The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 12:55 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recomandare difuzor bun 18"
MesajScris: Joi Iun 02, 2011 8:45 pm 
Neconectat
User

Vreau sa iau pentru 4 planare niste difuzoare bune b&c, 18 sound, etc si vreau si eu o recomandare DAR sa sune.NU ma intereseaza p-audio, eminence, . etc, asa ca va rog nu umpleti pagina degeaba.
Un buget ar fi cam 1000-1200lei/difuzor.Eu m-am oprit un pic la B&C 18PS100 ce ziceti?
Astept si alte recomandari.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Recomandare difuzor bun 18"
MesajScris: Joi Iun 02, 2011 10:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... =18sws1000

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Joi Iun 02, 2011 10:25 pm 
Neconectat
User

Sincer chiar m-am gandit si la asta.E difuzoru care il avea leco in sistem ?

Sus

MesajScris: Joi Iun 02, 2011 10:26 pm 
Neconectat

din cate retin a avut FX20 cu acest difuzor

in opinia mea este cam cel mai eficient difuzor de subwoofer de 18" pe care l-am avut vreodata in oferta.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:28 pm 
Neconectat
User

Da, mircea am o intrebare de ce nu mai recomanzi sd18el? parca ala era difuzorul de top din oferta voastra pana acum ceva timp.

PS. poate ai bunavointa sa nu stergi intrebarea mea si sa raspunzi la ea, de ce nu merge sd18el si de ce nu il recomanzi?

Ultima oară modificat de Cristian Alin pe Dum Iun 05, 2011 9:33 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:33 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Cristian Alin scrie:
Da, mircea am o intrebare de ce nu mai recomanzi sd18el? parca ala era difuzorul de top din oferta voastra pana acum ceva timp.

Păi dacă nu se mai fabrică, cum vrei să îl recomande ?
În cazul că nu știi, gama superioară este reprezentată de noul SD18.

Apropo, stilul în care ai pus întrebarea este nepoliticos.
Dacă te gândești la a persista, îți sugerez să te oprești. Dacă ai venit pe forum ca să faci iureș și să-l provoci pe Mircea, mai bine dute în altă parte. Te rog frumos.

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:34 pm 
Neconectat
User

Citat , ceea ce a scris mircea "in opinia mea este cam cel mai eficient difuzor de subwoofer de 18" pe care l-am avut vreodata in oferta."
Pana la urma care e cel mai de top?

Lorin scuzama ca iti poluez topicul.

Dan, observ ca pui la indoiala calitatea produselor stifturi.
Ai testat personal un produs de genul?
De unde stii ca este un produs cu o calitate indoielnica?
Zici ca este fabricat in china, paudio unde este fabricat?thailanda, pune mana pe o harta...
Pretul lui zici ca este mic la achizitie?dar oare care este pretul unui difuzor paudio la achizitie?
Si intrebarile ar putea continua, eu inteleg ca forumul are rol publicitar, dar sa negi calitatea unui produs doar din auzite..
Esti pasionat de audio? sau doar este o afacere? eu cred ca cei pasionati si cu o afacere admira produsele concurentei in cazul in care sunt mai capabile si incearca sa produca lafel de bune sau chiar mai bune, nu sa ii sape.

Cam atat am avut de spus.

Ultima oară modificat de Cristian Alin pe Dum Iun 05, 2011 9:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:42 pm 
Neconectat

"de top" este o expresie interpretabila. Pana la urma fiecare difuzor pentru aplicatia sa

SD-18EL era foarte potrivit pentru hornuri impaturite, bandpass-uri de ordin 6 , sau orice alte aplicatii ce implica deplasarea unei coloane mari de aer .
Am spus de multe ori ca nu are rost sa fie folosit in bassreflex deoarece exista alte solutii mai usoare si mai eficiente.

Una din solutiile mai eficiente este 18sws1000

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:49 pm 
Neconectat
User

Mircea bp6=x1. sd-ul rezista, dar nu se descurca si stii si tu lucrul asta.

