The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 11:44 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ce parere aveti de filtrul asta?
MesajScris: Lun Aug 08, 2011 8:54 am 
Neconectat
User

L-am gasit in niste boxe profesionale mai vechi, cam de 250w bucata cu difuzoroare de 12" peavey modele mai vechi si f grele
Pot fi folosite pe dif de 15JBL 250w rms 400 w muzicali si drivere psd 2002?

Fişiere ataşate:
P1080395.JPG
P1080395.JPG [ 239.71 KiB | Vizualizat de 3350 ori ]
Sus

Subiectul mesajului: Re: Ce parere aveti de filtrul asta?
MesajScris: Mie Oct 19, 2011 7:40 am 
Neconectat
User

George C scrie:
L-am gasit in niste boxe profesionale mai vechi, cam de 250w bucata cu difuzoroare de 12" peavey modele mai vechi si f grele
Pot fi folosite pe dif de 15JBL 250w rms 400 w muzicali si drivere psd 2002?

dupa cum sunt amplasate bobinele....calitate cam slabuta....prea multi condensatori in paralel....incearca niste combinatii mai bune,adica:-bobine amplasate dupa axe neparalele, condensatori de capacitate egala cu a celor in paralel, eventual la tensiune cat mai mare, si ai sa vezi atunci calitate

Sus

MesajScris: Dum Apr 01, 2012 7:35 am 
Neconectat
User

multumesc de raspuns, intrebarea este daca le pot folosi pe difuzoare jbl de 250w + driver d220ti si psd2002 ?

Sus

MesajScris: Dum Apr 01, 2012 2:05 pm 
Neconectat
User

Condensatori mai multi in paralel au avantaj fata de un singur condensator.Bobinele intradevar dupa standarde audiofile sunt plasate fff prost,dar daca mai aruncam un ochi si prin alte boxe preo o sa vedem tot felul de chesti neaudiofile.

Filtrul in sine nu te ajuta cu nimic pentru ca un filtru trebuie facut pentru combinatia data de difuzoare.
Ce poti face cu el e sa masori bobinele, si daca ai noroc se poate face ceva cu ele pentru combinatia ta de difuzoare jongland putin din condensatoare.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2