parerea me de mai putin cunascator eu zic ca dacas ca hp15w numai ca la 400w rms sant super ca calitate pret eu am 2 hp15w sis multumit ca calitate pret de ele si sa precizez ca cutiile sant facute din palu la un sifonier si ca dau an ele cu un reciver pioneer de 70w rms si chear sant multulit de ce sunet scoate cutiile au 120litri si la bani care iam dat sa le fac chear se merita "parerea mea" si cand "fac"cumpar ipa400 si fac statie cred ca dau boxele cu hp15w si fac altele cu hp15s desi anainte sa vand boxele cu hp15w am sa fac un sub cu hp15s activ cu ipa400 de curiozitate sa vad cum se aude da cred ca se simte diferenta antre 200 si 400w rms si pretu e destul de bun "parerea" mea

ce pot sa zic este pentru cei ce nau facut anca si vor sa ancerce ceva bun si eftin sa ancerce fulrengi cu hp15w eu am ancercat si chear mia esit mai mult decat ma astepta la reciver de 70w rms astept acum sa vad cum se aude cu ipa400 desi e prima oara cand fac boxe mari si tot prima oara cand cel putin ancerc sa fac statie cu ipa400

) sper sami iasa si statia ca si boxele si sant super multumit de bani investiti an muzica
acum am incercat sa pun 2 poze cu ce am facut eu cu 2hp15w si 2 pht-408 dar nam reusit ca nu prea cunosc cu postatu pozelor pe forum desi va zic ca arata "super" boxe ca au grila din fata din panza facuta de mine si destul de eftin