The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 6:24 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: cum se leaga 5 difuzoare de impedanta diferita? pe un canal
MesajScris: Dum Iul 17, 2011 3:35 am 
Neconectat
User

sal allllll am o intrebare am 2 dif de bass de 12 unul de 18 cm un tyter de si medie adica 5 dif dar ami difera impedanta adica 2 de bass de 12 care sunt la 8 omi cel mic de bass la 4 tyteru la 4 iar media la 8 as dori sa stiu cum le pot lega in asa fel sa am 8 omi sau........4 am o statie de la sony de la 4 la 16 omicare are 4 iesiri de audio modelul parca 550es de 2 ori 175 la 4 omi eu acum am legate ddifuzoarele in serie si mi se incinge finali la statie cam rau ce pot face?? ma gandeam sa leg difurile de 4 pe un canal iar cele de 8 pe altul.............e o solutie asta??nu uitati ca am 4 de 12 2 de 18 cm 2 tytere si 2 medi...........o idee va rog :?

Sus

Subiectul mesajului: Re: cum se leaga 5 difuzoare de impedanta diferita? pe un ca
MesajScris: Dum Iul 17, 2011 9:49 am 
Neconectat
User

ne-ai omorat!!!nu sti nici modelul aplificatorului,,parca'',gasesti pe google detalii despre el,in felul cum ai scris despre detaliile difuzoarelor si ceea ce vrei,nu stiu daca te poate ajuta cineva. nu te supara,dar e harababura in tot ce ne spui,numai tu intelegi.

Sus

Subiectul mesajului: Re: cum se leaga 5 difuzoare de impedanta diferita? pe un ca
MesajScris: Dum Iul 17, 2011 7:49 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

iuliusflorian scrie:
sal allllll am o intrebare am 2 dif de bass de 12 unul de 18 cm un tyter de si medie adica 5 dif dar ami difera impedanta adica 2 de bass de 12 care sunt la 8 omi cel mic de bass la 4 tyteru la 4 iar media la 8 as dori sa stiu cum le pot lega in asa fel sa am 8 omi sau........4 am o statie de la sony de la 4 la 16 omicare are 4 iesiri de audio modelul parca 550es de 2 ori 175 la 4 omi eu acum am legate ddifuzoarele in serie si mi se incinge finali la statie cam rau ce pot face?? ma gandeam sa leg difurile de 4 pe un canal iar cele de 8 pe altul.............e o solutie asta??nu uitati ca am 4 de 12 2 de 18 cm 2 tytere si 2 medi...........o idee va rog :?

Te rog sa folosesti corect limba romana scrisa , din respect pentru colegii de forum .
Limbajul de mess sau alte argouri folosite de analfabeti nu au ce cauta pe acest forum si te invit ca pe viitor sa iti remediezi modul de exprimare , deoarece in cel mai fericit caz nu vei primi raspunsuri la problemele ridicate de tine sau daca insisti in eroare impotriva ta se vor lua masuri administrative , moderatorii acestui forum neacceptand , netolerand si neincurajand asemenea comportament lipsit de respect fata de limba romana si colegii de forum .
Multumesc pentru intelegere !

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

MesajScris: Mie Iul 20, 2011 7:56 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mda... :roll: Rusinicaaa !!!

In primul rand asa ca fapt divers... sti ce sunt alea filtre pasive pentru incinte acustice?
Se pare ca ai nevoie, nu poti pune serie sau paralel sau serie-paralel, medii cu basi cu tweetere la gramada asa...

Si cum ti s-a mai zis, incearca sa te exprimi corect daca vrei sa mai primesti explicatii.
Nu de alta, dar dupa ce ca nu ai cunostintele necesare, nici sa exprimi ce vrei nu poti ?

Sus

MesajScris: Joi Iul 28, 2011 8:39 pm 
Neconectat
User

Iordache Ionut scrie:
Mda... :roll: Rusinicaaa !!!

In primul rand asa ca fapt divers... sti ce sunt alea filtre pasive pentru incinte acustice?
Se pare ca ai nevoie, nu poti pune serie sau paralel sau serie-paralel, medii cu basi cu tweetere la gramada asa...

Si cum ti s-a mai zis, incearca sa te exprimi corect daca vrei sa mai primesti explicatii.
Nu de alta, dar dupa ce ca nu ai cunostintele necesare, nici sa exprimi ce vrei nu poti ?

Sus

MesajScris: Vin Iul 29, 2011 8:57 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Exprima-te coerent si vei primi raspuns.

Ignora sfatul meu si topicul se va inchide.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Iul 31, 2011 10:22 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

iuliusflorian scrie:

Cred ca cea mai buna varianta aici este sa le vinzi pe toate, mai pui ceva si sa iti cumperi 2 boxe gata facute si amplificate. :lol:

Sus

MesajScris: Dum Iul 31, 2011 3:57 pm 
Neconectat
User

iuliusflorian scrie:
tyter

Varianta asta nu o mai auzisem...! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 8:44 pm 
Neconectat
User

Alexandru Tiberiu scrie:
iuliusflorian scrie:
tyter

Varianta asta nu o mai auzisem...! :lol: :lol:

nici eu

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 9:18 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Prietene, iti place borsul ? Stiu eu o reteta buna...

Oricum, asa ca chestie... aici nu e forum de retete culinare. :wink:
Te rog sa te corectezi daca ti se atrage atentia. Nu a comentat nimeni fara un motiv, la ce ai scris tu, daca se poate numi scris...
Exista edit, ca optiune pe acest forum.

Rog blocarea topicului, eventual stergerea daca nu se corecteaza omu'.

Si inca o chetie: de ce nu ai postat la discutii pentru incepatori ? Asta ti se pare o chestie tehnica? Asta ar trebui sa sti deja daca postezi aici...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2