The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 9:27 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: sfat achizitie receiver
MesajScris: Lun Sep 12, 2011 7:37 pm 
Neconectat
User

Suciu Sorin scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: unul dintre cele mai tari topicuri..mi-a facut dimineata frumoasa :lol: :lol: :lol:

De ce ,,unul dintre cele mai tari topicuri,,? Sincer, nu vad ce e asa interesant...sau razi de ,,prostia,, mea? :)

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 7:38 pm 
Neconectat
User

Ghesoiu_iulian scrie:
:))

Si tu razi? :)

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 7:39 pm 
Neconectat
User

Alex Ursu scrie:
Un receiver Pioneer VSX 519-V nu v-ar interesa?il am nou,nefolosit. Pretul de magazin e undeva la 13-14 mil eu il dau la jumate. alex_soundexpert@yahoo.com sau 0752393195

Multumesc de oferta, dar caut ceva mai puternic, sa imi ,,satisfaca,, boxele 100% daca se poate...

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:37 pm 
Neconectat
User

Andrei Ionut scrie:
Apropo de SPL, ce parere ai de boxele care vreau sa le iau la capitolul asta?

Avand in vedere ca destinatia boxelor este domeniul HIFI de putere mai mare, eu consider ca valoarea de 95.3 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full), este o valoare foarte buna pentru ele si pentru destinatia lor.
Am spus si iti mai repet. Valoarea puterii suportate de modelul XLS215, declarata de producator este de 500W valoare de varf. Valoare suportata pe termen foarte scurt. Asa ca, eu raman tot la ideea mea cu acel amplificator. Sau daca nu, incearca un model de amplificator de la QSC, RCF, Dinacord, ....etc., care sa aiba specificatiile asemanatoare celui sugerat de mine anterior.

Si ca un sfat prietenesc: renunta la mp3-uri Imagine si mergi pe formate losseless. Ma vei intelege de ce, dupa ce iti vei lua boxele alea si vei face macar un test cu o melodie in format losseless. MP3 e un rahat de format audio.
Melodii in format losseless se gasesc si pe internet. Trebuie doar sa fi atent pentru ca unele din ele sunt facute dupa mp3-uri Imagine

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:40 pm 
Neconectat
User

Alex Ursu scrie:
Un receiver Pioneer VSX 519-V nu v-ar interesa?il am nou,nefolosit. Pretul de magazin e undeva la 13-14 mil eu il dau la jumate. alex_soundexpert@yahoo.com sau 0752393195

Multumesc de oferta, dar eu caut ceva mai puternic, care sa satisfaca 100% boxele, sa le foloseasca la capacitate maxima.

Ultima oară modificat de Andrei Ionut pe Lun Sep 12, 2011 9:44 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:43 pm 
Neconectat
User

Andronescu Florin scrie:
Andrei Ionut scrie:
Apropo de SPL, ce parere ai de boxele care vreau sa le iau la capitolul asta?

Avand in vedere ca destinatia boxelor este domeniul HIFI de putere mai mare, eu consider ca valoarea de 95.3 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full), este o valoare foarte buna pentru ele si pentru destinatia lor.
Am spus si iti mai repet. Valoarea puterii suportate de modelul XLS215, declarata de producator este de 500W valoare de varf. Valoare suportata pe termen foarte scurt. Asa ca, eu raman tot la ideea mea cu acel amplificator. Sau daca nu, incearca un model de amplificator de la QSC, RCF, Dinacord, ....etc., care sa aiba specificatiile asemanatoare celui sugerat de mine anterior.

Si ca un sfat prietenesc: renunta la mp3-uri Imagine si mergi pe formate losseless. Ma vei intelege de ce, dupa ce iti vei lua boxele alea si vei face macar un test cu o melodie in format losseless. MP3 e un rahat de format audio.
Melodii in format losseless se gasesc si pe internet. Trebuie doar sa fi atent pentru ca unele din ele sunt facute dupa mp3-uri Imagine

Te referi la flac-uri cumva? Ma bate si pe mine gandul, dar momentan o sa incep cu discurile de vinil, asa ca pentru ,,sufletelul meu,, nu pentru petreceri.

Sus

MesajScris: Mie Sep 14, 2011 7:52 am 
Neconectat
User

Bineinteles ca intra si FLAC-urile in discutie.
Foloseste-le si nu vei regreta.
Avand in vedere ca un flac ocupa chiar si pana la 10x cat un mp3 pe HDD, nu cred ca spatiul de stocare mai reprezinta o problema in zilele noastre :D

Sus

MesajScris: Mie Sep 14, 2011 1:29 pm 
Neconectat
User

Salutare, iti dau si eu un mic sfat daca imi permiti bineinteles, pentru modelul de boxe de la Cerwin Vega ales de tine daca te uiti tu bine pe net exista amplificatoare Cerwin vega, nu te obosi sa cauti un RECEIVER(amplituner) cum ii spui tu deoarece nu au putere suficienta cat sa atace animalele alea,deci parerea mea , un amplificator Cerwin Vega este bine venit impreuna cu un mixer si sa terminat treaba, in timp poti adauga si 2 playere si deja o sa arate altfel. o zi buna.

Sus

MesajScris: Mie Sep 14, 2011 3:33 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Conform specificatiilor boxele au 125 W RMS
Notiunea de PEAK inseamna 6dB in plus fata de RMS deci 500W/2 = 250W /2 = 125W

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mie Sep 14, 2011 8:11 pm 
Neconectat
User

Sa stii ca spune bine domnul Laurentiu.
Daca tot iti iei boxe de la ei, ar fi bine sa iei si ampliful tot de la ei.
Asa scapi de o problema :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2