , credema ca vei fi mai multumit.

Sus

MesajScris: Lun Ian 23, 2012 6:04 pm 
Neconectat
User

Bojin Florian scrie:
Daca tu ai impresia ca 2 boxe pro, cu joase de 12" , vor suna bine pe hip-hop ( in regim fullrange ) , te inseli. Deobicei cele pe 12" nu sant fullrange ci sateliti pt voce la care neaparat atasezi si un subbass , altfel nu rezolvi nimic.
Ceea ce vrei tu se poate , doar pe 3 cai si care costa o tona de bani.
Totusi se poate si mai bine , daca esti dispus sa asculti de un sfat. Cauta ceva boxe Cerwin Vega si un amplif sanatos , credema ca vei fi mai multumit.

sunt dispus sa ascult mai multe sfaturi,sunt constient ca din 12'' nu pot scoate mult bass,dar sa mearga frumusel pana le ,,marit'' cu cate un bas(pe viitor),ce parere aveti de boxele de la DB TECHNOLOGIES FLEXSYS F15 ACTIVE?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2