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 9:59 pm 
Neconectat

presupun ca glumesti

uite un exemplu:
Citat:
I had 4 ES18 EL (se explica in topic faptul ca se discuta despre SD18EL) and put them in the X1 really go low and sound excellent but are
very power hungry. I was using a qsc RMX 4050 to drive then, defenitly underpowered.

citatul provinde de aici:
http://forum.speakerplans.com/paudio-sd ... KW=#237213

asta confirma si simularile efectuate acum cativa ani de catre mine si postate aici:
http://forum.speakerplans.com/x1-data-a ... c9161.html

Cristian alin

Observ ca esti un user relativ recent, te loghezi de pe un computer ce se afla in blacklist-ul nostru (sa presupunem ca este o coincidenta) si ai o atitudine cam ciudata fata de mine. Calci pe gheata foarte subtire si ar fi bine sa gandesti de doua ori pana cand deschizi gura (la figurat, pentru ca suntem pe un forum scris).
Pentru o persoana care vinde la mica publicitate difuzoare gen ying chun si alte maruntisuri de aceeasi calitate nu prea cred ca discuti de la egal la egal cu mine.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 10:32 pm 
Neconectat
User

Mircea sa inteleg ca v-au deranjat intrebarile si afirmatiile mele?
Sunt nou si vreau sa stiu cat mai multe, toti avem de invatat nu le stim pe toate nicioadata.
Cat despre x1, personal baietii se plangeau de sd18el in acest tip de incinta si afirmau ca pana si hp18w ar suna mai bine.

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 10:35 pm 
Neconectat

Sunt deranjat de atitudine.

cine sunt "baietii" ?

aceeasi care au fost banati de pe acest forum in trecut pentru scandal?

ceea ce afirma este un nonsens

userul ICEMAN (nu stiu ce nume are acum pus pe forum) a fost primul care a asamblat X1 cu SD18EL, el ar fi cel mia in masura sa-si dea cu parerea.

later edit , uite link la constructie - poti citi mai jos si parerile lui:
viewtopic.php?f=10&t=1816

pe cine ai sa crezi acum?

pe ceata de la Cj care baga strambe pe mess sau doua persoane situate in parti opuse ale planetei cu constructii documentate pozate si postate pe doua forumuri independente ?

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Iun 05, 2011 10:55 pm 
Neconectat

Cristian Alin scrie:

am sa-mi permit sa raspund eu la intrebarile de mai jos

Ai testat personal un produs de genul?

daca ai sa ajungi vreodata la un targ international de audio in gen Musikmesse ai sa descoperi cateva sute de producatori cu produse foarte asemanatoare cu acelea. Eu personal le-am vizitat si standul lor in 2007 (standul producatorului chinez, real ca alte stifturi este o marca inventata de un tip din IASI) iar daca bine tin minte era si Dan cu mine in acel moment.

La genul asta de targuri poti pipai produsele, poti discuta de preturi si conditii de distributie, etc. Daca tu ai impresia ca povestim de pe site-uri si povesti pe "mess" , te inseli.

Te asigur ca exista motive foarte intemeiate pentru faptul ca spun ca nu sunt de calitate.
Pana in acest moment NU am vazut vreun model de difuzor dezvoltat si produs integral in China care sa fie de calitate. Nu degeaba difuzoarele adevarate se dezvolta in alte parti (a se citi tari)

De unde stii ca este un produs cu o calitate indoielnica?

Vezi mai sus

Zici ca este fabricat in china, paudio unde este fabricat?thailanda, pune mana pe o harta...

voi presupune ca nu ai facut geografie la scoala

Pretul lui zici ca este mic la achizitie?dar oare care este pretul unui difuzor paudio la achizitie?
Si intrebarile ar putea continua, eu inteleg ca forumul are rol publicitar, dar sa negi calitatea unui produs doar din auzite..

Esti pasionat de audio? sau doar este o afacere? eu cred ca cei pasionati si cu o afacere admira produsele concurentei in cazul in care sunt mai capabile si incearca sa produca lafel de bune sau chiar mai bune, nu sa ii sape.

asta nu e concurenta, vorbim de o "marca" inexistenta cu "produse" de proasta calitate promovata de in "destept" pe mess. sa fim seriosi...

din punctul meu de vedere nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie ce fel de difuzoare , prezervative amplificatoare sau mai stiu eu va cumparati atata timp cat nu incercati sa vindeti castraveti gradinarului.

