Cristian Alin scrie:
Dan, observ ca pui la indoiala calitatea produselor stifturi.
Esti pasionat de audio? sau doar este o afacere? eu cred ca cei pasionati si cu o afacere admira produsele concurentei in cazul in care sunt mai capabile si incearca sa produca lafel de bune sau chiar mai bune, nu sa ii sape.
Cam atat am avut de spus.
Vad ca te faci avocatul cuiva. Ok.
Sunt pasionat si am incercat sa castig bani de pe urma pasiunii mele.
Produsele la care te referi nu sunt o concurenta pentru gama de produse comercializate de mine. Sunt alti importatori care ar putea sa fie afectati, intrucat ei aduc marfa din China. Apropo, m-ai auzit pe mine vreodata sa vorbesc urat sau patimas despre difuzoarele altor importatori ? Ai idee cam de cate ori vin oameni la mine cu tot felul difuzoare, care mai de care mai prost facute ? Nici nu iti inchipui. Daca as fi pasionat de demolarea concurentei, ar fi suficient sa pun niste poze semnificative. Din pacate, comportamentul meu decent in raport cu "concurenta" este - din cate se pare - considerat ca un semn de slabiciune. Eu nu vreau sa stric afacerile nimanui, chiar daca am argumente si pot sa o fac. Am incercat mereu sa nu fac rau nimanui, chiar si atunci cand omul este magar in relatia cu mine.
In cazul de fata, eu nu cu produsele am ce am, ci cu modul absolut jegos in care unii se leaga de viata mea, fara sa aiba vreun motiv concret. Nu am incercat sa le fac rau, dar ei o fac zi de zi. Chiar si cu asta m-as impaca, dar cand imi este buna credinta pusa la indoiala, deja devine o chestiune personala.
De exemplu, in cazul acestui tip din Iasi, cu ce l-am deranjat ? A venit sa vanda pe aici, la fel ca si altii. Nu am comentat preturile, nu am emis opinii despre calitate, mi-am vazut de ale mele. El, in schimb, incontinuu s-a legat de ceea ce fac eu. De la bun inceput a bagat strambe, dovedint o lipsa de respect elementara. El este nascut in 1985. Eu sunt nascut in 1968. Ne separa o varsta. De unde ii vine aceasta morga de superioritate ? Chiar nu inteleg. Nu importa nici vreo marca de difuri care sa ii permita a fi arogant. Este doar inca un tip care vrea sa intre pe o piata, vanzand niste difuzoare importate din China. Ati vazut vreun importator serios sa vina pe acest forum ca sa se rupa in figuri ? Oamenii isi vad de ale lor, asa cum si noi ne vedem de ale noastre. Cand este cazul si ei isi lauda pridusele si le desfiinteaza pe ale noastre, asa cum facem si noi, in anumite cazuri. Aceasta este concurenta fireasca, dar o regula elementara de politete, de etica a afacerilro, spune ca nu trebuie sa apelezi la o gasca de prieteni si sa te duci in casa omului pentru a-l provoca.
Acest tip de actiune este o golanie, o marlanie, pe care nu numai ca nu o toleram, dar cei care o fac sunt in conlfict cu noi.