The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 1:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: O idee,probabil buna
MesajScris: Dum Apr 10, 2011 11:14 pm 
Neconectat
User

M-am gandit vazand un subiect cu multe inselatorii facute pe acest forum ,satul de prostiile facute de alti useri sa nu zic altfel mai urat, sa infiintam un fel de ,,politie'' a forumului.
Ideea mea fiind nedezvoltata la maxim : de ex sa fie un user cu nume politia forumului sau orce nume ,fara ca ceilalti useri sa stie cine e si ce face . El sa poata sa puna anumite intrebari indiscrete despre un produs scos la vanzare si daca nu e ok si nu e specificat defectiunea produsului sau sa fie sters postul.
Sincer acum 3 ani primeam pachete saptamanal de la posta de la diversi oameni cu diverse piese si nu aveam nici o frica.Acuma am putina frica cand deschid un colet.Mai ales cand am de platit la curier 5,6 mil.
Daca credeti ca e prea mult ,se poate sterge.Doar o idee.

Sus

Subiectul mesajului: Re: O idee,probabil buna
MesajScris: Lun Apr 11, 2011 7:08 am 
Neconectat
User

Nu cred ca se poate face asa ceva.Referitor la tepe...pe acest forum nu se prea dau.
Parerea mea ca pe acest forum s-a format o comunitate.si daca ai ceva vechime...cunosti cam toate persoanele care sunt de incredere si care ...nu prea.
Ceva interesant....ce cred ca s-ar putea face...O chestie cu calificative cum este pe renumitul..OKA...ZII
Si chestia cu polititia...se pot face reclamatii la MIRCEA, la CLAUDIU, dar nici ei nu prea au ce face baietilor care dau tunuri.doar ii mustra putin si apoi eventual le da bann.

Din punctul meu de vedere,inainte de a face orice tranzactie,orice cumparaturi pe forumuri ,ar fi foarte bine sa pui cateva intrebari referitoare la persoana cu care vrei sa bati palma.si astfel te poti convinge ce fel de om este....(parerea mea)

Sus

MesajScris: Lun Apr 11, 2011 8:53 pm 
Neconectat
User

sau ar mai fi o chestie..daca cel care vinde e din Iasi de exemplu..sa mearga un membru de pe forum sa verifice daca e membru nou...daca e vechi nu cred ca s-ar pune problema...si eu m-am tot gandit cum sa scapam de ei..

Sus

MesajScris: Lun Apr 11, 2011 8:58 pm 
Hodis Tudor scrie:
sau ar mai fi o chestie..daca cel care vinde e din Iasi de exemplu..sa mearga un membru de pe forum sa verifice daca e membru nou...daca e vechi nu cred ca s-ar pune problema...si eu m-am tot gandit cum sa scapam de ei..

Eu am facut asa cand am cumparat o statie. Dacian m-a ajutat enorm atunci, a fost a vazut/probat statia live, i-am trimis banii si i-a dat omului si apoi mi-a trimis statia.
Asa ceva MERGE facut si chiar MERITA! La o tranzactie cand e user nou si nu se stie daca e de incredere sau nu sa se vorbeasca cu cineva din orasul respectiv prin care sa se faca tranzactia. Sa mearga sa vada/testeze produsul si eventual sa ajute si la transport si la bani.
Poate ar merge facut un topic si cu oamenii care s-ar baga in asa ceva. Adica sa se ofere sa ajute alti forumisti in orasul sau.

Sus

MesajScris: Mar Apr 12, 2011 2:24 pm 
Neconectat
User

E o varianta si asta dar unii useri se mai cunosc in ei si ar fi o problema.

Sus

MesajScris: Mar Apr 12, 2011 3:23 pm 
Pai cum adica? Cum ar fi daca cumperi de la cineva din oras de la mine pe care il cunosc dar vrea sa iti dea teapa si eu ma duc sa verific, as fi de acord cu asta, doar pentru ca il cunosc?

Sus

MesajScris: Mar Apr 12, 2011 3:34 pm 
Neconectat
User

Sunt multi useri care se cunosc de ani de zile si nu cred ca ar fi corecti!!

Sus

MesajScris: Mar Apr 12, 2011 3:37 pm 
Pai depinde cat de corecti sunt si la cine apelezi. Nu zic sa intre jumate de forum in programul asta si sa ii trimiti bani orbeste sa se duca sa verifice produsul si sa ti-l trimita. Conteaza si cine face asta evident, si la cine se duce sa verifice. Sunt anumiti useri de pe forum in care am incredere deplina, chiar daca nu i-am vazut face2face niciodata.

Sus

MesajScris: Vin Apr 15, 2011 11:17 pm 
Neconectat
User

luptam sa scapam de tepari..si daca e sa primim o teapa primim de la 2 membrii?eu si de l-as cunoaste i-as zice omului...nu direct..vezi ca e defect..zici ca nu ai fost multumit de produs si intelege el ceva..

Sus

MesajScris: Sâm Apr 16, 2011 12:53 am 
Neconectat
User

eu tot ce am vandut pe forum am spus tot timpu ,defecte,de unde a fost cumparat si cum a fost folosit.dar tot timpu cei care inseala gasesc o modalitate de a scapa de asta e bine sa avem un back -up .Si eu am incredere in multi useri de pe forum,vb aproape zilnic pe messenger cu ei dar o prietenie de 10 ani sa zicem nu o la fel. nu vreau sa dau exemple ca sigur se supara unii useri de pe forum si nu vreau asta

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2