Am sa m rugamintea sa nu continuam discutia pe nici un front, nu doresc sa imi pierd vremea cu dicutii sterile, mai bine mai fac un proiect de boxe pentru comunitate.

si mai "later edit"

am mai gasit un X1 dotat cu SD18EL, poti citi despre el in PDF-ul atasat ce contine o printare dupa un alt forum audio

un citat al persoanei care l-a construit :
Citat:
Suna bine. Chiar foarte bine pentru aplicatia lui. Subbass sanatos, spl mare. A facut fata la sateliti intr-o sala de 600mp (sateliti 15" + 2").

Fişiere ataşate:
View topic - Bandpass 6 X1 (poze constructie).pdf [1.19 MiB]
Descărcat de 189 ori

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro
Sus

MesajScris: Lun Iun 06, 2011 7:49 am 
Neconectat
Admin
Admin

Cristian Alin scrie:

Vad ca te faci avocatul cuiva. Ok.
Sunt pasionat si am incercat sa castig bani de pe urma pasiunii mele.

Produsele la care te referi nu sunt o concurenta pentru gama de produse comercializate de mine. Sunt alti importatori care ar putea sa fie afectati, intrucat ei aduc marfa din China. Apropo, m-ai auzit pe mine vreodata sa vorbesc urat sau patimas despre difuzoarele altor importatori ? Ai idee cam de cate ori vin oameni la mine cu tot felul difuzoare, care mai de care mai prost facute ? Nici nu iti inchipui. Daca as fi pasionat de demolarea concurentei, ar fi suficient sa pun niste poze semnificative. Din pacate, comportamentul meu decent in raport cu "concurenta" este - din cate se pare - considerat ca un semn de slabiciune. Eu nu vreau sa stric afacerile nimanui, chiar daca am argumente si pot sa o fac. Am incercat mereu sa nu fac rau nimanui, chiar si atunci cand omul este magar in relatia cu mine.

In cazul de fata, eu nu cu produsele am ce am, ci cu modul absolut jegos in care unii se leaga de viata mea, fara sa aiba vreun motiv concret. Nu am incercat sa le fac rau, dar ei o fac zi de zi. Chiar si cu asta m-as impaca, dar cand imi este buna credinta pusa la indoiala, deja devine o chestiune personala.

De exemplu, in cazul acestui tip din Iasi, cu ce l-am deranjat ? A venit sa vanda pe aici, la fel ca si altii. Nu am comentat preturile, nu am emis opinii despre calitate, mi-am vazut de ale mele. El, in schimb, incontinuu s-a legat de ceea ce fac eu. De la bun inceput a bagat strambe, dovedint o lipsa de respect elementara. El este nascut in 1985. Eu sunt nascut in 1968. Ne separa o varsta. De unde ii vine aceasta morga de superioritate ? Chiar nu inteleg. Nu importa nici vreo marca de difuri care sa ii permita a fi arogant. Este doar inca un tip care vrea sa intre pe o piata, vanzand niste difuzoare importate din China. Ati vazut vreun importator serios sa vina pe acest forum ca sa se rupa in figuri ? Oamenii isi vad de ale lor, asa cum si noi ne vedem de ale noastre. Cand este cazul si ei isi lauda pridusele si le desfiinteaza pe ale noastre, asa cum facem si noi, in anumite cazuri. Aceasta este concurenta fireasca, dar o regula elementara de politete, de etica a afacerilro, spune ca nu trebuie sa apelezi la o gasca de prieteni si sa te duci in casa omului pentru a-l provoca.

Acest tip de actiune este o golanie, o marlanie, pe care nu numai ca nu o toleram, dar cei care o fac sunt in conlfict cu noi.

Sus

MesajScris: Lun Iun 06, 2011 8:13 am 
Mircea, acel X 1 a ajuns la mine, pot spune ca tine pasul co orice tip de sateliti de interior, doi la numar, in orice tip de sala, iar daca sala se umple, satelitii cam raman in urma :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 16 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2