DJ_Kenwood scrie:
ce da puterea sunetului..ce da vana ?? cand zici ca mere mai tare o boxa ca si alta.. la ce te gandesti?? la medii si inalte? sau la bas?:D adik stiuc a nici acilea nu ii o regula.. da zic asa.. .. bine.. ca fiecare percepe altfel.. da de obicei.. cand zici ca o boxa mere mai tare ca si alta... la ce te referi de fapt? unde iti sare mintea prima data.. la bas sau la medii si inalte.. daca la medii si inalte.. atunci io zic ca ar fi mai ok un dif mai slab putin si cu un bmd 750, daca basu ii factorul atunci mai bine un dif mai tare... si un bmd 450... bine zic? astept pareri
sincer sa fie eu prefer un sistem echilibrat...adica sa nu aiba medii peste, sa nu aiba inalte peste si nici bas peste...dar totusi prefer si sa aiba un kick pronuntat ( nu care sa se auda, ci care sa se simta ) si totodata un subbas care sa faca cutremur...
uite o combinatie buna zic eu: WN-15S plus BMD-450...
sau un mai extrema : C15-600N plus BMD-750...
sincer nu stiu ce sa-ti recomand...aici intervin parerile tale, cat de mult iti place tie cum suna...
eu fac comparatie intre 2 boxe in primul rand dupa spl...dat totodata conteaza si impactul lor, sa zic mai bine si felul in care simt basul...nu stiu cum sa-ti explic...sper ca intelegi...si sa nu uit de claritatea inaltelor, ca degeaba ai bas bun si inalte care fie nu urca cat trebuyie, fis sasaie ca draqu...acestea ar fi toate pe primul plan...