The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 8:23 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: sfat achizitie receiver
MesajScris: Sâm Sep 10, 2011 9:12 am 
Neconectat
User

salutare tuturor. Am si eu nevoie de un sfat din partea voastra! Saptamana viitoare imi voi cumpara o pereche de Cerwin vega XLS 215 si nu stiu ce receiver sa iau pentru ele. Mentionez ca inainte am avut jbl e100 cu mai multe combinatii de receivere, iar cel mai multumit am fost de un denon 3802. Dar acum ca cerwin vega au puterea mai mare, ma gandeam sa trec direct la un denon 3806 sau 4306. La mine are prioritate puterea, eu sunt ,,omul cu muzica,, pe la petreceri, dar in acelasi timp as vrea sa ma bucur si de ceva calitate acasa. Astept sfaturile voastre in legatura cu ce model de receiver sa achizitionez (undeva in jurul sumei de 2500 ron la mana a 2-a) si daca este posibil sa imi dati si un link de unde anume sa il iau. Multumesc anticipat!salutare tuturor. Am si eu nevoie de un sfat din partea voastra! Saptamana viitoare imi voi cumpara o pereche de Cerwin vega XLS 215 si nu stiu ce receiver sa iau pentru ele. Mentionez ca inainte am avut jbl e100 cu mai multe combinatii de receivere, iar cel mai multumit am fost de un denon 3802. Dar acum ca cerwin vega au puterea mai mare, ma gandeam sa trec direct la un denon 3806 sau 4306. La mine are prioritate puterea, eu sunt ,,omul cu muzica,, pe la petreceri, dar in acelasi timp as vrea sa ma bucur si de ceva calitate acasa. Astept sfaturile voastre in legatura cu ce model de receiver sa achizitionez (undeva in jurul sumei de 2500 ron la mana a 2-a) si daca este posibil sa imi dati si un link de unde anume sa il iau. Multumesc anticipat!

Sus

Subiectul mesajului: Re: sfat achizitie receiver
MesajScris: Dum Sep 11, 2011 9:49 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cum adica receiver?

te referi la un amplificator, presupun. :?

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Sep 11, 2011 3:36 pm 
Neconectat
User

sincer, as vrea receiver nu amplificator...nu imi dau seama ce nu intelegi prin receiver?sincer, as vrea receiver nu amplificator...nu imi dau seama ce nu intelegi prin receiver? :shock:

Sus

MesajScris: Dum Sep 11, 2011 6:04 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai receiver inseamna aparat de radio.............amplificator esta aparatul la care conectezi radioul si boxele !
Sincer nu inteleg ce nu intelegi ca nu intelegem ........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Dum Sep 11, 2011 6:59 pm 
Neconectat
User

Mai nou, receiver li se ma spune si la aparatele astea noi de pe piata, care au tot felul de intrari video si audio cu tot felul de decodoare in interior.
Cred ca la asta se refera autorul topicului.
Avand in vedere ca boxele Cerwin vega XLS 215 pot suporta o putere de varf de 500W, eu cred ca un astfel de amplificator le satisface pana in cele mai intunecate colturi. :lol:
Si unde mai pui ca il iei nou, se incadreaza in bugetul tau si e si un amplificator foarte bun.
Daca nu ma insel e si usor (parca are sursa in comutatie, nu? :?: )

Sus

MesajScris: Dum Sep 11, 2011 9:40 pm 
Neconectat
User

P Victor / hpavictor scrie:
Pai receiver inseamna aparat de radio.............amplificator esta aparatul la care conectezi radioul si boxele !
Sincer nu inteleg ce nu intelegi ca nu intelegem ........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cred ca tu faci o mica confuzie...nu sunt eu expert in audio, dar stiu diferenta intre un receiver si amplificator...sa nu-mi zici ca nu exista ca ne suparam :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Sep 11, 2011 9:43 pm 
Neconectat
User

Andronescu Florin scrie:
Mai nou, receiver li se ma spune si la aparatele astea noi de pe piata, care au tot felul de intrari video si audio cu tot felul de decodoare in interior.
Cred ca la asta se refera autorul topicului.
Avand in vedere ca boxele Cerwin vega XLS 215 pot suporta o putere de varf de 500W, eu cred ca un astfel de amplificator le satisface pana in cele mai intunecate colturi. :lol:
Si unde mai pui ca il iei nou, se incadreaza in bugetul tau si e si un amplificator foarte bun.
Daca nu ma insel e si usor (parca are sursa in comutatie, nu? :?: )

Exact florine, dar vezi tu, eu evit amplificatoarele, simt nevoia de mai mult. De asta vreau un receiver, cel mai probabil la mana a 2-a, pentru ca unul nou cum vreau eu nu imi permit momentan.

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 4:51 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Andrei Ionut scrie:

Cred ca tu faci o mica confuzie...nu sunt eu expert in audio, dar stiu diferenta intre un receiver si amplificator...sa nu-mi zici ca nu exista ca ne suparam :mrgreen:

Ma bucur ca doresti sa iti legi boxele la un receptor de infrarosu sau de satelit , receptor de telecomanda auto etc .
Pana si cutia mecanismelor de dare a focului la pistolul mitraliera Kalashnicov se numeste " receiver " in limba engleza !!!
In definitiv daca doresti sa vorbesti si sa asculti o pasasareasca nu te tine nimeni...........boxele sunt " miscate " tot de un amplificator , oricat ai incerca sa ascunzi acest lucru .
Chiar daca acel amplificator mai are si accesorii , in genul decodoarelor DTS , Dolby , tuner radio , tuner satelit , filtre , egalizoare , tot amplificator se numeste !
Denumirile comerciale gen music box sau home cinema sau amplituner nu fac decat sa incurce si mai mult clientii prost informati si foarte snobi, care cred ca este vorba de ceva special , destinat numai pentru ei , deoarece restul oamenilor au niste " amarate " de amplificatoare !
Spor la auditiile facute la un receiver SH !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 6:40 am 
Neconectat
User

Andrei Ionut scrie:
Exact florine, dar vezi tu, eu evit amplificatoarele, simt nevoia de mai mult.

Chiar daca acel amplificator mai are si accesorii , in genul decodoarelor DTS , Dolby , tuner radio , tuner satelit , filtre , egalizoare , tot amplificator se numeste !

Domnu' Victor spune bine ce spune. Pentru ca un aparat, gen receriver, sa iti dea la borne o tensiune cu o amplitudine atat de mare incat sa iti puna la treaba serios boxele cerwin vega de care ai mentionat, automat presupune a avea integrat in el un amplificator. Fara asa ceva NU SE POATE. Dar pentru ca tu vrei neaparat sa contina si ceva decodoare sau mai stiu eu ce nebunii, esti liber sa cauti.
Din proprie experienta, iti spun ca: aceste receivere, nu au ce cauta intr-o auditie la petreceri de genul celor mentioonate de tine.
Acolo iti trebuiesc boxe cu un SPL bun si de calitate (bineinteles, cam tot lantul audio tre' sa fie de calitate :lol: , daca ai verigi slabe se duce de rapa tot ). Recomandarea mea ramane un amplificator de nivelul celui pe care ti l-am aratat mai sus si pe langa asta, o placa de sunet foarte buna. Bafta. Imagine

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 6:45 am 
Neconectat
User

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: unul dintre cele mai tari topicuri..mi-a facut dimineata frumoasa :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 7:00 am 
Neconectat
User

audio/video multi-channel reciver Pioneer VSX 515..pret 850 Ron

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 9:07 am 
Neconectat
User

:))

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 5:13 pm 
Neconectat
User

Un receiver Pioneer VSX 519-V nu v-ar interesa?il am nou,nefolosit. Pretul de magazin e undeva la 13-14 mil eu il dau la jumate. alex_soundexpert@yahoo.com sau 0752393195

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 6:07 pm 
Neconectat
User

Andrei Ionut scrie:

Ma bucur ca doresti sa iti legi boxele la un receptor de infrarosu sau de satelit , receptor de telecomanda auto etc .
Pana si cutia mecanismelor de dare a focului la pistolul mitraliera Kalashnicov se numeste " receiver " in limba engleza !!!
In definitiv daca doresti sa vorbesti si sa asculti o pasasareasca nu te tine nimeni...........boxele sunt " miscate " tot de un amplificator , oricat ai incerca sa ascunzi acest lucru .
Denumirile comerciale gen music box sau home cinema sau amplituner nu fac decat sa incurce si mai mult clientii prost informati si foarte snobi, care cred ca este vorba de ceva special , destinat numai pentru ei , deoarece restul oamenilor au niste " amarate " de amplificatoare !
Spor la auditiile facute la un receiver SH !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu m-ai inteles bine! Nu vreau sa par un snob ca prefer un receiver in locul amplificatorului, doar ca eu o sa ascult 99% formate mp3 la un laptop, asa ca sunetul este deja distorsionat. De aceea am nevoie de acele decodoare specifice unui receiver. Nu mai zic de filme si jocuri. Sper ca acum ma intelegi mai bine...

Sus

MesajScris: Lun Sep 12, 2011 7:35 pm 
Neconectat
User

Andronescu Florin scrie:
Andrei Ionut scrie:
Exact florine, dar vezi tu, eu evit amplificatoarele, simt nevoia de mai mult.

Domnu' Victor spune bine ce spune. Pentru ca un aparat, gen receriver, sa iti dea la borne o tensiune cu o amplitudine atat de mare incat sa iti puna la treaba serios boxele cerwin vega de care ai mentionat, automat presupune a avea integrat in el un amplificator. Fara asa ceva NU SE POATE. Dar pentru ca tu vrei neaparat sa contina si ceva decodoare sau mai stiu eu ce nebunii, esti liber sa cauti.
Din proprie experienta, iti spun ca: aceste receivere, nu au ce cauta intr-o auditie la petreceri de genul celor mentioonate de tine.
Acolo iti trebuiesc boxe cu un SPL bun si de calitate (bineinteles, cam tot lantul audio tre' sa fie de calitate :lol: , daca ai verigi slabe se duce de rapa tot ). Recomandarea mea ramane un amplificator de nivelul celui pe care ti l-am aratat mai sus si pe langa asta, o placa de sunet foarte buna. Bafta. Imagine

Apropo de SPL, ce parere ai de boxele care vreau sa le iau la capitolul asta?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2